Ahojte, kde kupujete plavky tie čo máte väčšie prsia? Hlavne keď už sú tie prsia neni pevné 😁alebo teda aký strih. najlepsie by bolo aby sa dali vzadu zaviazať na šnúrku keďže iné sú mi vždy veľké , keď by už košík ako tak sadol
Nosím podprsenky veľkosť 70F
Z aliexpress som kupovavala, trojuholnikove take, ze okolo krku boli po dve snurky (po jednej, by tu hmotnost prs neudrzalo), velkost, co najvacsia pre plus size npr. xxxxl a pod 🙂 ale kedze spodok bol obrovsky, kupovala som vzdy po 2ks, xxxxl a S 😅 (tiez som mala 70F/G)
ja si kupujem z astratexu aj podprsenky aj plavky ...pred mesiacom som si kupovala nové veľkosť 75H a sú uplne super..viem si vybrať zvlášť veľkosť vrchu aj spodku...
https://www.astratex.sk/horny-diel-plaviek-spac...
@kiki68 prosím ta vieš poslať nejaké ? 🙂
@cyberk pošleš prosím link ktoré si kupovala?
@majkatarajka super ďakujem , neviem prečo ma vobec nenapadlo pozrieť astratex 😀🙈
Bepon
GoldBee_Europe
Hunkemoller z about you 👍
Mna by zaujimalo kde kupujes podprsenky. Ja mam 70G a je to katastrofa ze som az z toho zufala.
@asdfka ja už len tieto presne tento model . Majú aj zmensujuce, tie som nosila ešte keď som kojila a boli ešte väčšie 😁ale sú fakt super, konečne mi nič na nej nevadí nikde neškriabe ani nič . A to som skúsila xy podprseniek rôzne značky , od tejto značky mám aj iné ale teda táto je fakt top . Kupujem keď je akcia okolo 30-35€
Anonym dakujem skusim, momentalne aj ja kojim 😅
@asdfka ja 75H a najlepšie mi sedí spacer 3D z astratexu..mam ju už v 4 farbách ...nosím ich najradšej.
Skus bepon, triumph, priamo v obchode, astratex tiez ma dobre ale su to drahsie modely ale v obchode s poradenstvom ti dobre poradia a ta investicia sa ti vrati
Tieto mam aj ja, vsetky mam uz len z triumphu ♥️
Nieco sportove? Co udrzi prsa? Aspon tak to riesim ja. Napr rozne adidas, puma, CK, arena, potom skus take tie znacky, co robia z neoprenu priamo. Tie super drzia sem tam dam bikiny, ale to kupim spodok s a vrch musim 75d/e