Dobrý večer,poraďte mi kde kúpiť/objednať pánsku peňaženku. Hľadám hľadám a nejako nič súce nemôžem nájsť. Má to byť pre dospelého 50 ročného chlapa,pracuje ako vodič, čiže má väčšie množstvo kariet ako bežný človek,aby tam bola priehradka na drobné a lepšie keď bude väčších rozmerov. Ďakujem veľmi pekne za typy. 😀
Kúpila som mužovi Samsonite pred niekoľkými rokmi, stále vyzerá super.
S tym pozor. Mnohi ludia (zeny i muzi) su velmi specificki v tom, aku penazenku preferuju. Ja napr. pozadujem pravu kozu (kvoli co najdlhsej zivotnosti, ked som na penazenku zvyknuty, kde co mam), vela priehradok na karty a ine, priestor na drobne, ale aby bola inak co najmensia (v nudzi do vrecka nohavic). Cize uz roky nosim mnohopriehradkove kozene "dolarovky" s kovovou sponkou vnutri na bankovky. Ak to chces ako darcek, treba vypozorovat (resp. inak zistit), aky styl penazenky preferuje. A obchodov s penazenkami (stanky v obchodakoch a kozene galanterie) je dostatok, plus siroka ponuka na webe (hladaj napr. cez heureku).
Bud chlap online som videla celkom sa mi pacili
Mam Lara bags
Ja kupujem v Lara bags.
Už nemajú takú hotovosť, čiže stačí hlavne na tie karty. Akurát asi 2x som už dávala prirobiť pútko na zatváranie.