Dosť som počas tehotenstva pribrala a veľmi mi padli prsia. Neviem si kúpiť podprsenku, ktorá by mi sedela. Z každej mi prsia vyliezaju... Rozmýšľam nad astratex, že by som objednala odtiaľ. Pomeriam sa a tak.. Máte skúsenosti s astratexom? Sedeli vám podprsenky podľa vašich meraní doma?
@zuzuliennka1 no práveže u nás nie sú žiadne takéto predajne :/ predtým som kupovala v takku, tam som si vždy vedela vybrať a bola som spokojná
pozri sa na stranke intimissimi, maju podprdy aj na vacsie prsia, aj pohodlne bez vystuzenia, ja si napriklad kupujem len s kosticami, da sa vyfiltrovat podla velkosti (zmeraj si obvod) a podla kosikov plus styl ppdprsenly ktory by ti mohol sediet, vyskusaj si viac typov, nevyhovujuce mozes vratit a nasledne si objednat viac podprseniek z velkosti ktore ti sedia…
https://www.luxusnabielizen.sk/lovely-minimizer... posledne 2roky kupujem,len tieto na bezne nosenie...dokonale drzia prsia...nie su vystuzene,len maju kostice...
https://www.luxusnabielizen.sk/podprsenka-lovel... je aj telova a vanilkova
a z astratex som objednala raz a vobec mi nesedeli podprsenky..jednu som vratila,lebo mala hrozny tvar a druhu som musela vymenit/objednat mensiu a nakoniec este ju upravit,lebo mi vobec nesedela na prsiach...
Lindex.
Baby, myslíte že táto by udržala väčšie prsia? https://www.intimissimi.com/sk/product/cipkovan...
Samozrejme nie na bežné nosenie
tiež Attractiv
podla mna nie...z mojej skusenosti treba medzi prsiami vyssiu tu podrsenku...skus popozerat minimizer podprsenky...
Z Bonprixu. Tiež minimizer, nevystužené s kosticami.
nevhodna na vacsie prsia. Stred medzi kosickami by mal byt vyssi. Ja ti odporucam podprsenky z tchiba. pripajam jednu ilustracnu, len kvoli strihu, aby si videla co myslim
https://www.tchibo.sk/products/402042547/podprs...
Ďakujem 🙏 budem hľadať teda také s vyšším stredom.. Ale asi nakoniec, keď sa mi podarí schudnúť, aj tak skončím pod nožom :(
Vsetko je mozne. Ale ten strih by ti mal pasovat, je to idealna volba, ked su plnsie prsia. Mne sa inak vela krat stalo, ze mi dobre pasovali podrsenky z tesca tie fnf
Ja objednávam len z Astratexu. Tiež mám po pôrode veľké a padnuté prsia. Nosim 75H , čiže problém kúpiť podprsenky v obyčajnom obchode. Z Astratexu mi sedia. Moja rada : neobkednavaj si tie balkonetove tvary podprseniek, z toho vyliezaju prsia podľa mňa každému. Inak na doma nosím aj tie Minimizer - zmensujuce podprsenky, z toho neni šanca, že ti niečo vylezie a je to mega pohodlné, nemusiet si stále opravovať prsia. Tie tiež z Astratexu kupujem. No a tie klasické podprsenky , čo nosím keď si dám napríklad výstrih mám s kosticou, ale nevystuzene. Že ten košíček nie je vôbec tvrdý, ale len taký látkovy, prípadne len čipka. Lebo taký košíček sa najlepšie prispôsobí tvaru tvojho poprsia. Keď už je košíček vytvarovaný sám o sebe - nesedí tak dobre na hoci akom poprsi
Ja z astratex.. objednaj viac stylov a vpohode sa da vratit co ti nesadne
Netreba sa bat vacsieho kosicka a skombinovat ho s mensim obvodom - ten drzi vahu preto by mal byt tesne na telo. Neviem co pre teba znamena vacsie prsia ale fajn je aj ked ma podprda sirsie tie ramienka a su take maksie nie klasicke.. napr tu co si posielala ma iba jeden obvod pre D kosik, uz to ti napoveda ze nie je velmi urcena pre vacsie prsia..
Ja mam velmi dobru aj z bonprix, naobjednavala som viac velkosti, druhov a skusala.. poskackas si, predklonis sa.. su aj nejake video navody
Za mňa Bonprix. Som totálne nekonfekčná, v klasickom obchode nehrozi, aby som zohnala podprsenku (veľký obvod, malé prsia) a jedine v Bonprixe tie podprsenky skvele sadnú. A ešte sú aj pekne a za rozumnú cenu.
@mima172 Aj ja si objednávam z Bonprixu, majú tam veľký výber.
Prave mi prisli tento tyzden moje prve podprdy z Astratexu. Tam som sa zmerala podla toho ich manualu, zadala som to do tej tabulky a vyhodilo mi to aku velkost by som potrebovala. Objednala som si dve rozne a obe mi sedia super. Mam tiez vacsie prsia a pozerala som hlavne tie s vyssim stredom. Spokojna som, a keby mi nesadli nieje problem vratit naspat.
Astratex, objednávam viacej a potom vráti., ale to sa zatiaľ stalo len 1x.
co su vacsie prsia? C, D, E? aku velkost si nosila pred detmi? pre niekoho su velke prsia uz kosik C, ja mam C a podprsenku na ktoru sa pytas by som mohla pokojne nosit, ono je to aj dost individualne, niektore zeny s velkymi prsiami chcu volnejsie a pohodlne podprdy, ine chcu vystuzene, pevne, s hrubymi ramienkami….
Astra TeX mi presne sadol
Tiez riesim akurat podprsenku. Pribrala som a vsetky ma tlacia. Tiez som pozerala astratex. Kolegyna mi odporucala obchod truimph,tak skusim tam pozret. Ja zhanam bez kostic,makku,pohodlnu.neznasam kostice.
mäkkú bez kostíc ? Bellinda cotton je perfektná - skús 🙂 ja nosím už len tie
presne kvoli tej istej situacii v akej si ty - prsia po porode, po dojceni, padnute - mi nesedela nijaka podprsenka co som mala.
zasla som do predajne attractiv (alebo ak mas blizko inu specializovanu - astratex tiez napr.) a nechala sa odmerat, tie predavacky tam su specialne na to skolene, odmerala ma a odporucila typ podprsenky.
nakoniec nosim podprsenku nevystuzenu, cipkovy kosik a uplne ina velkost 🙂
myslela som si ze urcite potrebujem na take prsia vystuzenu, naopak 🙂