Plavky a oblasť bikín

30. aug 2024

Ahojte. Celkom sa mi nedarí kúpiť plávky na letnú dovolenku. Asi približne len 30% plávok je vhodných pre mňa. Problém spočíva v tom, že nezakryjú chlpy v oblasť bikín. Aktuálne sa chystám na 2 týždňovú dovolenku a asi nemám moc náladu neustále holiť alebo odstraňovať výrazné chĺpky z oblasti bikín. Ako niektoré plávky chĺpky pekne zakryjú a nemusím riešiť žiadne viditeľné chĺpky. Aktuálne som si z internetu objednala plávky a dvoje sa mi veľmi páčia. Akurát problém je zasa ten istý, že sú úzke :D a nezakryjú mi strnisko zo spodu.

Ako riešite oblasť bikín na letnej dovolenke? Zakryjú všetky plávky chĺpky v oblasti bikín alebo to riešite holením?

jahoda34
30. aug 2024

Ahoj, no vacsina plaviek, s ktorymi som mala moznost sa stretnut boli uzkych, neviem na koho sa to vyraba realne, ale ok. Okraje si holim, nie je mi prijemne aby mi boli chlpky vidno. Ak su plavky, ktore su siroke, tak to su vacsinou take aj s vysokym pasom atd, myslim, ze bonprix by mohol mat vhodne, no ak sa mi pacia aj a su trochu sexi, tak sa musim holit, ked nie úplne, aspon to nutne. 🙂 dufam, ze ti niekto poradi lepsie a inspirujem sa aj ja

angelous1991
30. aug 2024

No také čo ti to úplne zakryjú sú už plavky pre staré dámy . Ja si kupujem depilacny prášok . Natriem počkám 5 min a umyjem … zlezu chĺpky a neostávajú mi bodky ani vyrážky . Videla som na kupku aj ženu čo na to kašle a ma pocit že jej chĺpky nevidieť ale berú vidieť a podľa mňa je to veľmi neestetické pre mladú ženu 🫣😱

koniarova
30. aug 2024

Používam Philips Lumea. A mám po probléme.

oli18
30. aug 2024

Ved na dovolenke mas kopec casu, tak preco ti robi problem par tahov ziletkou kazdy druhy den?

pe_mi
30. aug 2024

@angelous1991 ahoj,depilacny prášok počujem prvý krát.aj sa dá kúpiť v DM?alebo kde kupuješ ty, vystríhaj nás zlých značiek 😁

klip0
30. aug 2024

@angelous1991 ahoj, aký depilacny prášok prosím ?

januska12323
30. aug 2024

Ohol si len to čo vidno a máš za 5 minút hotovo.

kiki68
30. aug 2024

Vsak chod do salonu a nech to vezmu pekne voskom take 3 dni pred dovolenkou. Ja som mala Laser a teraz uz iba co zostalo dotiahnem voskom. Za mna super, clovek ma mesiac pokoj

dominikamacakova
30. aug 2024

@angelous1991 kokos toto si neviem predstaviť, že mi niekto na kúpalisku analyzuje ešte aj chlpy medzi nohami

biba_18
30. aug 2024

toto nemohla reáne žena napísať…

dota6
30. aug 2024

Normálne choď pred dovolenkou na depiláciu. Budeš mať pokoj a môžeš si dať plavky aké len chceš.

marca12
30. aug 2024

To je taky problem sa oholit? Neviem si predstavit vyberat plavky podla ochlpenia. Prepac,ale mna to tak pobavilo 😂

simsalabim
30. aug 2024

A krby si pouzila taky boxerkovy spodny diel? https://www.bonprix.sk/plavkove-sortky-s-nohavi...

mclissa
30. aug 2024

Ano holim sa. Kazdy den v sprche prebehnem a mam. Ved to je 2 minutova zalezitost.

eeffka
30. aug 2024

@dominikamacakova nuz ja som tak dnes analyzovala nechcene, pani 55+ garazovana, vymalovana, nechty a kvocala na kraji bazena vedla rebrika a vybavovala sa s kamoskou.... celu vevericu hôrnu som videla, ci som chcela alebo nie.

lakebabe
30. aug 2024

Také plavky nezozenies , daj sa pred dovolenkou voskovat alebo sa normálne hol však to trva desať sekúnd pri sprche

koniarova
30. aug 2024

@eeffka 😁😁😁😁

lindusss2016
30. aug 2024

Objednaj sa na depilku cukrovou pastou, je to lepaie ako vosk, vydrzi ti to celu dovolenku. Mne uz holenie pride predpotopne, strnisko uz po dvoch dnoch 🙈 to by ma.fakt nebavilo. Pri epilacii chlpky zjemneju a vydrzi to dlho.

tanyan
30. aug 2024

Ja som tiež išla na cukrovú pastu pred dovolenkou a dala mi to celé dole. Vydržalo to celú dovolenku. Bežne cez rok mi stačí holenie, ale na dovolenku som si dávala najskôr voskom očistiť bikiny a neskôr cukrovou pastou komplet.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
31. aug 2024

Par dni pred dovokenkou zajdem do salonu na depilaciu a je po probleme. Alwbo sortkove plavky

ivik4
31. aug 2024

@walentina7 ja sa holim hlavne kvoli sebe , nech sa citim fajn

ada_alica
31. aug 2024

@angelous1991 aj ja som zvedavá na ten prášok

ajuga
31. aug 2024

Dievcata a vam nedochadza, ze po holeni moze mat dotycna zapalene chlpky? Resp po holeni ani tak nie, ale hned po kontakte so slanou vodou a vodou ako takou? Prip od potu? Ja mam tak zapalene chlpky po namoceni do vody, ze nosim kratasove plavky, co sa tak hanbim. V jeseni idem na prvu laserovu epilaciu, aby som sa tymto problemom vyhla do dalsieho leta.
Autorka. Ja som objednaval so shein. Su aj viac aj menej kratasove a za par korun. A odporucam mozno este solarko, nech ti pekne opali tie miesta a chlpky nebudu tak vyrazne na tmavsej pokozke.

simsalabim
31. aug 2024

@walentina7 nie kazda sa holi kvoli muzovi, niekto sa holi kvoli sebe... alebo, predstav si, ze su aj muzi, ktori nechcu byt so zenou, co je hladka ako dievcatko... kolko ludi, toko chuti.
@ajuga - presne, ja som mala davno obdobie, ked som sa vobec nemohla holit, lebo som hned mala az hnisave vyrazky. bez Framykoinu to neslo vobec. Dr. nakoneic poradila niekolko mesiacov nechat tak a potom sa koza skludnila a uz to je ok.

kathhii
31. aug 2024

Skús na Bonprix, tam bývajú aj také boxerkoidné strihy, myslím že som tam videla aj akoby legíny na kúpanie...
Mne po holení bikín robia vyrážky, takže ťa chápem, alé pomáha mi, keď sa oholim večer a už chodím bez spodného prádla, do rána sa mi pokožka ukľudní. Depiláciu som ešte neskúšala...

dominikamacakova
31. aug 2024

@walentina7 akože sorry, ale čo sa staráš? Staraj sa o svoju **** 😀

h2
31. aug 2024

Ja len tak na okraj, mimo tému, ale 4x si použila slovo plávky. Plávky sú huby. To, o čom píšeš, sú plavky. Bez dĺžňa.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ina2405
31. aug 2024

@tanyan ako to zvládaš s bolesťou pri depilácii? Ja si depilujem predlaktia, hornú peru, pohoda. Nohy holím. Ale keď som si raz len skúsila vytrhať pinzetou chĺpky v okolí bikín, strašne to bolelo. Neviem si predstaviť kvôli bolesti depilovať spodok, pritom viem, že veľa žien to tak robí.