Pandora náramok - blok na reklamáciu

barbora2196
30. sep 2024

Ahojte 😊

Prosim Vas nemáte nahodou niektorá takýto PANDORA náramok, a máte od neho doklad?
Bohuzial dostala som ho ako darcek a nemam blok a potrebujem ho na reklamáciu. Velmi by som bola vdacna 🙏
Dakujem pekne

asia83
1. okt 2024

@barbora2196 Ako môžete niečo reklamovať s bločkom z inej predajne? Ach, svätá prostota. 🤦‍♀️

dadis
1. okt 2024

@barbora2196 Ved hadam darca blok ma. Treba sa obratit na neho.

sense
1. okt 2024

@barbora2196 ja taký náramok mám, ale blok bude nepoužiteľný..obrátila by som sa na osobu ktorá náramok darovala

hrasocek12
1. okt 2024

Nemyslím si,že vám niekto svoj blok dá. Keďže možno tiež bude treba reklamovať ten jeho. Oslovte darcu a ten nech dá reklamovať.

lindus_esterka
1. okt 2024

@asia83 čo znamená "z inej predajne"? Vo všeobecnosti na sr platí, ze reklamovat tovar mozno na ktorejkoľvek pobočke v ramci krajiny

barbora2196
autor
4. okt 2024

@dadis nie nemá blok bohužiaľ. Inak by som si ho logicky vypýtala od neho.

barbora2196
autor
4. okt 2024

@asia83 ďakujem za zbytočný komentár 😊 naozaj ste mi pomohla

barbora2196
autor
4. okt 2024

@sense problém je že ho nemá😞 preto sa chytám aj slamky.

barbora2196
autor
4. okt 2024

@asia83 nikdy nebol problem s reklamáciou v inom meste, v inej predajni.

dadis
4. okt 2024

@barbora2196 No chodte na tu predajnu, kde to kupil osobne, ak to platil kartou, tak dohladaju transakciu a vedeli by blok najst. Ale treba ist odobne, podlamna nie je problem s reklamaciou, ak viete datum nakupu, vedia to v blokoch, ak su ochotni, dohladat. Ale s cudzim blokom a na inej predajni? To ti vobec ako napadlo??

barbora2196
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
5. okt 2024

@barbora2196 Kks online? Vsak do rici co je nejaky analfabet? Ved vyhladam v mailoch 🤦‍♀️ Ja, ze stratil niekde blok.

sense
5. okt 2024

@barbora2196 ale ak kupoval online musí mať potvrdzovaci mail. Ja som v inej krajine preto b ti bol môj bloček na nič. Druhá možnosť je že to nie je úplne originál a preto dotyčná osoba nemá žiaden doklad a nevie ani kde a kedy to kupoval

barbora2196
autor
5. okt 2024

@dadis On nevie cez aky mail to objednal . Ma ich vela 😪

dadis
5. okt 2024

@barbora2196 Tak si k tomu na 5 minut sadne a vyhlada to. To je lahsie pytat od cudzich ludi blok??

barbora2196
autor
5. okt 2024

@sense toto si nemyslim, bola som s tym v zlatníctve s je to original. Proste je lajdák na tieto veci. Bloky si neodkladá z ničoho

barbora2196
autor
5. okt 2024

@dadis hľadal to… no asi hej, ja som dostala darcek a teraz musim robit toto

dadis
5. okt 2024

@barbora2196 Musi?? Ked je lenivy a lajdak, nech ti kupi novy 😅. Ty kvoli tomu tu zalozis temu, vynadas x zenam a on chudacik... mna drbne

sense
5. okt 2024

@barbora2196 tak mail keďže to kúpil z online shopu. Ale teda ja by som ten náramok dotyčnej osobe vrátila nech ho vyreklamuje on a teda ak nevie kde ho kúpil, nemá k nemu žiaden doklad , nevie názov obchodu a nevie ani to či to kupoval cash alebo platil kartou, nech obstará druhý. Keď je lajdak