Mne velmi, nakolko po porode mam dost kil navyse. Ale manzel ma odhovara ze sa mu to nepaci, je to malo zenske a ze ako vo vreci keby som chodila. Vam sa to paci tento styl?
Nie. Pubertiaci si to mozu dovolit. Na dospelom nie.
Nie, zbytočne to pridáva kilá.
Môjmu mužovi sa to tiež nepáči ,ale nemusí to riešiť sú to moje nohavice ,ani páčia sa mi
Mne sa nepáči ale pokiaľ ti to zakryje kg navyše tak určite je to lepšie ako keď niektoré ženy bez sebareflexie na seba silou mocou dávajú obtiahnuté nohavice 🤮
Takto, vacsina oversize veci vyzera dobre iba na stihlych zenach a muzoch, nie na tych, co maju par kil navyse. Lebo to este pridava na objeme, cize ked ma niekto 50 kg a da si oversize rifle c. 34-36, tak to je stylove, ked ma niekto 80 kg a da si tie iste oversize rifle vo velkosti 44, tak vyzera ze ma o 50 kg viacej.
Zalezi tam velmi od strihu, aby Ta to este viac nerozsirovalo-
Tak zalezi na tom ake . Jedny vyzeraju priserne, druhe mozu vyzerat aj fajn.
Ja mam takych kopec lebo sa mi to hodi a postavu mam super, kupujem v detskom oddeleni chlapci 11rokov 🤣
Keby vyzeram inak, nedam si ich, ja si dam zalezat na tom aby som nevyzerala zle. Ak mas kg navyse, asi Ti nebudu vhod
Pre psychickú pohodu kľudne nos to, v čom sa cítiš najlepšie.
Na sebe nie.Oversize nosím iba pulóvre.Inak nech každý nosí,čo chce
Ma pravdu manžel 😉
Nemam postavu vhodnu na oversized rifle 🙂 podla mna svedcia stihlym zenam, kazdopadne co nosit budem a nebudem zalezi len od toho, v com sa citim dobre, mne sa tiez nepacia niektore manzelove teplaky a nosi ich aj tak
Milujem a dufam, ze sa nikdy skinny nevrátia. To pohodlie je na nezaplatenie 😊
Pacia sa mi na mojej 20rocnej dcere, ktora nosi velkost xs-s a vie ich spravne skombinovat a nenosi tie s vysokym pasom, ale take bedrove.
Tie vytiahnute pod prsia a na velkych konfekcnych velkostiach ozaj nevyzeraju dobre, ako v mechoch.
Ano milujem ich, sú pohodlné,ale ako sa píše vyzeraju dobre len na štíhlych a vysokých ženách.Keby som mala pár kíl navyše,nenosím.
Sledujem na youtube túto ženu, skvelá je. https://youtube.com/@alexandra_lourdes?si=Pg_Vs...
A nosí tieto oversize nohavice. Ona je nádherná žena, ale tie gate sú otras. Pri nej to zachraňuje, že má krásnu tvár.
Áno, ak má baba veľkosť S, inak nie, zbytočne naberajú
NIE VOBEC. TOTALNE SA STRACA zenska postava
Podstatne je co sa paci tebe nie manzelovi
Manzel ma pravdu. Siroke a mom jeans vyzeraju dobre na chudych, vysokych zenach, ktore nemaju siroke boky. Na nich ale vyzera dobre vsetko, takze aj tak nechapem, preco si dobrovolne deformuju peknu postavu. Kto ma peknu postavu, vyzera lepsie ked to vie vyzdvihnut a zvyraznit a kto nema peknu postavu, tomu siroke gate tiez nijako nepomozu. Ked ma niekto velkost oblecenia XXL, siroke gate z neho neurobia M. Neschovavaj sa za velke oblecenie aj ak sama so sebou nie si momentalne spokojna, radsej nech ta motivuje to, aby si sa citila dobre aj v peknych veciach 🙂 Budes krajsia aj pre manzela, aj pre seba.
Mne sa to nepaci vobec. A je len iluzia, ze to “zakryje” kila navyse
Ved si ich kup keď chceš.Na to nepotrebuješ radu druhych 😃mne sa napr taketo oblečenie vobec nepači ja mam rada obtiahnute aj na doma.Aby mi nič nelietalo a nepadalo
Nie celkovo oversize sa mi páčia iba kardigany nič ine
Zakrytie kíl? Práve naopak, pridáva to.
Ak je to voľba z núdze, nie je to štýl. Len ospravedlnenie. Manžo má pravdu. Treba niečo so sebou robiť.
Škaredé veľmi.
nosím široké gate ale nie preto aby som niečo skrývala. jednoducho sa mi to tak páči…
Nie. Ale moja mladsia dcera v takych beha stale.