Ahojte, prosím, platí stále prísny dress code pre pracovníkov v banke na pobočke? Ako sa vhodne obliekať? Bežne nosím slušné nohavice, sako, blúzku, topánky alebo lodičky. Ako sa normálne a vhodne obliekať na túto pozíciu? Stále platí, že žiadne viditeľné tetovanie? Nemať odrastené vlasy? Nosím balayage, takže odrast mám kvázi stále. Nechty mám svoje a prirodzené, žiadne gélovky. Nemám však veľkosť S ani M, takže si nemôžem zase hocičo obliecť. Ďakujem za rady.
@jaskolka nepovedali nič, len to, že čisté slušne oblečenie. Skôr ma zaujíma, že celkovo či sa prísny dress code vyžaduje
Ak by sa vyzadoval prisny dress code, vedela by si o tom, takze podla mna business casual bude uplne v poriadku (nohavice, sukna, bluzka, top, idealne nie nejako extea vyzyvave a bude to v poriadku)
manžel pracuje v banke vyše 10 rokov, kedysi sa to vyžadovalo celkom prísne, musel mat sako, kravatu vo farbách banky, ale dnes sú radi že tam niekto pracuje .. mal kolegyňu s naozaj viditeľným tetovanim, účesy kadejake, dokonca aj tenisky mali kolegyne 🙈 ja pracujem na notarskom úrade a kolegyňa má takisto viditeľné tetovanie
Podľa mňa tetovania v dnešnej dobe sa už tak neriešia. Skôr dbať na to, aby človek nemal ako vravíš odrasty alebo nechutne mastné vlasy. To čo píšeš je na obliekanie podľa mňa úplne vhodne. Určite by som si nevzala rifle alebo mikinu. Ak hľadáš inšpirácie, tak pozri old money look
To oblecenie, co si spomenula je uplne v poriadku. Tak ti poviem, zalezi aj od nastavenia samotnej pobocky. Viditelne tetovanie nema byt. Aj tenisky su povolene, cisty tvar, bez viditelnej znacky. Dokonca aj rifle jednofarebne.
A čo vám vraví samotné vedenie vašej pobočky? Pri nástupe do práce ti nedali pokyny,ako sa obliekať,ak napríklad majú nejaký povinný odev? Ostatné kolegyne sa ako obliekajú?