Ahojtee, chcela by som sa Vás opýtať, že z akých stránok objednávate oblečenie. Nejaké také stránky kde sú najnovšie trendy za dobrú cenu. Chcela by som si teosku vynoviť šatník. Niečo pekné elegantné , sexy kúpiť.
Ďakujem
Answear najviac, potom about you, zalando, factcool..
Nikdy v historii nebolo viac obchodov ako teraz. Pytas ako keby sme boli za sociku a boli 2 obchody.
Ja len zara a h&m. Ale často krát objednávam cez jednu aplikáciu ktorú sem nemôžem napísať lebo mi zmazu komentár 🤣🤣
Reserved a MOHITO ❤️
@stanulienkat 😄😄😄 si ma pobavila zase
@mamamasama A to zo Sheinu a iných gigantov akože objednávajú ľudia, ktorí majú záujem na zdraví našej planéty??
@stanulienkat ved práve, keby je na výber len z 2 možnosti, tak nie je sa co pýtať, ale pri dnešnom vybere si človek naozaj nevie vybrať
@caroline_ a co jej to da, ze Zuza objednava v HaM, Beta v Zare, Jana v zalando, Ursula v Desigual....??? Kazda ma inu velkost, vek, styl, naroky, financie....Teraz jej tu baby vymenuju vsetkych 100 obchodov, ktore pozna aj ona. A vysledok???🤔 Toto su take jalove debaty. Asi ako'som tehotna?🙄
@stanulienkat keď ti moja otázka príde nezmyselná tak načo sa zbytočne zapájaš?
Bonprix všetko aj spodné prádlo😆
Zara, najviac Mohito, občas Answear no maju drahu poštu, Sinsay ked niečo lacnejšie na chatu, dvor.
Reserved
@magic08 ja ztade objednávam hlavne značku trendyol to je v pohode a značka Happines Istanbul je super vyssia kvalita ako Trendyol, mam z nej vestu par svetrov a košeľu. V pohode kvalita. Trendyol si otvoril na sk nový eshop ceny polovičné ako na factcool tak vyskúšam ztade. Inak všetko z tohto HI vyzerá úplne ako na obrázku
@lakebabe citaj recenzie, tam casto pisu o velkosti. V zasade treba o cislo mensie, no nie vsetko.
@simsalabim super ďakujem
z about you, answear, zalando
Ďakujem všetkým za odpovede ❤️
@muchacici a ty tam nevidíš to nie, alebo len nevieš čítať? 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Skus paparazzi, Lola bianca, veľmi pekne veci ma denny rose, made in italy, rosodissera ci rinascimento (ma aj pre mladé baby), babylon, please. Obchody nevyužívam idem po značkách co mi sedia veľkostne. A v zásade kupujem len vo výpredajoch lebo pre mňa dat 30€ za tricko brrrrr.
A daj vedieť načo si pri potulkách narazila..... sa rada inspirujem lebo mi už dochádzajú tipy kde dobre a pekne nakúpiť.....
Gomez eu, answear, modivo, zara. Boty a kabelky z eobuv🙂
Sekáče, ak ti záleží na planéte. Ak nie, tak Shein, Zara, H&M a iné fast fashion značky.