Ahojte, syn ide do 3.ročníka. Akú obuv kupujete vy na telesnú? Veľkosť nohy má 37/38 a dosť ťažko kúpiť aj topánky na jeho nohy. Všade majú buď menšiu, alebo väčšiu veľkosť.
Hocičo z Decathlonu
hoco z bielou podrazkou co sa lahko obuva a nesnuruje
Ani nehovor, môj tretiak má nohu 41 a učiteľka na telesnú vyžaduje topánky na suchý zips. Problém kúpiť.
Moj ma rovnakú veľkosť, na TV vždy kupujem botasky, väčšinou Nike.
Dnes som zrovna objednávala túto veľkosť v Sportisime. Žlto zelené halovky, značku už neviem, stáli tuším 22e.
Tenisky, neviem aký problém máš s topánku pre neho, tenisky na telesnú majú hádam v každom športovom obchode, v decathone ako sa tu píše napr. Pripadne ak mate nejaké z leta môže donosit na TV.
.adidas, ja som v takej velkosti kedysi bez problemov kupovala adidas tenisky na suchy zips chlapcenske...
Moj starsi s nohou 39 nosi Puma (su take sirsie sa mi zda, nosi od prvej triedy rovnaku znacku), na snurky samozrejme. Tretiak ma nohu 32 a nosi Nike biele na lepky. Ja zvycajne Sportissimo, z Decathlonu nejako mojim detom nesedia tenisky, skusala som na basketbal aj na telesnu kupit, stale daco ominalo alebo boli tvrde.
@markaterka ucitelka moze fak max poprosit, nie vyzadovat. 3tiak si u asi 4r ma vediwt snurovat topanky.
Moje dcery nosia na telesnu tenisky co mali leto predtym.
Ak mas problem s neistou velkostou odporucam latkove sietovane tenisky co sa vedia kus natiahnut, ja mam take z CCC
Moj ma platenky z reservedu...inak by som kupila v decatlone