Ahojte žienky, ja šperky vôbec nenosím. Mne strašne zavádzajú a sú to pre mňa len vyhodené peniaze. Ale dcéra dlho túži po Pandora náramku, vraj sa na to dajú zbierať spomienky (rôzne koráliky s motívom).
Bude mať narodeniny a buď si prosí náramok alebo peniaze (zbiera na nový mobil). Uvažujeme s mužom, čo z toho. Finančne si príliš veľa nemôžme dovoliť, preto hľadáme najlepšie riešenie. Náramok za takú cenu je pre mňa nezmysel, no ak by ju to spravilo šťastnou. Mobil je rozumnejšia investícia, ale pred rokom dostala nový, ktorý funguje na 100%, len teraz si zmyslela, že už nechce Android. Takže tiež to je zbytočné podľa mňa. No niektoré z toho určite chceme, keďže zbytočnejšie by bolo dať jej niečo čomu sa tešiť vôbec nebude.
Aký darček by ste zvolili?
Ja som tiez za naramok, pokial nan bude zbierat spomienky, tak ho snad nebude chciet vymienat kazdy rok, ako mobil 😁🫣.
Ja mam 2naramky. keby mam na vyber medzi telefonom a dalsim naramkom vybrala by som si dlasi naramok 😅
@evcagabi faaakt? Jej zlaté 😅 ona mi to tiež prirovnávala k tetovaniam, že niektorí si dajú vytetovať to, čo je pre nich dôležité aby im celý život pripomínalo niečo / niekoho. Ona tetovanie nechce, ona to chce mať na náramku. Tak verím, že naozaj by ju to potešilo a bolo by to pre ňu dôležité, nie ako sa vyššie spomínalo, že o rok ani nebude vedieť, že mala náramok 🫣
Za mna urcite mobil. Mne pride tato pandora jak hovadina. Paci sa mi ze ma ciel na ktori si setri a v tom by som ju podporila.
Mam 2 . Dcere som tiez kupila na narodeniny. Ja odporucam
@really8 Mne pride zase hovadina vymienat mobil kazdy rok hlavne ak je aktualny v 100% stave 🫤. To uz radsej naramok, ktory bude sluzit na zbieranie spomienok.
@barbora0308 ak ju to neprestane za chvilu bavit..a pre dnesnych mladych je novy telefon dolezity. Ale ako som pisala. Paci sa mi to sporenie. Je jedno na co
Dlhé roky som kupovala Pandora , nosila, aj náušnice aj náhrdelníky 😊
@really8 A rocny mobil je uz starym mobilom? 🫣
@barbora0308 to som povedala ci si si domyslela? Evidentne chce iphone. Pre dnesnych skolakov je telefon urcity status. To ze s mojim nazorom nesuhlasis mi je jasne a dalej sa nemusime dohadovat.
@really8 Ani jedno, pytala som sa...ved ja iba diskutujem, od toho su diskusne fora. 🤷
Ale ano, suhlasim, ze mame iny nazor...za mna podporovat teenagera v tom, ze rocny mobil je hodny vymeny za "vychytanejsi" model iba preto, lebo je v spolocnosti viacej uznavany je nieco, co by som ja ako rodic nerobila.
@barbora0308 no vidis. Ty v tom vidis co chces ja v tom vidim ze systematicky na niecom pracuje a spori si. Su to jej peniaze a nech ich minie na co chce.
Dala by som jej peniaze v hodnote náramku a nech sa sama rozhodne ci si kúpi náramok alebo odloží na telefon
Tebe môže náramok zavadzať (aj mne), ale ona po ňom túži. Tak by som jej ho kúpila, určite radšej ako nový mobil, ak má ten aktuálny 100%-ne funkčný.
Ja tiež mám ten náramok. Je to fajn. Mobil má skoro nový. Radšej náramok
Tiez by som kupila naramok, casom si moze dokupovat koraliky.
Ja mam dva, ale uz ich nenosim,lebo som presla na zlato, ale za mna je to stale pekny sperk a mam ho rada, a mozno sa k nemu aj vratim ked nad tym rozmyslam.
Mobil ma novy, nejsom zastanca tohto stylu najma tinedzeri by radi kazdy rok novy iphone, ked nato nasetri ok ale inak uplna hlupost novy mobil ked stary ma rok a slape
Za mňa náramok. Mám 4 a sú perfektné.
Jednoznacna volba je podla mna naramok s priveskom, kedze pises ze mobil ma novy. Hento uz len vymysla. Mne muz kupil tento naramok pri nasom prvom vyroci a nasledne som koralky dostavala k sviatkom ako den zien alebo den matiek, narodeniny ci meniny atd. V Sofia Jewelry maju aj lepsie ceny na tie Pandora naramky a koralky a maju fakt pestry vyber aj rozne rozpravkove koralky. Navyse ti to pride (ak objednavas z eshopu) v original krabicke, krasne zabalene do dvoch dni plus aj s certifikatom. 🙂
Ak pandoru, kup jej hned aj take privesky “poistky” taka retiazka. V pripade, ze sa otvori, nestrati ho. V obchode budu vediet 🙂
Kúp jej náramok.Terwz majú aj akcie naň.20% zľava s dvomi korálkami. Jednu odložís na ďalší sviatok. Máš vybavené aj Vianoce a ine sviatky, kúpiš jej vždy naň niečo.
Kúpila by som náramok a pekný privesok