Je vhodné obliecť si na plnšiu postavu takéto šaty?
A kde je tá plnšia postava, toto na foto si ty? Pristanú ti
Vôbec nie si plnsia, mas peknú postavu.
Pekné.
Šaty aj postava.
Celé
Mne v nich tucna nepripadate.
No mozete mat taky pocit kvoli dolnej casti siat, pretoze tam su vodorovne linie, ktore opticky rozsiruju danu cast tela.
Ak sa v nich necitite dobre, hladajte ine saty s hladkou suknou bez linii (predelov), teda ak je to mozne.
Ak nenajdete, pozornost mozete pritiahnut na hornu cast tela vhodnymi doplnkami, napr. nahrdelnikom a nausnicami.
Drzim palce pri vybere!
daj si k nim aj pushupku a ludia budu pozerat viac hore ako dole 😉 ... inak v nich vyzeras normalne, ako bezne chodia zeny v BA.
tucna???? kde.
Kde je tá tučná postava?
Plnšia? Vyzeras v nich super dník 👌🏼
Naozaj nemas plnsiu postavu ;) ak mas, tak ju saty uzasne maskuju 🙂 saty ti pristanu
pekné..aj postava aj šaty..
mme to nepríde plnšia postava. Normálna. Pristanú ti.
Takto strihana sukňa s nariasenymi pruhmi látky opticky "pridáva" postave na objeme. Je len na tebe ako sa v nich cítiš, saty sú pekné.
Nevidím na tých šatách tyl. A volila by som inú farbu tieto vyzerajú dosť fádne skús cyklamenovú alebo tyrkysovu
Šaty sa mi páčia len škoda že nie sú v inej farbe . Splývajú s Tvojou pokožkou. Treba výraznejšie doplnky - kabelka, sandálky, náhrdelník a bude to o.k
Mne sa tento strih šiat na leto veľmi páči v podobnom strihu (nie ramienka) mám niekoľko kusov v tomto počasí na nezaplatenie. Vzdušné, ľahké ..nemyslím že pridáva na kg práve naopak tento strih vie skryť nedostatky.
Toto nie su tylove saty a budem uprimna su veľmi nevyrazne..trosku jasnejsie farby by som volila
Mne sa celkom páčia, len nie na mne. Ale uistili ste ma, že nebudem v nich za šaša aspoň, ďakujem.
Šaty máš veľmi pekne a ty máš ozaj ďaleko od plnsej postavy zvesela ich nos
Veď super možno máš väčšie prsia, aké tu to nevadí sedia ti v pohode pekne