Podprsenka bez ramienok na väčšie prsia

natalka2548
20. aug 2023

Ahojte, prosím o recenzie na samodrziacu podprsenku mám väčšie plnšie prsia. Chcem si kúpiť wonderbru vo veľkosti 75E, no je drahšia tak chcem vedieť aké máte skúsenosti či naozaj drží a nezošuchava sa 🙂 chcem ju nosiť pravidelne počas leta pod šaty či top na bežný deň, pripadne poraďte nejaku konkrétnu s ktorou máte skúsenosti. ďakujem 🙂 a či vôbec má zmysel takú kupovať na väčšie prsia 😀

koniarova
20. aug 2023

@natalka2548 mám rovnako veľké prsia. V tejto veľkosti ich neudrží nič. Ani Wonderbra. Ale možno dá niekto typ. Ja som nenašla za tie roky žiadnu podprsenku, v ktorej by takto veľké prsia vyzerali bez ramienok dobre.

genoveva
20. aug 2023

Ja mám wonderbra 80F, bežné ramienkové nosím 75F/G. A som spokojná , nezošúchava sa…

koniarova
20. aug 2023

@genoveva daj prosím link. Možno som ja zlú kúpila.

sara07
20. aug 2023

Wonderbra Refined Glamour Ultimate Strapless Bra
ja mám tieto s čipkou , držia dobre, aj zdvihnu ,tie bez čipky neviem ja mám len s čipkou na spodku

missviolet
20. aug 2023

@koniarova @natalka2548

tie podprsenky drzia, ak su naozaj spravne namerane... ja mam kosik H napriklad
tuto bra fitterka ukazuje najlepsie modely

https://www.instagram.com/reel/CsQrQL_M4Xm/?igs...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janewithane
20. aug 2023

Ja mam bezne DD, uz neviem aku presnemam tu wonderbru ale na moje prekvapenie drzi. Na bezne nosenie si to vsak neviem predstavit, hlavne v lete. Je proste taka pevna, hruba..

bebina23
20. aug 2023

@natalka2548 ja mam prsia 75E a mam samodržiacu Wonderbra. Citim sa ako vo zveraku ale drzi jak besna, mozem sa aj dolu hlavou zavesit. A to mam odkojene dve prisavky. Jedina mi udrží prsia.