Ahojte, idem na oslavu firemnú v sobotu, nie som moc módny guru, bude v reštike , čo na seba šaty ? Aké? Nohavice tričko? Sako riflova bunda? Som športový typ rada by som niečo športovo elegantné žiadne stokle a večerné šaty. Zároveň niečo super....rifle by bol prúser? S nejakým topom? A čo na nohy nosím len tenisky baleríny v lete sandále . Alebo skôr šaty? Začne to podvečer.dik za rady
a tiež záleží o akú rešťiku sa jedná, je rozdiel ísť do pivárne - baru a je rozdiel ísť do lepšej reštiky s podávanou prestretou večerou
Presne, aká reštaurácia? Aký typ reštaurácie? Niečo nóbl alebo piváreň?
Nie je to piváreň je to pekná restika bude to párty. Chcem ísť na nákupy a neviem načo sa zamerať.
tak na párty šaty koktejlkami nič nepokazíš, prípadne nohavice + top, alebo nohavicový kostým, záleží od postavy a od vkusu...ak pôjdeš do zary, mohita, reservedu - určite niečo vyberieš
@zuzidr oki pôjdem popozerať.
Máš kolegyne, ženy? Poraď sa s nimi.
Ak naozaj nevieš, tak sa zameraj na figuríny väčšinou sú na nich vybrané celkom pekné kúsky už nakombinované, aby spolu ladili 🙂 a ako píšu vyššie, chod do reserved, zara, mohito či hm a určite niečo nájdeš.
Zbehni do nákupného centra, kúp puzdrove čierne šaty nad kolená a máš po probléme. Puzdrove šaty potom využiješ kedykoľvek
tak na oslavu v sobotu večer v reštike by som si rifle nedala, resp. možno áno, slušné s topom, sakom, lodičkami. Prípadne nohavice s blúzkou. lodičky, biele tenisky...kedže nevieme čo máš v šatníku, a aký máš štýl ťažko radiť, ale teda na večernú oslavu v reštike určite elegantne resp. slušne ( žiadne rifle, tirčká ,tenisky a pod....)