Podprsenka na malé - nízko uložené prsia

8. jan 2025

Ahojte baby, idem za vami s veľkou prosbou. Už som z toho zúfalá, pretože nikde nemôžem nájsť podprsenku, ktorá by mi naozaj perfektne sadla. Mám menšie prsia, no nie zase až také, že vyzerám rovná, ale zase ani nejaké veľké balóny. Mám strašný problém, že mám prsia ako keby dosť nízko a na bokoch, ďaleko od seba a akonáhle si dám podprsenku, strašne sa mi posúva dole a mi vôbec na prsiach nedrží. No chcela som sa teda spýtať, či nemajú niektorá skúsenosť s takýmto prípadom. Podprsenka, ktorá by mi držala prsia v tej správnej polohe, čiže skôr vyššie a stlačila dokopy ako keby. Ďakujem vám za odpoveď.

micusa2222
8. jan 2025

tu je ťažko niečo radiť..ja by som ti však poradila len jedno - isť do kabinky so spodným prádlom a minimálne zopár podprseniek vyskúšať...

veselo_neveselo
8. jan 2025

Ak sa ti podprda posuva dole, tak si kupujes prilis velky obvod. Najlepsie je ist do speci predajne so spodnym pradlom, nechaj si poradit a odmerat sa od predavacky, poskusaj rozne druhy, a kup si jednu-dve naozaj kvalitne. Potom budes vediet aj co hladat.

babushkaem
8. jan 2025

Ja som bola atractive, tam ma pomerali a zrazu som zistila ze som cely život nosila zle podprsenky🤣

autor
8. jan 2025

Viete mi nejaký taký obchod odporučiť ?

babushkaem
8. jan 2025

Attractiv

januska12323
8. jan 2025

Zober do kabínky rôzne strihy a veľkosti a skúšaj.

kiki68
8. jan 2025

Bordelle, Agent Provocateur, Dita von Teese?

lindous
8. jan 2025

Aspoň na odrazenie sa pozri na nete návod ako sa správne pomerať a vybrať veľkosť podprsenky... nájdeš toho dosť, napr. aj na stránke Astratex je k tomu celý dotazník😀 pravdepodobne zistíš, že potrebuješ väčší košík a menší obvod... ak by nepomohlo, tak potom navštíviť špecializovanú predajňu 🙂

autor
8. jan 2025

Ďakujem vám baby za rady, vyskúšam 🙂

autor
8. jan 2025

Určite behnem vyskúšať do toho Attractiv, majú tam aj dosť veľký výber a pekné kúsky ? Ďakujem 🙂

julia_romeo
8. jan 2025

@kiki68 ty kde zijes prosim ta? Za prve tieto znacky u nas dostupne nie su a kedze ma problem aky ma, myslis si, ze by si objednavala z netu len tak na skusku?

julia_romeo
8. jan 2025

Chod urcite do Attractivu, tam ti pomozu...

autor
8. jan 2025

Pretože som pozerala na nete a nemajú tam veľký výber, iba pár ich tam majú, tak reku či na predajni majú väčší výber ako na stránke.

autor
8. jan 2025

@julia_romeo určite tam behnem, už som pozerala, či tu blízko mňa majú aj pobočku. Máš s nimi skúsenosť ? Pozerala som na stránke a majú tam málo ks na výber, tak reku či priamo na predajni je väčší, je to len pre zaujímavosť, určite tam behnem a na odporučenie si nejakú vyberiem. Ďakujem za odpoveď.

elviku11
8. jan 2025

Z akého mesta si? Aj v Astratexe vedia poradiť. Alebo v Tenezis majú dobrý výber

julia_romeo
8. jan 2025

cez internet podprsenky nepredavaju. maju ich na kamennych predajniach. pozri sa na ich instagram. casto hovoria o tom ze cez net nepredavaju anu nebudu, pretoze si zakladaju na brafittingu a dobre sediaciach podprsenkach. A ano, mam s nimi skusenost a mojich X kamaratiek tiez. A v neposlednom rade - brafitterku som robila v zahranici dlhe roky takze ich mozem naozaj len odporucit, pretoze viem co robia a viem aky sortiment maju

julia_romeo
8. jan 2025

@elviku11 nie, v astratexe poradit nevedia. V astratexe maju len tabulku velkosti, ktora nereflektuje nic viac ako obvod pod prsiami, cez prsia... Kde su dalsie hladiska? Asymetria, rozlozenie tkaniva, tvar, smerovanie atd... Ano, mnohe pisu ze tam poradia, lenze problem je, ze vacsina netusi ako ma spravna podprsenka sediet a tak nakupuju a nakupuju, lebo sak netlaci. Ale to nie je spravne ani dobre... Uz len to co pise autorka, ze ma mensie prsia a nizsie ulozene - toto v astratexe nemas ako osefovat

vanilkovazmrzka
8. jan 2025

Chod na ten bra fitting a ked uz budes vediet spravnu velkost a strih mozes uz kupovat hocikde

autor
8. jan 2025

@julia_romeo ďakujem ti moc za radu, pretože som ten obchod vôbec nepoznala, akonáhle budem mať čas, tak tak behnem, presnejšie do NR.

autor
8. jan 2025

Ďakujem vám všetkým, určite behnem do Attractiv.

julia_romeo
8. jan 2025

@vanilkovazmrzka ano mozes, ale tie podprsenky nikdy nebudu sediet rovnako. A hlavne je otazka, ked uz dama najde podprsenku ktora jej vyhovuje, preco by to kupovala inde? Ono, nie je to len o tom zistit velkost a strih. Kazda podprsenka sedi inac, kazda znacka a modelovy rad ma ine cislovanie. Takze ak by som ti dala povedzme 10 plunge strihov velkosti 70G ale roznych znaciek, realne ti sadne z nich maximalne 1-2...

autor
8. jan 2025

@julia_romeo určite ak mi od nich naozaj sadne, tak už budem chodiť len tam, aj keby bol daný typ podprsenky drahší, tak za ten dobrý pocit, bez starosti mi to stojí. 🙂

vanilkovazmrzka
8. jan 2025

@julia_romeo jezis maria.. tak teda dosmrti bude nakupovat v jednom obchode

autor
8. jan 2025

@julia_romeo mohla by som sa ťa ešte spýtať, v akej cenovej relácii sa tam podprsenky pochybujú ? Akože nezáleží mi natom, len aby som bola pripravená 🙂

deti95060810
8. jan 2025

pozri zn. Lormar... majú aj v niektorých obchodoch. väčšinou v takých ktoré sa zameriavajú na spodné prádlo, plavky, nočné prádlo...

pralinka86
8. jan 2025

Pozri aj tezenis a lindex.. a veru skusaj, skusaj aj taku co by si nepovedala.. a mensi obvod asi skus na zaciatok, hocijaka aj zle padnuca podprsenka sa nehybe, ked je dobre zapnuta, sedi na obvode

julia_romeo
8. jan 2025

Ja presne neviem ako sa pohybuju priemerne ceny. Ja si kupujem Aubade a tie podprsenky stoja okolo 120 €..

julia_romeo
8. jan 2025

@pralinka86 ked sama nevie, ako ma sediet podprsenka a nevie si najst, sotva si pomoze v lindexe alebo tezenise, kde personal o podprsenkach prd vie a neporadi jej...

janka_266
Včera o 06:37

za mňa tiež attractiv, bola som tam 2x, medzi tým som si raz kupovala inde, tiež sa snažila p. predavačka radiť, nakoniec tie z iného obchodu nosím minimálne lebo ma pri ich nosení bolí chrbát.

julia_romeo
Včera o 17:17

@janka_266 presne tak to je... nie je podprsenka ako podprsenka a v Attractive dobre vedia, preco predavaju tovar, aky predavaju...