Dobrý deň, prosím, odporučte nejaké topánočky na doma s pevnejšou platformou pre prve krôčky. -Ľahké. Synček sa už pomaly postavuje na nohy a chcela by som mu zaobstarať kvalitné papučky. Ďakujem
Pevnú podrážku vôbec nepotrebuje, ak nemáte doma chladnú podlahu vôbec mu papuče netreba.
pre prve krocky je pevna podrazka uplne nevhodna. chodilo potrebuje stimulaciu, idealne teda naboso a rozne povrchy- koberec, hladka podlaha a podobne. max ponozky, ideal teda protismykove.
Tiez sa priklanam k tomu, ze nepotrebuje nic na nohy. Dcera sa uz pomalicky posta chodit ( skoro 10m) a na nohach ma len ponozky
Az zacne chodit normalne von,tak mu kupis... Teraz este ani nechodi.
Ahoj 😇 moja už chodí dlhšie ale keďže chodíme cvičiť na fyzio, tak napríklad taká detská rehabilitačná lekárka hovorí, že papučky a topánky nedávať. Najlepšie je naboso. Pokiaľ teda nemáte doma naozaj zimu a nevhodné podmienky na chôdzu. Kým nechodí von samozrejme :D tam odporúčala mäkkú podrážku.
Ps: tiež som nakúpila papučky (v rak s a jej chodí najlepšie), ale nosíme len na návštevy, kde viem, že je chladno.
my sme na doma nosili detske papuce, ja som ich kupovala cez detskaobuv.sk
DD Step capacky sme mali ako prve