Outfit na firemnú oslavu

11. apr 2024

Ahojte, idem na oslavu firemnú v sobotu, nie som moc módny guru, bude v reštike , čo na seba šaty ? Aké? Nohavice tričko? Sako riflova bunda? Som športový typ rada by som niečo športovo elegantné žiadne stokle a večerné šaty. Zároveň niečo super....rifle by bol prúser? S nejakým topom? A čo na nohy nosím len tenisky baleríny v lete sandále . Alebo skôr šaty? Začne to podvečer.dik za rady

zuzidr
11. apr 2024

tak na oslavu v sobotu večer v reštike by som si rifle nedala, resp. možno áno, slušné s topom, sakom, lodičkami. Prípadne nohavice s blúzkou. lodičky, biele tenisky...kedže nevieme čo máš v šatníku, a aký máš štýl ťažko radiť, ale teda na večernú oslavu v reštike určite elegantne resp. slušne ( žiadne rifle, tirčká ,tenisky a pod....)

zuzidr
11. apr 2024

a tiež záleží o akú rešťiku sa jedná, je rozdiel ísť do pivárne - baru a je rozdiel ísť do lepšej reštiky s podávanou prestretou večerou

tilly
11. apr 2024

Presne, aká reštaurácia? Aký typ reštaurácie? Niečo nóbl alebo piváreň?

autor
11. apr 2024

Nie je to piváreň je to pekná restika bude to párty. Chcem ísť na nákupy a neviem načo sa zamerať.

zuzidr
11. apr 2024

tak na párty šaty koktejlkami nič nepokazíš, prípadne nohavice + top, alebo nohavicový kostým, záleží od postavy a od vkusu...ak pôjdeš do zary, mohita, reservedu - určite niečo vyberieš

autor
11. apr 2024

@zuzidr oki pôjdem popozerať.

h2
11. apr 2024

Máš kolegyne, ženy? Poraď sa s nimi.

katarina_kat
11. apr 2024

Ak naozaj nevieš, tak sa zameraj na figuríny väčšinou sú na nich vybrané celkom pekné kúsky už nakombinované, aby spolu ladili 🙂 a ako píšu vyššie, chod do reserved, zara, mohito či hm a určite niečo nájdeš.

tilly
11. apr 2024

Zbehni do nákupného centra, kúp puzdrove čierne šaty nad kolená a máš po probléme. Puzdrove šaty potom využiješ kedykoľvek