Pomoc s outfitom

Včera o 19:06

Ahojte, idem na jednu akciu a mám už vyskladaný outfit no absolútne neviem čo na vrch keďže bude zima 😅
Mam čierne body s priesvitnými rukávmi, extra dlhé čierne džínsy také voľnejšie zvonový strih, topanky na opatku čierne také špicaté no a do toho mi chyba nejaký opasok, ten ešte nemám kúpený ale zrejme čierny s nejakou malou prackou a teda k tomu outfitu nemám čo na vrch a ani kabelku 😅 asi prvé čo každého napadne že kabat dlhši ale neviem mne to s tým nejak nereže…samozrejme bunda zimná už vobec nie, keby nebola zima tak si uricte dám sako 😃😃
Verím že sa tu najdu take módne maniačky a poradia mi 😍

kati301
Včera o 19:23

Kožuch nemáš? Kabelku buď malu čiernu a byt cela black alebo to rozbi napríklad striebornou/zlatou, podľa toho aké šperky si dávaš.

michelle567
Včera o 19:28

Mne by sa hodil čierny kozustek do pása. Bez kapucne

katka708
Včera o 19:35

Teraz sú všade aj kožené zimné bundy podsite kozusinou také do pása alebo kozustek

lucia13022023
Včera o 19:43

Do tohto outift určite čierny kožuch do pása.

viera27
Včera o 20:00

Ani ten kabat by som nezatracovala. Ale aj kozusok do pasa bude vyzerat dobre.

lindusss2016
Včera o 21:50

Asi by pomohlo, kebh si dala foto toho, co mas. Napr.tie topanky si ja neviem podla tohto opisu predstavit. A ja by som teda bud kozusok, ako ti radia, alebo vlneny kabat, ved tych je velmi vela strihov, takze sa da prisposobit strihu nohavic. Aj ked celkom nerozumiem tomu, preco si na akciu zvolila jeansy 🤷 ja by som si dala nieco krajsie na tvojom mieste. Za mna riflovina je jednoducho pracovny material a je vhodne na bezne nosenie, na presuny hore dolu do roboty, na nakupy, proste kde ti treba byt oblecena prakticky a pohodlne. Na akcii by som si dala nieco viac chic a prilezitostne. U mna vyhravaju saty a sukne, ale tak da sa najst aj medzi nohavicami cokolvek lepsie ako rifle 🤷