Plavky na väčšie prsia

17. júl 2024

Ahojte, kde kupujete plavky tie čo máte väčšie prsia? Hlavne keď už sú tie prsia neni pevné 😁alebo teda aký strih. najlepsie by bolo aby sa dali vzadu zaviazať na šnúrku keďže iné sú mi vždy veľké , keď by už košík ako tak sadol
Nosím podprsenky veľkosť 70F

kiki68
17. júl 2024

Nieco sportove? Co udrzi prsa? Aspon tak to riesim ja. Napr rozne adidas, puma, CK, arena, potom skus take tie znacky, co robia z neoprenu priamo. Tie super drzia sem tam dam bikiny, ale to kupim spodok s a vrch musim 75d/e

cyberk
17. júl 2024

Z aliexpress som kupovavala, trojuholnikove take, ze okolo krku boli po dve snurky (po jednej, by tu hmotnost prs neudrzalo), velkost, co najvacsia pre plus size npr. xxxxl a pod 🙂 ale kedze spodok bol obrovsky, kupovala som vzdy po 2ks, xxxxl a S 😅 (tiez som mala 70F/G)

majkatarajka
17. júl 2024

ja si kupujem z astratexu aj podprsenky aj plavky ...pred mesiacom som si kupovala nové veľkosť 75H a sú uplne super..viem si vybrať zvlášť veľkosť vrchu aj spodku...
https://www.astratex.sk/horny-diel-plaviek-spac...

autor
17. júl 2024

@kiki68 prosím ta vieš poslať nejaké ? 🙂
@cyberk pošleš prosím link ktoré si kupovala?
@majkatarajka super ďakujem , neviem prečo ma vobec nenapadlo pozrieť astratex 😀🙈

koniarova
17. júl 2024

Táto ti bude sedieť 75 E.

trema
17. júl 2024

Bepon

lube_zna
17. júl 2024

GoldBee_Europe

kris_tin257
17. júl 2024

Hunkemoller z about you 👍

asdfka
17. júl 2024

Mna by zaujimalo kde kupujes podprsenky. Ja mam 70G a je to katastrofa ze som az z toho zufala.

autor
17. júl 2024

@asdfka ja už len tieto presne tento model . Majú aj zmensujuce, tie som nosila ešte keď som kojila a boli ešte väčšie 😁ale sú fakt super, konečne mi nič na nej nevadí nikde neškriabe ani nič . A to som skúsila xy podprseniek rôzne značky , od tejto značky mám aj iné ale teda táto je fakt top . Kupujem keď je akcia okolo 30-35€

asdfka
17. júl 2024

Anonym dakujem skusim, momentalne aj ja kojim 😅

asdfka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkatarajka
17. júl 2024

@asdfka ja 75H a najlepšie mi sedí spacer 3D z astratexu..mam ju už v 4 farbách ...nosím ich najradšej.

seepferdchen
25. júl 2024

Skus bepon, triumph, priamo v obchode, astratex tiez ma dobre ale su to drahsie modely ale v obchode s poradenstvom ti dobre poradia a ta investicia sa ti vrati

seepferdchen
25. júl 2024

Tieto mam aj ja, vsetky mam uz len z triumphu ♥️