Pánska peňaženka

4. dec 2024

Dobrý večer,poraďte mi kde kúpiť/objednať pánsku peňaženku. Hľadám hľadám a nejako nič súce nemôžem nájsť. Má to byť pre dospelého 50 ročného chlapa,pracuje ako vodič, čiže má väčšie množstvo kariet ako bežný človek,aby tam bola priehradka na drobné a lepšie keď bude väčších rozmerov. Ďakujem veľmi pekne za typy. 😀

leveta
4. dec 2024

Ja kupujem v Lara bags.
Už nemajú takú hotovosť, čiže stačí hlavne na tie karty. Akurát asi 2x som už dávala prirobiť pútko na zatváranie.

snehulak77
4. dec 2024

Kúpila som mužovi Samsonite pred niekoľkými rokmi, stále vyzerá super.

madeincssr
4. dec 2024

S tym pozor. Mnohi ludia (zeny i muzi) su velmi specificki v tom, aku penazenku preferuju. Ja napr. pozadujem pravu kozu (kvoli co najdlhsej zivotnosti, ked som na penazenku zvyknuty, kde co mam), vela priehradok na karty a ine, priestor na drobne, ale aby bola inak co najmensia (v nudzi do vrecka nohavic). Cize uz roky nosim mnohopriehradkove kozene "dolarovky" s kovovou sponkou vnutri na bankovky. Ak to chces ako darcek, treba vypozorovat (resp. inak zistit), aky styl penazenky preferuje. A obchodov s penazenkami (stanky v obchodakoch a kozene galanterie) je dostatok, plus siroka ponuka na webe (hladaj napr. cez heureku).

klementinka58
4. dec 2024

Bud chlap online som videla celkom sa mi pacili

aalt
4. dec 2024

Mam Lara bags