icon

Aké sú skúsenosti so šperkami Petry Tóth?

22. apr 2024

Ake máte skúsenosti so šperkami Petry Tóth? Nenicia sa? Neosuchaju? Keďže ide o bižutériu. Ďalej by ma zaujímalo, prečo nedorabaju staršie kolekcie. 😐 Rada by som si zakúpila niečo z tých prvých kolekcii.

gogorkaja
22. apr 2024

Však to tak máš všade, že keď sa jedna kolekcia vypredá, tak sa dostane na trh ďalšia. To asi jedine, keby si skúsila tak, či niekto nepredáva z tej staršej.

ropucha6
Odpoveď bola odstránená
autor
22. apr 2024

@gogorkaja mne sa páčia tie veľké čierne náušnice z kolekcia Slovenska epopeja. Tie boli medzi prvými čo vôbec mala. Ale nenašla som ich na bazároch.

kubizde
22. apr 2024

Mne vypadali kamienky a náramok sa roztrhal …

ropucha6
22. apr 2024

MK mi vymazali odpoved, vraj su podvody s bazarmi, na to si treba kazdopadne dat pozor ako so vsetkym.

ropucha6
22. apr 2024

@kubizde fakt? A ktora kolekcia to bola?

abbie
18. máj 2024

Ja mám od PT viacero šperkov, ale po čase som došla na to, že kvalita nezodpovedá cene. Mne sa niektoré niektoré ošúchali, kamienky popraskali a boli minimálne nosené. Ja som tam už prestala nakupovať.

katarina0123
22. aug 2024

Nedoporučujem jej šperky. Strašné šmejdy za tie peniaze. Povypadávali mi kamienky plus po náušniciach som mala alergickú reakciu. A reklamácia ? Ani mi ich nezreklamovali….

hranolka22
22. aug 2024

Ja som mala dvoje napichovacky od nej a tiez nespokojnost, prve hned po prvom pouziti jeden vecer zazelenali a reklamaciu neuznali, dostala som dalsie ako dar a tiez po par noseniach su osuchane...

atelier_petratoth
20. sep 2025
@kubizde

Mne vypadali kamienky a náramok sa roztrhal …

@kubizde Dobrý deň, v takomto prípade Vám šperk samozrejme opravíme. Vyplňte si prosím formulár - https://www.petratoth.sk/tovar/reklamacia-oprava

atelier_petratoth
20. sep 2025
@hranolka22

Ja som mala dvoje napichovacky od nej a tiez nespokojnost, prve hned po prvom pouziti jeden vecer zazelenali a reklamaciu neuznali, dostala som dalsie ako dar a tiez po par noseniach su osuchane...

@hranolka22 Dobrý deň, v rámci reklamačnej doby vždy reklamácii vyhovieme - šperk vymeníme alebo opravíme.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@katarina0123

Nedoporučujem jej šperky. Strašné šmejdy za tie peniaze. Povypadávali mi kamienky plus po náušniciach som mala alergickú reakciu. A reklamácia ? Ani mi ich nezreklamovali….

@katarina0123 Dobrý deň, na naše šperky máme minimum hlásení o alergickej reakcii. Reklamácie v rámci reklamačnej lehoty vždy spracujeme, šperk opravíme alebo vymeníme.

atelier_petratoth
20. sep 2025
@abbie

Ja mám od PT viacero šperkov, ale po čase som došla na to, že kvalita nezodpovedá cene. Mne sa niektoré niektoré ošúchali, kamienky popraskali a boli minimálne nosené. Ja som tam už prestala nakupovať.

@abbie Dobrý deň, napriek masívnemu poškodeniu šperky v rámci reklamačnej doby vždy vymeníme alebo opravíme. K šperkom je nutné pristupovať citlivo a nestriekať na ne parfém, nakoľko môže dojsť k poškodeniu povrchovej úpravy.

michaelahajasova
3. nov 2025

sú to krásne šperky ale tie so “strieborným”poťahom hneď sčernajú, jedny som nosila príležitostne a sú úplne tmavé a ďalšie muž kúpil a dal až o pár mesiacov a scernali v originálnej krabičke bez nosenia. mám ešte také so zlatym potahom tie sa zatial drzia. je to škoda lebo sú krásne ale za tu cenu by clovek očakával kvalitu.