Ženy ktoré plavky by ste odporucali. Som v celku chudá, len problém je brucho a boky po dvoch pôrodoch. Ktoré plavky si kúpiť aby mi zakryli brucho? Viem, že tankini ale keď vyjdem z je to na mne nalepené, no katastrofa čistá 😪
Ťažko radiť keď nevidíme...neviem do akej miery je to brucho problematické, ale zvýšený pas na spodnom diele vie dosť veci skryť
zvyseny pas
@zuzudrnda taketo plavky by som neradila asi ziadnej zene, skor by som zvolila vyssi pas spodneho dielu plaviek, ten totiz zakryje boky a takisto aj brusko. tuto to moze este viac vykuknut. 😀
Kúp si normálne 2-dielne plavky, akurát nohavičky so zvýšeným pásom.
Kašli na to, vieš aké ženy chodia po pláži a ku bazénom?
Ja som tiež mala z brucha komplexy, nosila som celé plavky. Ale keď som videla ako niektoré oveľaaa horšie vyzerajú a ako hrdo sa nesú 😀 a to nemajú problém len s bruchom a bokmi, tak už chodím len v 2-dielnych. Naozaj nikto to nerieši. Povedz si, že ťa tam nikto nepozná a užívaj dovolenku😉
plavky s vysokym pasom su podla mna top na takyto typ postavy. este potom mozno cele plavky, ale neviem v tom sa tiez necitim dva razy komfortne.
Mam za sebou tri sekcie, brucho ovisnute, zvráskavené a aj tak neriešim. Chcem sa okúpať, opáliť, užiť si, nie riešiť, či sa nejaké oči na mňa lepia, veď o 3 minúty aj tak zabudnú 😀
Mne ostalo po deťoch veľké brucho a dotoho nemám prsia. Plavky sú boj. Ale celkom spokojná som s celými plavkami hl.bonprix a F&F, ktoré sú na bruchu sťahujúce ,také nariasené.Mam aj tankiny a tie vždy keď vyjdem z vody odlepím od brucha a je to opäť ok
spodok s vyssim pasom vyriesi vsetky problemy sveta 😀
@henrietkatr po 2 cisárskych mám podobný problem ako autorka. Mňa zaujali. Ale rada sa v diskusii nechám inšpirovať skúsenosťami iných.
Plavky s vysokým pasom príp aj celé ktoré sú zaujímavé vykrojene .
@pralinka86 presne tieto mám a sú perfektné, bruško skryjú a sú veľmi pohodlné
Obyčajné celé plavky, plavky so sukničkou, po vyjdení z vody si dať plavkove šaty, možností je veľa. Alebo sa prestaň hanbiť za zdravé ženské telo po dvoch deťoch a daj si bikiny.