Ahojte ludia prosim vas za 10 rokov co robim v zdravotnictve a stojim 12h denne som vymenila nespocetne mnozstvo topanok. Z kazdych ma bolia priserne nohy a nie su vobec pohodlne. Kupovala som rozne ale bud sa za pol roka vyslapali alebo mi v nich priiiiiiserne smrdeli po case nohy :D
Scholl - isto nie to sme raz objednali a boli tak tvrde jak keby v nich niekto roky chodil a hlavne ze pisali ake uzasne vystelky a neviem co tam maju.
Batz no spokojnost 6/10 tiez slaba vydrz.
Teraz mam nejake Hipokrat, tie boli celkom dobre ale mam ich asi pol az tristvrte roka a smrdia mi z nich uz nohy.
Uz fakt neviem co kupit aby boli ozaj jak oblacik lahke ale zaroven aj pohodlne... Ake mate skusenosti ? Dakujem
Skus bežecké. Maju extra mäkký došlap
Odorucam znacku Leon ,budete na100% spokojna ako v praci tak aj na bezne nosenie 🥰
@minenkak ako to si mam kazdy 3 mesiac kupovat boty za 60 euro ? :D to hadam nie
@niqusqa2010 tak potom neviem,ja som kupovala aj drahšie a na zimu každý rok za dvesto €,
@niqusqa2010 moj kamos lekar nosi crocsy. A co som si vsimla, aj moj zubar.
Mne by sa zisli take prac topanky ze by ma pata nebolela 🫣 len my musime mat a ocelovou špičkou 🫣😀
@niqusqa2010 inak to je pravda väčšina mojich doktorov nosí biele crocsy. A k môžu byť vo forme tenisiek, odporúčam tie ľahké modely bez šnúrok od Skechers, v nich vydržím aj dvanásť hodín v pohode
Ja mám protetiku a mne sú najpohodlnejšie
Takto...12 hodin denne stat je samo o sebe velka zataz, mozes mat aj topanky zo zlata v uvodzkovkach, nohy ta boliet budu. Dufam, ze robis aspon nejake kompenzacne cvicenia.
https://suecos.sk/c/health-tech-topanky-panske/...
Ale neviem ci sa vyrábajú aj v bielom
@niqusqa2010 mne vyhovujú z Deichmanu s pamäťovou penou. Ale sú to klasické akoby tenisky. To neviem či by si chcela/mohla. No skutočne sú mäkké. Ani po celom dni, keď sme vonku, má v nich nohy nebolia.
U nas vacsina zdravotnickeho personalu tenisky
Ahoj,ja odporucam peter lengwood,pohodlne a daju sa vytvarovat na tvoju nohu
Skechers, Hoka
@niqusqa2010 častejšie kupovať boty,ja som si kupovala každé tri mesiace