Oblečenie pre plnšiu postavu

12. jún 2024

Nedávno som ostala pohoršená, keď sa tu riešilo oblečenie a crop top na plnšej postave bol proste obrovské zlo. Naozaj je to až tak nevhodné? Sú väčšie telá odsúdené len na oversized oblečenie?

venom19
12. jún 2024

Nemusi byt oversized, ale take strihy, aby zene pasovali a vyzdvihli prednosti 🙂

bublinka1426
12. jún 2024

mne je napriklad totalne jedno co ma kto oblecene.
ked ma niekto na to gule...preco nie.
a ten an pravo mi pride outfit upravenejsi nez ''teplakova suprava '' na lavo. pokial vyslovene zene neovisa brucho..je to OK

dskjhfdlkdjhl
12. jún 2024

A medzi crop topom a oversized nie je nic?

mia16081996
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
12. jún 2024

Nie moze mat aj plnsia postava taky mini top, ale tato fotka co si pridala nie je toho prikladom.

autor
12. jún 2024

Osobne by som sa rada viac obliekala ako pani napravo, ale bojím sa reakcií okolia.

hipuska
12. jún 2024

By som povedala, že len na Slovensku sa toto neustále rieši a posudzuje.

simona1306
12. jún 2024

crop top na plnsej postave je zlo ak je nespravne nastajlovany , napriklad s leginami , alebo uzkymi riflami so znizenym pasom .... vtedy to naozaj vyzera zle ... Ak je ale crop tom nakombinovany pekne, a zene nevyliezaju prsia, alebo nejake faldiky , je to uplne v poriadku ... zena na obrazku je oblecena vkusne , nic jej netrci, nevisia jej nikde faldiky ... Ale ked sa pozries po ulici, malokedy to uvidis takto ...

pribinak
12. jún 2024

Väčšina ľudí nerieši kto má co na sebe, riešia to väčšinou len unudene sliepky čo nemajú nič dôležitejšie na práci

Chodím často do zahraničia a tam to ľudí fakt netrápi čo kto nosí

petronellla87
12. jún 2024

Tak podla mňa je crop top zlo na hocijakej postave😁 ale tak samozrejme 100 ľudí, 100 názorov 😅

rozculena
12. jún 2024

ja by som si to neobliekla,ale ty si obleč,čo ti vyhovuje

benit
12. jún 2024

Autorka, kludne sa tak obliekaj, ked sa ti to paci. Ja mam v okoli baby xl, ktore maju sebavedomie na hocico. To by si nedali na seba ani zeny velkost s. Ked si myslia, ze je to ok, nech sa paci. Ja nosim xs-s, ale teda crop top by som si nedala. Je to pre mlade zaby. Ale neodsudzujem nikoho. Kazdy by si mal zvazit, co sa hodi a co nie.

marcellka32
12. jún 2024

Ste neboli v USA, tam nikto nerieši druhých a každý si oblečie čo chce...

mantilka
13. jún 2024

Poviem to takto....je mi jedno čo kto na seba natiahne ale potom musí počítať s kritikou a výsmechom ľudí. Keď chces crop top, tak zamakaj na svojej postave a nerieš na MK. Tým nezmenis mienku iných, keď vylejes svoje pocity na MK. Môj názor je menej je viac t.j. neobliect sa výstredné a nepodskrtnut svoje nedostatky ale naopak vyzdvihnúť svoje plusy...každá žena má svoje plusy.

lakebabe
13. jún 2024

Medzi crop topom a oversized je väčšinou zlata stredná cesta , kde sa dá pekne obliecť a to nehovorim len o nadštandardnych veľkostiach. Nemám nič proti crop topom , vytiahnem ich pri mori, ale obliecť sa da aj vkusne a príťažlivo bez nich. Keď sa ti to paci nos ich je to tvoja vec. Nikto ti to nezakaze, ani keď budeš mat dvesto kil.
A konkrétne ten druhy obrázok je otrasný

autor
13. jún 2024

@mantilka a nedá sa nekritizovať ostatných?

autor
13. jún 2024

@mantilka takže plná postava nemá podľa teba právo na crop top. Nechcem makať na postave. Mám svoju postavu rada. Pýtala som sa, aby som si urobila obraz koľko povrchných ľudí kritizuje iných

nadchovnik
13. jún 2024

Na okolie sa treba vykašlať

milanemila
13. jún 2024

Nech si kazdy nosi co chce, ja sa ale drzim pravidla, ze sa obliekam adekvatne k svojej postave. To znamena, ze ked som po porode a mam kila navyse, tak nie nedam si crop top, lebo by som sa citila zle, ze mi z neho trcia speky, rovnako si nedam minisuknu a rovnako si po 2 odkojenych detoch nedam saty bez podprsenky 🤷🏼‍♀️
Trosku prehanas, lebo medzi crop topom a over size je milion “vhodnych” moznosti pre kazdy typ postavy.
Klamala by som kebyze poviem, ze sa nad tym nepozastavim ked vidim na ulici 100 kilovu babu v leginach a crop tope, ale nekomentujem to.

dskjhfdlkdjhl
13. jún 2024

Autorka-nebud povrchna a neries, co si o Tebe myslia druhi😉

benit
13. jún 2024

Ma pravo na crop top, ale nech sa plna postava pozrie do zrkadla skor ako vyjde na ulicu. Su nejake hranice vkusu a nevkusu. Ja mam xs-s a teda do prace ani do obchodu by som si crop top nedala. Ale nemusi ta zaujimat nazor inych. Ked to vnimas ako ok, rob podla seba. Nevidm ci si ocskavala, ze ti tu vsetci budu pochlebovat a pisat, ze je to ok.

ailiba
13. jún 2024

Za to, ze sa niekomu nieco nepaci, neznamena, ze je povrchny... Kazdy ma pravo na svoj vkus. Tak ako ty. Preto nos, co sa ti páči a si s tym v pohode. Nikdy sa nebudes pacit vsetkym. Ta fotka co davas je uplne v pohode.

mantilka
13. jún 2024

Ja nezvyknem hodnotiť oblečenie iných, ale tým že založíš tému nič nezmenis. Je na tvojom rozhodnutí či ti to tak vadí alebo si croptop uzijes a kašleš na poniektorých názory.

mk1111111111
13. jún 2024

A preco sa potom vlastne pytas? Mas sa rada, taka, ako si, pises, ze mas narok, tak si daj. Ci mame Ti to odobrit?
Mne sa to osobne na baculatych zenach nepaci, na stihlych mi to nevadi. Baculky si mozu obliect ine veci, co lepsie aj ukazu na ich postave. Ale, ak Ta stretnem v cropp tope, neboj, nehodim po Tebe kamenom.

kastia
13. jún 2024

Ja mam nadvahu a nosím aj legíny, aj crop top, cítim sa v tom pohodlne. Priatelovi sa v tom páčim a ostatnych neriešim. To co ma dáma napravo by som si úplne bezproblémov obliekla a to mam cca takú postavu (aj trosku plnšiu).

babulkomale
14. jún 2024

Je to hnusne na kazdom, ale na tucnych uplne priserne. Staci takto?