Podprsenka Astratex na väčšie prsia

23. sep 2023

Ahojte. Zháňam podprsenku na väčšie prsia, počula som že Astratex je dobrá značka. Budem rada keď prihodíte fotku z netu konkrétnej podprsenky ktorá vam vyhovuje ďakujem

jarmila2010
23. sep 2023

popozeraj minimizer..ja nosim triumph...je nevystuzena s kosticami a skvele drzi prsia
https://www.luxusnabielizen.sk/podprsenka-lovel...
https://www.luxusnabielizen.sk/lovely-minimizer...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila2010
23. sep 2023

@maros313 ja som maximalne spokojna...a najma,to opticke zmensenie prsnikov,ale aj to,ze mi prsia absolutne nevypadavaju z kosikov...plus ma aj pevne ramienka...rozhodne za mna top👍😉

jarmila2010
23. sep 2023

...a teda,pisem o podprsenke na bezne nosenie...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila2010
23. sep 2023

@maros313 precitala som...ale za mna je maximalne pohodlna a vyskusala som vela druhov podprseniek a som rada,ze som konecne nasla taku,kt mi sedi..nosim ju,uz 2roky...

jarmila2010
23. sep 2023

...vyuzila som moznosti v mojom okoli...objednala s astratexu(nebola som spokojna),az som narazila na tuto stranku a podprsenka mi sedi...odmietam dalsie podprsenky neustale objednavat a posielat na spat na eshop...za mna je to strata casu a penazi...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila2010
23. sep 2023

@maros313 som z PB..kam by si ma nasmerovala?

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jarmila2010
23. sep 2023

@maros313 no,vidis,takto u nas vsade ne/funguje...sluzbu,kt by urcite nie jedna zena uvitala neposkytuje takmer ziadna predajna podprseniek...

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nevenka
23. sep 2023

Astratex je obchod a ano, ma aj svoju znacku pod nazvom Astratex, ale inak tam predavaju vela znaciek. To je od znacky ku znacke ine. Kazdemu sadne nieco ine.

lejllamt
23. sep 2023

2 moje najobľúbeniejšie mám z Astratexu... žiaľ už dosluhujú a podobné som nenašla ...ale mala som aj pár takých čo mi nesadli a vracala som ich...

monikabotosova
24. sep 2023

Neviem či to musí byť astratex, ale ja napr kupujem na Bonprix 🙂 mne je astratex naozaj veľmi drahý.. a už vždy podprsenku len z Bonprix. Nosím odtiaľ veľkosť 95D, voľakedy som od Číňana nosila aj G a H košíky, čo už bol riadny masaker, ale to sú len tie čínske veľkosti, pri prepočte na Bonprix mi stačí táto veľkosť 🙂 skúste..

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
monikabotosova
24. sep 2023

@maros313 nemám dôvod meniť, mne Bonprix maximálne vyhovuje 😊 ale ako vravím začínala som na čínskych, čo sa absolútne nedá s Bonprix porovnať... ja som spokojná, aj cenou aj kvalitou.

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz