Oblečenie v lete pre ženu s nadváhou

kastia
28. jún 2024

Ahojte baby,

potrebovala by som poradiť od Vás čo máte viac kíl ako je bežné, čo nosiť v lete. Od minulého leta som hrozne pribrala asi 20-25 kíl a veľa veci mi je už fakt malých a potrebujem obmeniť šatník. Najjednoduchšie by bolo schudnúť ja viem, ale o mesiac ideme s partnerom na dovolenku a aj tak s tým už nič nespravím a aspoň dovolenku si chcem užiť. Kým nebolo až tak teplo nosila som legíny, rifle s vysokým pásom, tielka, tričká, crop topy a k tomu šľapky alebo žabky. Teraz ako sa teploty zvyšujú som už zúfalá, neviem čo si obliecť. Legínové a riflové kratasy sú síce fajn, ale hrozne sa v nich tam dole potím. K tomu si dám nejaký crop top alebo tielko a žabky/šľapky. Za svoju postavu sa naštastie až tak nehanbím. Najhoršie je niečo nájsť na spodnú časť tela. Mám postavu skor presýpacích hodin, a tak stehná sa mi dosť o seba obtierajú a hneď ich mam celé červené, keď dlhšie chodím. Preto šaty nosím fakt len keď viem, že nebudem veľa chodiť.

Máte nejaké overené kúsky oblečenia, triky a podobne? Ďakujem Vám za rady.

zalka
28. jún 2024

@kastia deodorantom natrieť stehna, nebudú sa suchat... A môžeš leto stráviť v šatách

pinkgirl
28. jún 2024

Kúp si v H&M šaty také tunikove - majú pekný výber, a pod ne si obleč krátke legíny nad kolená aby sa ti stehná nesuchali.

kastia
autor
28. jún 2024

@zalka máš to odskúšané? Funguje to? Ako často si to treba natierať? To je nejaký deodorant na to špecialne určený? To by bolo super lebo mam rada keď som dole taka vzdušná

kastia
autor
28. jún 2024

@pinkgirl Nejaké šaty aj mám, nemám problém si obliecť aj viac postavu kopirujúce šaty, len nemám rada keď som tam dole malo vzdušná. Preto hľadám niečo kde by som nemusela mat oblečené leginove kratasy lebo to môžem ist rovno v nich ako aj doteraz. Ale vďaka za radu. 🙂

januska12323
28. jún 2024

Šaty a stehná natrieť.

betulinka1
28. jún 2024

@kastia saty a pod ne take ako to nazvať 🤔🤔kratke leginy. Mne na dovolenke vobec nemohli ziadne kremy alebo deodorant na stehna. Na Sk nosim len saty, tu nie je taka vlhkost. Ale pri mori si davam take kratke leginy pod saty, vo farbe siat alebo telovej farby. Taketo nieco

kastia
autor
28. jún 2024

@betulinka1 Nie je Ti pri mori tam dole teplo, nespotíš sa keď máš na sebe kraťasové legíny? Ja sa priznám, že v lete nosím veľmi úspornu spodnú bielizeň.

zalka
28. jún 2024

@kastia kdesi na nete som čítala... A spomenula som si pred 2 týždňami pri mori keď som nosila šortky a stehná ma boleli.
Tak som prebehla normálnym deodorantom, a šla na prechádzku. A super stehna sa netreli, tým pádom som neriešila. Dezodorant úplne lacný z lidla som mala cien.

denithestrange1993
28. jún 2024

@kastia existuju aj kratasy pod saty pre tento ucel,firma bellinda vyraba aj pasiky proti oderom stehien. Saty su naj v lete,popripade leginy kratasove

kastia
autor
28. jún 2024

@zalka Ďakujem vyskúšam. Rovno sa priznám, že ja nejaké kilometre nenachodím, ale chcela by som sa aj na obycajnej kratkej prechádzke cítiť pohodlne.

kastia
autor
28. jún 2024

@denithestrange1993 Ďakujem skúsim este tie pásiky. To sú také co sa dajú na stehna a majú taký gélový pásik? Nezosúvaju sa? Už som to niekde videla ale ešte som to neskúšala.

zalka
28. jún 2024

@kastia ja som tiež km nená behala v mori bolo super ale obchod kam som chodila, som mala cca 900 m od apartmanu. Alebo pri prechádzke v meste... Len som skúsila ešte som sa tomu zasmiala, že isté kravina a ono to fungovalo.

kastia
autor
28. jún 2024

@zalka Super ďakujem, za vyskúšanie nič nedám. Na ten môj pohyb by to mohlo stačiť. 🙂

lucia851
28. jún 2024

@kastia ja nosím také voľnejšie šaty

denithestrange1993
28. jún 2024

@kastia ano to su tie,maju gelovy pasik ale mozu sa mierne zosuchat

sisi4
28. jún 2024

@zalka tekuty? Lebo mam pocit, ze tam maju len gulickove.

zalka
28. jún 2024

@sisi4 hej guličku len to som mala k dispozícii

kastia
autor
28. jún 2024

@lucia851 Aj ja mam par voľnejších len proste tie obtierajuce stehna mi zneprijemnovali nosenie hocijakých šiat. Pred rokom som to tak nepociťovala, ale ako vravím mala som podstatne menej kíl. Rozmýšľal som aj, že by som nosila nejaké lanové široke volne nohavice. S takým niečím nemáte skúsenosť?

jumama
28. jún 2024

Tento rok ma bonprix v ponuke vela takychto vzdusnych veci, konecne z lepsich materialov - vseliake take letne nohavice z muselinu. tie muselinove veci su teraz in, ma to skoro kazdy retazcovy obchod a vela to vidim na babach, preto ma potesilo, ze ma take vo vekych velkostiach aj Bonprix. Aj saty, bluzky, vselico.

kastia
autor
28. jún 2024

@jumama To je super. Musím pozrieť. Predtým som tam nenakupovala tak neviem aký majú výber 😀. Myslím, že tam budeme musieť nakúpiť (bohužiaľ) veľa väčších veci a vymeniť tak môj šatník.

andreakg
28. jún 2024

@kastia natierať tuhým deodorantom,nie tekutým

simona20201309
28. jún 2024

@kastia obyčajný olivový olej, propadne mastný krém. Odskúšané a odporúčala mi to pani ktorá ma rovnaký problém.. roky už takto funguje.

gabca025
28. jún 2024

Ja rada nosim pocas leta aj lanove nohavice

brigitte93
28. jún 2024

Odporúčam tuto masticku a môžeš mať aj saty nebudu sa ti suchat stehna. Keď si pribrala tak strih Ackovy 🙂

zuzuliennka1
28. jún 2024
minka201
28. jún 2024

@kastia Daj si pod šaty silonkové "kraťase". Dajú sa kúpiť alebo si z normálnych siloniek odstrihneš a budeš ich mať do pol stehien 🙂

betulinka1
28. jún 2024

@kastia Ved pod tym nemam este aj nohavicky. Preto mam toho viac a vo viac farbách. Naopak. Aspon ked si sadnem v restike alebo vonku alebo na plazi vecer na piesok pri prechadzke sedim, na lavičke vo svojich leginach a nemusim sa bat, ci a kto tam sedel predo mnou mal spodne pradlo 🤣🤣🤣🤣. Ja nosim iba saty v lete, pripadne sukna a tricko. Neznasam rifľove nohavice kratke. Mne sa to velmi osvedcilo.

nevenka
28. jún 2024

@zalka mne to nefunguje, bohuzial. Spotim sa aj tak a trie sa to. Objednala aom si Tencel metraz a idem si skusiy usit tie leginy.

mandzula
28. jún 2024

@kastia pozri Antirub od Angry Beards.

pralinka86
28. jún 2024

Aj lindex ma take leginove nohavicky, skus na skusku. Ak je to dobry material, tak by to mohlo byt fajn pod saty.. a teda lepsie nez klasické nohavicky a na to obtiahnute nohavice
https://www.lindex.com/sk/p/8579906-6793-bezova...
Majú ich viac, mozes sa aj podla recenzii rozhodnut