Pomoc s outfitom

7. nov 2024

Ahojte, idem na jednu akciu a mám už vyskladaný outfit no absolútne neviem čo na vrch keďže bude zima 😅
Mam čierne body s priesvitnými rukávmi, extra dlhé čierne džínsy také voľnejšie zvonový strih, topanky na opatku čierne také špicaté no a do toho mi chyba nejaký opasok, ten ešte nemám kúpený ale zrejme čierny s nejakou malou prackou a teda k tomu outfitu nemám čo na vrch a ani kabelku 😅 asi prvé čo každého napadne že kabat dlhši ale neviem mne to s tým nejak nereže…samozrejme bunda zimná už vobec nie, keby nebola zima tak si uricte dám sako 😃😃
Verím že sa tu najdu take módne maniačky a poradia mi 😍

kati301
7. nov 2024

Kožuch nemáš? Kabelku buď malu čiernu a byt cela black alebo to rozbi napríklad striebornou/zlatou, podľa toho aké šperky si dávaš.

michelle567
7. nov 2024

Mne by sa hodil čierny kozustek do pása. Bez kapucne

katka708
7. nov 2024

Teraz sú všade aj kožené zimné bundy podsite kozusinou také do pása alebo kozustek

lucia13022023
7. nov 2024

Do tohto outift určite čierny kožuch do pása.

viera27
7. nov 2024

Ani ten kabat by som nezatracovala. Ale aj kozusok do pasa bude vyzerat dobre.

lindusss2016
7. nov 2024

Asi by pomohlo, kebh si dala foto toho, co mas. Napr.tie topanky si ja neviem podla tohto opisu predstavit. A ja by som teda bud kozusok, ako ti radia, alebo vlneny kabat, ved tych je velmi vela strihov, takze sa da prisposobit strihu nohavic. Aj ked celkom nerozumiem tomu, preco si na akciu zvolila jeansy 🤷 ja by som si dala nieco krajsie na tvojom mieste. Za mna riflovina je jednoducho pracovny material a je vhodne na bezne nosenie, na presuny hore dolu do roboty, na nakupy, proste kde ti treba byt oblecena prakticky a pohodlne. Na akcii by som si dala nieco viac chic a prilezitostne. U mna vyhravaju saty a sukne, ale tak da sa najst aj medzi nohavicami cokolvek lepsie ako rifle 🤷

zuzinabila
8. nov 2024

Vrchny kabat alebo kozuch s dlzkou do pasa

januska12323
8. nov 2024

Džínsy vyhoď, neviem si predstaviť ako to vyzerá dokopy. Na vrch kabát.

margotka17
8. nov 2024

🤔🤔🤔, aaaaa miesto džínsov nejakú sukničku??? Veď budeš dnu v teplucku, nejaký krátky kozustek k tomu a šál okolo krku zladený s kabelkou 🤔🤔🤔🤔?

kathhii
9. nov 2024

Ešte čierny kabát a kabelku a môžeš ísť na pohreb...
Sorry, ale pridaj do outfitu voľačo, lebo takto ako to máš je to strašná nuda... Určite by som dala aspoň zlatú, striebornú ( farebnú) kabelku, a nejakú bižutériu výraznejšiu buď náušnice, náhrdelník...
K tomu navrch v podstate hocičo aspoň trochu elegantné...
Kozusok, kabát nie dlhý, skôr kratší ako dali baby obrázok. Dlhý sa ti pobije so zvonovymi nohavicami... Nechceš skúsiť teraz moderný Leo vzor? Trebárs aspoň na šatke, alebo ak máš odvahu kľudne aj na kabáte?

autor
9. nov 2024

@kati301
@michelle567
@katka708
@lucia13022023
@viera27
@lindusss2016
@zuzinabila
@januska12323
@margotka17
@kathhii
Ďakujem všetkým veľmi pekne za odpovede.
Je to neformálna akcia kde vôbec nie je potrebné obliecť sa elegantne a ja nie som elegantný typ takze som za to rada 😃 zvolila som si outfit ktorý je iný ako nosím bezne no zároveň sa v ňom citim veľmi dobre. Aj keď to je all black tak to vyzerá veľmi dobre keďže body ktoré beriem sú obzvlastnene tými priesvitnymi rukávmi.
Šperky som nespomenula ale budem mat zlate náušnice take menšie ale hrubšie kruhy a nahrdelnik nebude vidno lebo na krku je stojacik.
Pravdu povediac kozusok mi ani len nenapadol a veru že je to fakt dobrá voľba. Asi by som šla do kratšieho béžového len ešte taký zohnať lebo nemám doma žiaden 😀