Oplatí sa investovať veľa času do výzoru?

15. jún 2024

Kamarátku som včera pochválila ako dobre vyzerá. Povedala som jej, že je super, že má to šťastie, že jej príroda nadelila krásu. Ona hneď na to, že jej žiadna príroda nenadelila to, že vyzerá dobre. Na to aby bola so svojou postavou spokojná 3x do týždňa chodí do fitka, 2x behá a raz ide na lezeckú stenu alebo odbehne rýchlo do kopca. Okrem toho sa zdravo stravuje, študuje ako cvičiť, obliekať sa a každé ráno je pred zrkadlom 30-40 minút. Poďakovala mi za lichôtku a povedala, že jej príroda nič nedala, že ona do svojho vzhľadu každý mesiac investuje 50-60 hodín zo svojho času. Čo sa týka kariéry tak nie je ničím výnimočná, robí jednoducú prácu v kancli a ledva po 2 medziročníkoch dokončila humanitnú VŠ. Jej partneri boli vždy dobre vyzerajúci muži na vysokých pozíciach. Aktuálne je v 2 ročnom vzťahu s lekárom. Stala sa úspešnou a šťastnou vlastne len kvôli tomu, že neskutočne maká na svojom výzore.

Myslíte si, že vzhľad u ženy je tak veľmi dôležitý a že obetovať množstvo času do výzoru stojí za to?

viestta
15. jún 2024

Myslism si, ze kazdy sa sam rozhodne comu venuje svoj cas. Ak ho to urobi spokojnym, tak sa to urcite oplati.

zuzitko74
15. jún 2024

V niektorých kruhoch je vzhľad ženy mega dôležitý a žena, ktorá chce v tej spoločnosti niečo znamenať, tak sa musí o svoj vzhľad starať naozaj nadštandardne.
Ak sa však žena nepohybuje v takých kruhoch, ani nemá také ambície, môže si dovoliť luxus slobodnej voľby v tom, ako chce vyzerať a koľko času a úsilia do toho investuje.

zuzanka.zuzu
15. jún 2024

áno, oplatí... a lekári sa môžu hlásiť aj mne 😂

barbora0308
15. jún 2024

Co si budeme klamat, vyzor vzdy bol aj bude dolezity. Nie nadarmo sa hovori, ze vzhladom niekoho ziskas a vnutrom si niekoho udrzis.
Ja osobne som taka nejaka zlata stredna cesta, nejdem do extremov, ale teda kazdi mame ine preferencie.

victoriab
15. jún 2024

@barbora0308 pekne prislovie, to som este nepocula, ale je na tom kus pravdy

babulkomale
15. jún 2024

Mne raz povedala jedna kolegyna, ze kedze nie je pekna, musi byt aspon upravena. Cize v podstate investovat viac casu a penazi to svojho vzhladu. Chcela ulovit v BA nejakeho lepsie postaveneho chlapa. Uz sa roky nevidame, neviem ci sa podarilo.
Ale ano, uvedomila som si, ze tieto baby sa snazia dokladnymi upravami a pracou na sebe vyvazit, ze nie su nicim zaujimave, vyrazne, nemaju sarm a iskru.
Tak maju aspon umele nechty, mihy, obocko ako od kreslica kolajnic, kadejake umele vlasy a falosne prsia.
To pre ne znamena "byt upravena".

lakebabe
15. jún 2024

Výzor je v dnešnej dobe veľmi dôležitý. Ale vlastne vždy bol. Vo vyšších kruhoch väčšinou každý muž chce ženu, ktorá ho bude aj reprezentovať von medzi ľuďmi, takže záleží, kde sa pohybujes a ci ti to za to stojí.

dzejny656
15. jún 2024

Tak pre mňa cvičenie a zdravá strava nie je investovanie len do výzoru ale hlavne do zdravia. A 30-40 minút na rannú úpravu mi tiež nejako veľa nepríde.

barbora0308
15. jún 2024

@dzejny656 S tymto plne suhlasim, velakrat je investovanie do "vyzoru" takpovediac investovanim do zdravia, co je za mna uplne normalne a tiez mi to nepride ako strata casu.

muchotrafka298
15. jún 2024

Za mna investovanie do seba nie je strata casu. Hlavne ak je to vo forme zdravej stravy, cvicenia a pohybu celkovo. Nevidim na tom nic zle. Kazdy by sa mal v prvom rade venovat sebe, pokial mu to cas dovoluje. Tiez sa o seba snazim starat podla moznosti a hlavne casovych, ale tak bezna uprava rano je samozrejmost.

petamich
15. jún 2024

investovanie do vyzoru a zdraveho zivotneho stylu naozaj nie je strata casu 🙂 ja osobne obdivujem a v dobrom zavidim

strata casu je tvoj prispevok - ci chcela si, aby sme ju tu spolu poohovarali? ako je smutne, ze je uspesna a stastna len vdaka vyzoru? 😬

petamich
15. jún 2024

@babulkomale ktore tieto baby? lebo teda osobu, o ktorej je prispevok absolutne nepozname, netusime nic o jej inteligencii, sarme, iskre...

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sissy27
15. jún 2024

Sport a zdrava strava by mali byt pre vsetkych standard a nie nejaka extra investicia. No a nejaka zakladna uprava tiez. Nebudeme si klamat - upraveny, cisty clovek s normalnou postavou vyzera lepsie a ma vacsiu sancu na uplatnenie sa v zivote ako nejaky rozkysnuty, spoteny, mastny, zapachajuci… a je jedno ci sa bavime o pracovnom pohovore, rande alebo kamaratstve.

kacena4
15. jún 2024

povedzme si pravdu dôležitosť vyzoru je najma pre tie (za mna povrchne) zeny, ktore sa porovnavaju z inymi (najma cez socialne siete). vek nezastavis, a su aj dolezitejsie prednosti ako vzhlad (aspon ja mam taky nazor) ale teraz nehovorim ze sa clovek nema zdravo stravovat, cvicit ak nema dostatok pohybu, ci starat sa primerane o svoj vzhlad

tl999
15. jún 2024

Podla nna zavidis ju 🙂

svetlonos
15. jún 2024

Ehmmm ... a tu VS tiez urobila vďaka postave a vzhľadu? Myslíš, že všetci muži ltorych mala, ju chceli lem koli tomu ako vyzerá?
Bez toho aby som niekoho chcela urazit - pokial ti muži mali vyššie pozície, zrejme sa so zenou doma radi pobavia aj na ine témy ako je večera a deti.
Takže skôr myslím, že kamoska ma aj niečo v hlave, inak by s ňou ti muži neboli. Pokojne ma oprav ak sa mýlim. A ci sa oplatí starat sa o seba? Áno, každý podla seba. Šport je fajn a zdravý,

top_manazerka
15. jún 2024

Pracujem na vyššom manažérskom poste a stretávam sa s rôznymi ľuďmi. Nemôžem si dovoliť chodiť do práce neupravená a do svojho vzhľadu dosť investujem - finančne aj časovo. Idem ku kaderníkovi, na manikúru, pedikúru, kozmetiku. Ale nemám na sebe nič umelé - prsia, vlasy, riasy ani nechty. Elegancia je skôr o tom nájsť zlatú strednú cestu. Mám nadváhu z dôvodu dlhodobých problémov so štítnou žľazou a aj preto sa musím o seba starať. Všimla som si ale, že v posledných, no povedzme 5 rokoch už medzi úspešnými a vyššie postavenými mužmi prestali byť populárne vyplastikované bábiky typu “mlč a vyzeraj”. Do popredia sa viac dostávajú ženy “do koča aj do voza”, vzdelané a sčítané, ktoré dokážu na úrovni komunikovať, ideálne aj v cudzích jazykoch.

mandzula
15. jún 2024

Podla mna tvoja kamoska "investuje" skvelo, investuje najma do zdravia, co na cloveku proste vidno. Je to uplne iny level, ako ked clovek svoj vyzor stavia len na navstevach plastickeho chirurga a tone umelej hmoty.

nevenka
15. jún 2024

@dzejny656 ked ma deti, tak 30-40 minut rano na upravu je scifiii 😅🤣

pralinka25
15. jún 2024

@nevenka mozno len vstane skor. su zeny co vstanu o 4 rano aby stihli cvicit sprchu a upravu kym vstane rodina

pralinka25
15. jún 2024

to co robi tvoja kamoska nie je len investicia do vyzoru ale aj do zdravia.
vobec nic mi na tom co robi nepride ako strata casu. a to ja nie som clovek ktory si zaklada na vyzore inych ludi.

nika23t
15. jún 2024

Určite nie je vzhľad najdôležitejší, ale je veľmi dôležitý. A verím, ze máloktorá žena má len od prírody nadelené. Väčšinou, keď vidím nejakú peknú, upravenú ženu viem, ze za tým je nejaká práca. A keď žena na sebe drie, tak je fajn, keď je to vidieť. A je od Teba milé, ze si jej pochválila výzor. Určite jej to dobre padlo.

vivi2023
15. jún 2024

Ako povedala vo filme Merilyn Monroe -
“Don't you know that a man being rich is like a girl being pretty? You wouldn't marry a girl just because she's pretty, but my goodness, doesn't it help?”
Holt, svet je povrchný, ludia súdia na podla výzoru. Keď neotvoríš ešte ústa, tak už zovňajškom urobíš prvú impresiu.

ktochytavzite
15. jún 2024

Rak niekomu nepomoze ani hodina navyse.Myslim si ze okrem toho ze sa o seba syrara a cvici aj asi podedila .Nie kzdemu na totiz pomoze ze schudne ale o chodi ku kozmericke pravidelne.

pralinka25
15. jún 2024

@ktochytavzite ale drvivej vacsine ano. vsimam si ludi a podla mna drviva vacsina ludi je pekna. velakrat si poviem aka je skoda ze na seba ten a ten clovek nedba, ze ma pekne crty tvare, ale nevyniknu lebo ...
ako sa hovori neexistuje skaredy clovek len lenivy.

lauricka
15. jún 2024

@pralinka25 alebo mu az tak na vzhlade nezalezi.

luccija
15. jún 2024

Stala sa úspešnou a šťastnou vlastne len kvôli tomu, že neskutočne maká na svojom výzore.

Ako vieš?veď píšeš, že ledva skončila humanitnu VS a má obyčajnú prácu🙂tak je podľa teba úspešná či nie?Šťastná je mozno z endorfinov z cvičenia to, že cvičí je veľké plus pre zdravie ráno 40 min to si toľko aj ja zehlim vlasy, makeup, sprcha.Neviem príliš skatulkujes.Kazdy čas investovaný do seba je dobrý.Vzhlad a šarm sú dôležitejsie ako si myslime.A plus bola úprimná nepovedala Ti, že má dobrý metabolizmus a môže zjest čo chce a gény po mame

pralinka25
15. jún 2024

@lauricka tak ale ani na sebe

babulkomale
16. jún 2024

@petamich tie, ktore si isli tento nazor o ktorom pisem a spravali sa podla toho. Asi vies, ze su urcite typy ludi - sablony, ktori konaju rovnako a potom je par originalov, ktore sa vymykaju beznej forme ludskych povah.