Obrúčky iné ako zlaté

8. sep 2024

Ahojte.
Máte niektoré aj iné obrúčky, než zlaté? Napr. striebro, chirurgická oceľ, apod. Silno zvažujeme lacnejšiu alternatívu, keďže budúci manžel kvôli práci svoju bude nosiť málo a keď sa pozriem na môj snubák z bieleho zlata po 2 rokoch.. 🤦🏻‍♀️ Tak rozmýšľame zvoliť iné ako zlaté.
Ďakujem. 🙂

minenkak
8. sep 2024

Nemáme žiadne ,presne kôli tomu ,že muž by ju zničil,tak načo

3petka
8. sep 2024

My máme z chir. ocele. U nás bolo jasné že muž ju nosiť nikdy nebude. A ja som nosila kým som nebola tehotná, odb´vtedy ju na seba nenasuniem. Ale teším sa keď konečne spľasnem a môžem ju novu nosiť.

tilly
8. sep 2024

My sme ich hneď po svadbe odložili a nenosime vôbec. Presne z dôvodu, že by sme ich zničili alebo stratili. Moja sestra sa teraz vydávala a rovno pri obrade im vytetovali obrúčky. My budeme mať o rok 20. výročie a uvažujem, že si dáme tiež vytetovat

autor
8. sep 2024

@tilly Hmm to nie je zlý nápad 😁

rachel36a
8. sep 2024

My nosíme stále, teda muz len dovtedy kým ju úplne nezníži a nepraskla...ved na to je aby sa nosila...
Ale k veci...ja mam z chirurgickej ocele teraz, lebo pôvodnú zlatu nedam na prst kým neschudnem

sima234
8. sep 2024

Ja by som teraz už asi volila wolfrámové obrúčky. Zlato sa rychlo žničí, pokiaľ ju plánuješ aj nosiť.

tehulka2011
8. sep 2024

my sme mali od cinana za 2€/kus len pre efekt, ani neviem, kde su

1ryba
8. sep 2024

Vysolili sme za obrúčky na tú dobu dosť veľkú sumu. Muž nosí, ja nie. Dnes by som kúpila z chir.ocele, s terajším rozumom. Je to len symbol, nemusíte ich mať vôbec.

zojazoja
8. sep 2024

Mame wolframove. Ale pozor. Je v ňom nikel. Dosť veľký alergen pre mnoho ľudí.

nikha2809
8. sep 2024

Mne sa najviac páčili z čierneho zlato, dlho som ich obdivovala, ale cena bola aj je o dosť vyššia ako bol môj strop.Tak máme klasické žlté zlato, nosíme ich obaja

barbie2023
8. sep 2024

Manžel má zlatú a ja striebornú lebo nosím striebro a nie zlato. Každý nech si dá akú chce. Ale nosiť by to mal, je to symbol ,že je človek v manželstve.

elin2525
8. sep 2024

My mame obycajne strieborne zo Sashe. Ja nikdy prstene nenosim, takze si ju fakt davam len prilezitostne. Manzel ju nosi, ale uz ju raz stratil, takze sme museli objednat este raz pre neho. Aspon ma nemrzela cena, kedze neboli drahe.

tosaneda
8. sep 2024

..my mame z paladia (paladium).. manzel obrucku vobec nesetri, dali sme si prelestit po 8 rokoch su ako nove. Mame ich vsak hrubsie a sirsie ako je bezne. Boli dost drahe na tu dobu ale nelutujem(e).. Ale keby sme nechceli do nich investovat kupime s chirurgickej ocele, je to dobry a trvacny material.

1ryba
8. sep 2024

@barbie2023 v manželstve sú dôkežitejšie úplne iné veci, ako obrúčka na prste na verejnosti.

vyrovnanaosoba
8. sep 2024

My sme uvažovali nad chir.oceľ, ale manžel nakoniec povedal, že môžeme aj sebe dopriať a berieme sa len raz. Máme klasické zlato.

mandzula
8. sep 2024

Ja mam striebornu, teda popravde obycajny prsten z Pandory a muz ma vytetovanu.

minenkak
8. sep 2024

@barbie2023 a keď nemáme,nie sme manželia?

bessie12
8. sep 2024

my sme si kupili zlate, ale nosit to nejak extra nebudem. Vlastne nenosim ani zasnubny. V praci to mat nemozme, jedine klasicku hladku obrucku a taku ja mat nebudem a zasnubak tiez taky nie je. A doma, ked upratujem alebo umyvam riad, tak som to davala dole, lebo mi to vadilo a nechcela som, aby sa mi to znicilo. Nosim to len vtedy, ked niekam ideme a aj to obcas na to uplne zabudnem.
@barbie2023 takze, ked to nosit nebudem, tak to znamena, ze nie som vydata ? 🙈

minesasubu
8. sep 2024

Máme strieborné , zlato nosiť nechem ,
je veľa alternatív videla som aj drevené velmi krásne , karbonové , paládium , platina je velmi vela možností treba si len vybrať

autor
8. sep 2024

Určite doma (teda mimo turnusov) ju bude nosiť, ale v práci určite nie, zničil by ju raz dva 😁 alebo stratil. Ja svoju nosiť budem, aj snubák som nosila, teraz mi je trošku tesný skrz kilečko navyše po pôrode, ale už sa na tom pracuje 😃 Zvykla som ho dávať dole pri upratovaní, sprchovaní atď, ale aj tak vyzerá už na to, že by si zaslúžil návštevu zlatníctva. Preto sa mi do toho nechce moc investovať, aj keď jasne, je to na celý život

autor
8. sep 2024

Ďakujem za odpovede, asi teda pôjdeme do chirurgickej ocele 🥰

miskamisiq
8. sep 2024

My máme s manželom strieborné ale hrubšie. Klasické žlté zlato sa mi nepáči, biele zlato bolo drahé, tak sme išli do striebra. Zatiaľ sú to len 3 roky ale je stále ako nová a ja ju nosím nonstop, ešte som ju nemala z prsta dole 🙂

naily
8. sep 2024

My máme titánové. Môj manžel také chcel. Vyrobil nám ich tento pán. https://www.sashe.sk/WoodRing/detail/titanove-o...

Budú to 4 roky ja moju nosím stále ale je ako nová. Veľkosť a tvar, máme oblé, sme zadali v objednávke a máme aj vyrytý citát vo vnútornej strane prsteňa.

christie11
8. sep 2024

Mame z damaskovej ocele od Kredum. Kazda je svojim vzorom unikatna. Su krasne aj po takmer 10 rokoch

autor
9. sep 2024

@naily Ďakujem pekne za tip, tie sú krásne 😍 7 mm nie je moc široký prosím?

andrea2323
9. sep 2024

A odkial máš ten snubny prsteň z bieleho zlata? Lebo ja mám snubny prsteň aj obrúčku z bieleho zlata, jedno nosím 5 rokov, druhé 3, nedávam si ich vôbec pri ničom dole a kvalita tip top.. mne sa to biele zlato najviac páči na tieto šperky a išla by som do toho znova ☺️🙏🏼

naily
9. sep 2024

@autorka To ja neviem posúdiť. Asi áno. Ja mám tuším 4,5 a manžel asi 7 má. 2 mm hrúbka. Ale to si určis v objednávke všetko ako chces ty. On ti aj kamienok, zirkón môže dať do vnútra aj diamant. Viem, že keď sme zadavali objednávku tak všetko sa tam vypisuje. Tvar hrúbka šírka a špeciálne požiadavky. A teraz som pozerala, že má aj nové v ponuke aké neboli keď sme my kupovali.

autor
9. sep 2024

@andrea2323 Zo zlatníctva práve, bol riadne drahý.. spredu je pekný, ale zozadu akokeby žltol

@naily Super, ďakujem za tip 🙂

nelka93
9. sep 2024

My ideme do wolframovych. Jednak cena a druhák odolnosť.