Ahojte, prosím vás tie čo máte pandora náramok, konkrétne kolekciu moments, akú veľkosť ste volili? Na stránke píšu o 2cm väčšiu veľkosť zápästia ako je po odmeraní. Dostala som náramok s veľkosťou 16 a zápästie mám 15,5cm takze by to mala byť veľkosť 17/18, ale zas píšu že náramok sa môže roztiahnuť až o 1cm.. je mi teraz akurát aj s 3 príveskami, nelieta ale nie je ani tesný, mám ho tak presne nad kosťou zápästia 😀 moja otázka teda znie či by ste ho na mojom mieste vymenili za väčší o číslo alebo by ste ho nechali? Neplánujem tam nosiť naraz veľa príveskov, max 5.
Ďakujem
uz by som nemenila ani ja…ja som totiz zmenila a dost sa roztiahol, ze spekulujem, ze si kupim mensi.
Ja mám najmenší. Určite ti povolí. Na začiatku je taký pevný. Moja dcéra ma tiež a najprv ho nechcela ani nosiť, lebo jej trhal chĺpky na ruke. Ale už si zvykla. Ono možno záleží aj od toho, či chceš mať na ňom "milión" príveskov alebo len pár.
Ja mám veľkosť 17 a zápästie 16 tiež mám Moments so srdiečkom
natiahol sa mi tak,že som ho ľahko pretiahla cez ruku.Dlho som ho nenosila.Pred 2 rokmi som si kúpila dosť veľa korálok,takže sa mi už nezvlieka.
Ja som si kúpila taký, že som ho ledva zapla s dvomi korálkami. Neskôr sa natiahol, pribudli aj korálky ...mala som aj taký, ako sa odporúča, teda väčší a to bola katastrofa, zvliekal sa mi časom cez ruku
Určite by Som nemenila, mne sa strašne roztiahol, až som ho stratila