Od strednej školy mi nie je príjemne nosiť obtiahnuté tričká, košele, svetríky ani nič podobne pretože sa v tom strašne potim. Len sa mi to veľmi páči keď mám voľné nohavice a niečo obtiahnuté by sa hore pýtalo nech to vyzerá pekne. Už ma nebavia voľné tričká…necítim sa v tom ženský…mali ste to niekto podobne ? Ako sa to dá riešiť ? Na hygienu dbám len vždy som sa veľa potila pod pazuchami..ďakujem
@magic08 pozerám ten driclor a nie je vhodne pre dojčiace ženy, Botox sa bojím a ten antuperspirant už som vyskúšala asi milión….
Spiridea forte deo mozes skusit, asi nieco podobné ako driclor, respektive medzi nim a antiperspirantom
A skus mozno ine materialy pouzivat, dnes je toho kopec na vyber.
Skús Jenvox.Je to najlepšie čo poznám.Dáva sa podobne ako Driclor na noc ale nieje ani zdaleka tak agresívny na kožu .Ale účinkuje ozaj.Budeš spokojná.Je ich viac druhov.Keď ti nebude vyhovovať,pošlú ti zadarmo iný typ.Je to český výrobok.Píšu že vhodný aj pre tehotné a dojčiace ženy.Pogoogli si o tom viac.Sama ho používam roky.Vydrží vyše roka.
v DM maju take vankusiky do podpazusia... no nemam skusenost, len mi to napadlo ako moznosť, ked driclor nemozes.
alebo ja ten uz spomenuty jenvox, podla mna bude ucinny
alebo tricko cityzen? Tam ten pot nie je vidno
driclor, botox alebo najst kvalitny antiperspirant