Pančuchy zn. Fusakle

andrea_86
7. okt 2023

Ahojte. Má niekto skúsenosť s pančuškami zn. Fusakle? Aké su kvalitou? Váham medzi nimi a Peqne... ďakujem

aaaa1111
7. okt 2023

u cinanov mas tu istu kvalitu, ale za mensie peniaze. vsetky tieto znacky typu fusakle, dedoles atd. su len obrandovana cina

andrea_86
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanilkovazmrzka
7. okt 2023

Fusakle nie su cina. Dedoles ano.

andrea_86
autor
7. okt 2023

@aaaa1111 Nechcem čínske Aliexpres a podobné shity ani keby zaplatili za nosenie a určite to nebudem dávať dieťaťu. A kvalita je určite iná, aspoň čo sa obsahu, farbív, týka, atď atď. Alebo si myslíte, že Číňania používajú farbivá regulované EÚ a kontrolované látky?
A okrem toho som sa pýtala na Fusakle a Peqne.

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

@andrea_86 máme doma dedoles, fusakle, tesco aj aliexpress a veru rozdiel žiadny, všade vieš vychytať lepší aj horší kus či už kvalitou látky, vyšívaním (ak sú obrázky), farbami... napríklad biela farba sa pre svet (nie celý samozrejme, ale pre tieto účely) aj tak vyrába v číne (je tam nejaký mega závod, minule som to čítala tuším vo forbes). regulované alebo nie, to je jednoooo 😀 pančuchy nie sú lieky 😉 samozrejme si kúp čo chceš, píšem len pre rozšírenie obzorov o tých super regulovaných farbách pre EU

andrea_86
autor
7. okt 2023

@zuzanka.zuzu Ďalší človek, ktorý nevie čítať a súčasne má za potreby odpovedať na otázku omáčkami sa predviedol. Pýtam sa na dve značky. Nepýtam sa na nič iné, ani na omáčky okolo toho. Stačilo napísať máme Fusakle a sú fajn. Bodka. Názor iný ma nezaujíma

andrea_86
autor
7. okt 2023

Radšej podporujem SR a CZ trh. Takže riešim konkrétne značky

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

@andrea_86 no ale toto je fórum pre všetkých, ty si nebudeš diktovať čo ti kto má odpísať 😘 a fajn, že si zmazala ten prvý komentár lebo si v ňom bola drzá jak opica a v ďalších si sa tiež predviedla 😉 dobre kúp

aaaa1111
7. okt 2023

@andrea_86 tak teda prepac, fusakle su najkvalitnejsia znacka na trhu. vsetko maju len zo slovenskeho trhu, od umelych vlakien az po konecny produkt. vsetko antialergicke, nezavadne, super najkvalitnejsi material, nadherny dizajn. jedina chyba, ktoru maju, je ich cena, pretoze takato kvalita by mala stat minimalne 10 krat tolko. spokojna?

andrea_86
autor
7. okt 2023

@zuzanka.zuzu Väčšinou sa odpovedá na otázku a nie okolo toho. Okolo toho sa odpovedá, keď človek nevie dať relevantnú odpoveď ale ma vlastnú potrebu písať, kecať alebo na skúške, keď študent nevie odpovedať...

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

@aaaa1111 to ani nepíš, pre madam vyrobia bielu farbu špeciálne v SR/ČR... no a čo že sa vyrábajú v číne ako multimiliardový biznis (preto to bol článok vo forbes), určite v sobranciach nejakú bielu zamiešajú 😉 snáď bude chcieť červené... tá sa tuším vyrába v maroku 😀 PS:o látkach z bangladéša jej asi písať nemám, že?

aaaa1111
7. okt 2023

@zuzanka.zuzu tak fusakle uz krachli, rovnako ako aj dedoles. to si clovek kupi len raz. potom zisti, ze je to len predrazena cina a zbytocne vyhodil tolke peniaze...

noemi155
7. okt 2023

@andrea_86 nemám skúsenosti s pančuchami na ktoré sa pytas,ale za mna top pančuchy tchibo
Pevna guma,fakt žiadne vytahance ani nič tomu podobne
Krásne sedia a držia
Na peqne som čítala že sa derú kolena,tak neviem
Ja som spokojná s tchibo
Dnes som robila objednávku pre deti na zimu

andrea_86
autor
7. okt 2023

@aaaa1111 Tak ono ide o to, že rada podporujem SR, CZ, miestny trh. A pančuchy pre deti s trakmi vyraba, čo som aspon tak narýchlo nasla, iba Fusakle a Peqne. Dedoles by som tiež nepodporovala z určitých dovodov a čítala som aj ze kvalita nieje bohviečo.
Osobne nemám vôbec dobre skúsenosti s čínskym tovarom, su také ako Dedoles. Tenke, rychlejsie deraveju, a objednat spoza mora nechcem lebo ved kto mi to zreklamuje a vrati peniaze

lauriik
7. okt 2023

@andrea_86 pancuchy s trakmi slovenske doporucujem Mile. Tie su mega kvalitne. Ja co som mala ponozky (pancuchy sme nemali) Fusakle tak vsetky sa roztrhli.

lauriik
7. okt 2023

@andrea_86 a este maju kvalitne pancusky s trakmi aj zn jeejdesign

yanni
7. okt 2023

@andrea_86 Pancusky neviem, ale Fusakle a Dedoles sme mali ponozky a uz nikdy. S trakmi ma Tatrasvit (mali sme bez trakov a ponozky Stylovky-tie mi nosi uz tretie dieta a super). Ale inak pancuchy kupujem len Frugi a Tchibo.

andrea_86
autor
7. okt 2023

@lauriik To sa fusakle tak zhoršili? Kedysi boli super.

andrea_86
autor
7. okt 2023

@yanni Aj tatrasvit som veru pozerala...no potom som čítala ze sa hrozne natiahnu lebo je to 100% bavlna pre deti, teda nedrzia tvar