Páčia sa vám viac muži, ktorí sa obliekajú športovo alebo elegantne?

11brano11
25. okt 2024

Páčia sa Vám viac muži, ktorí sa obliekajú športovo alebo elegantne?

zuzidr
25. okt 2024

@11brano11 páčia sa mi muži, ktorí sa vedia obliecť vhodne k danej situácií...to v dnešnej dobe málo kto vie...

katarinaba
25. okt 2024

Mne sa paci oboje, hlavne ked vie kedy si co konkretne obliect.

zuzidr
25. okt 2024

ale tak bežne aj tu vidíme, že deti chodia v teplákoch aj do divadla, aj na prvý školský deň, tak sa netreba potom v dospelosti čudovať...

amonet
25. okt 2024

presne. ked sa vie spravne obliect. moj muž vyzera skvelo aj v rybarskom a ked oblece oblek na nas kongres😍

kavasmliekom
25. okt 2024

@11brano11 aby bol čistý a oblečený primerane veku a danej situácii. Neznášam ak vidím muža v teplákoch a mi kine s nápismi a vedľa neho žena v lodickach a sukni 👍

tiezjedna
25. okt 2024

@11brano11 ja preferujem v bežnom živote športovú eleganciu. A samozrejme, ak to situácia vyžaduje, tak elegantný pekný oblek nikdy nič nepokazí😉

benimnadir
25. okt 2024

@11brano11 pacia sa mi muzi, ktori sa vedia obliect. 😁

fantaghiro21
25. okt 2024

Závisí od situácie a charizmy,čo vyžaruje a ako sa pod danou "pokrývkou" správa....
Absolútne neznesiem keď je chlap v obleku,síce pekný ale snaží sa pôsobiť až prehnane afektovane, rozpráva tak...brrr
Len som si spomenula na dane príklady a striaslo má...
A tiež neznášam hulvatov , ťažkých frajerov ...
Prirodzenost je príťažliva pre mňa ...

1ryba
25. okt 2024

Tak dôležité je hlavne, aby to bolo vkusné a čisté. Základ - dobre padnúce oblečenie, primerané postave. Nie je nič otrasnejšie, ako trčiaci žľab na chlapovi zozadu, pritesné nohavice a košeľa na mužovi s postavou medveďa. Trčiaci previs brucha spod trička a pod. Vyšmatlané staré špinavé topánky, ožmolkované oblečenie, miešanie vzorov typu kockované nohavice a košeľa so vzorom a k tomu pruhovaný pulóver, mix farieb, vzorov a pod. Športové oblečenie na spoločenskú udalosť a pod.

nyusika
25. okt 2024

paci sa mi, ked sa muz nesprava ako sedlak a vie sa obliect primerane k podujatiu.
a kvalitne, toto je pre mna dolezite.

ssimusska
25. okt 2024

@11brano11 aj aj, keď vie čo si má kam obliecť

niki35
25. okt 2024

@11brano11 aj aj 🙂 ale nepáči sa mi keď nosia obtiahnuté rifle 😃

evcagabi
25. okt 2024

Mne sa paci, ako sa oblieka moj - sem tam s mojim pricinenim 😁 sportovo, bez zbytocnych vzorov, napisov a znaciek kade tade po obleceni. Horsie je to s obuvou, lebo najradsej toci 2pary tenisiek 'do zodretia' a az potom kupuje nove, ale aj na tom postupne zapracujem 😁

cimage
25. okt 2024

Na obleceni ani tak nezalezi. To mas ako so zenami, darmo je to kocka, ale ked otvori usta, tak jej ani ta minisukna nepomoze.
Ja mam rada jednoduchost, kvalitu, ziadne napisy a znacky co kricia z kilometra. To posobi az lacno a komicky.

kittykat22
25. okt 2024

Pacia sa mi muzi ktori sa vedia spravat, nemaju problem s drogami, alkoholom, agresiou a egom. Pacia sa mi muzi ktori sa usmievaju, otvoria mi dvere alebo ma pustia prvu pri vstupe do dveri, spytaju sa ma ako sa mam a pri probleme normalne komunikuju a nekricia. A potom mi je uplne jedno ci na sebe maju tricko alebo koselu.

katka700
25. okt 2024

@11brano11 Páčia sa mi muži a ženy čo sa vedia správať a obliecť primerane príležitosti.
Ak chceš poradiť čo trochu upraviť v obliekaní aby si pôsobil o niečo atraktívnejšie, pridaj fotky 2-3 svojich outfitov.
Všeobecné pojmy sú veľmi zradné, lebo napríklad športová elegancia pre niekoho znamená letný lanový oblek, košeľa s dlhými rukávmi a mokasiny.
Niekto zas do tejto kategórie radi aj tepláky v ktorých by si sa hanbil ísť betónovat a tričko tak zničené že by ho odmietla aj mola umierajúca od hladu.

muchotrafka298
25. okt 2024

Sportova elegancia neexistuje, to len u nas je zauzivane, ze ked si da chlap tenisky na beh na bezny den alebo do prace k rifliam, tak to mnohy povazuju za sportovu eleganciu. Existuje iba casual styl, co je odlahcenie slusneho oblecenia napriklad rifle a mokasiny, sportove sako. Ale v ziadnom pripade sa nejedna o sportovu eleganciu.

marcellka32
25. okt 2024

@tiezjedna športová elegancia neexistuje;)

tiezjedna
25. okt 2024

@muchotrafka298
@marcellka32
dobre no... hrať sa na slovíčka ma fakt nebaví. Viem, čo si pod športovou eleganciou predstavujem a zjavne nie som jediná. Náhodný výber...😉

muchotrafka298
25. okt 2024

@tiezjedna mne je to uplne ze jedno, co si kto predstavuje. Za mna to urcite nie su sportove bundy klubov.

svokrinjazykmonika
25. okt 2024

@11brano11 mám rada maskáče. Taký vojenský/lesný štýl. To asi spadá pod športové? 🤷

11brano11
autor
25. okt 2024

@svokrinjazykmonika neviem, ja také vôbec nenosim

thekacicaa
25. okt 2024

@11brano11 to je jedno, najviac sexi na muzovi je galantnost, humor a inteligencia. Oblek nepomoze, ked je niekto hulvat.

miska1997
25. okt 2024

@11brano11 montérkach 😁

tiezjedna
25. okt 2024

@muchotrafka298 neviem, o čom točíš... Jediné na čo som ja reagovala bol ten nezmysel, že športová elegancia neexistuje. Existuje.

tiezjedna
25. okt 2024

@11brano11 a čo teda nosíš? Prečo ťa to vôbec zaujíma? Schytal si nejakú poznámku od niekoho, či prečo?

muchotrafka298
25. okt 2024

@tiezjedna v poriadku tak podla teba existuje. Tymto koncim akukolvek diskusiu s tebou.

tiezjedna
25. okt 2024

@muchotrafka298 nielen podľa mňa, zmier sa s tým😉

zuzanka.zuzu
25. okt 2024

závisí akú postavu do toho oblečenia oblieka 🤭😂

muchotrafka298
25. okt 2024

@tiezjedna mne je to uplne jedno, nemam sa s cim zmierovat. Podla business protokolu nic take nie je.

11brano11
autor
25. okt 2024

@tiezjedna ja nosím väčšinou športové, prípadne ležérne oblečenie. Manželka mi častejšie vraví, že by som sa mal obliekať viac elegantné