Oblečenie plus size

26. máj 2024

Ahojte, odkiaľ prosím objednavate oblečenie, ak máte väčšiu veľkosť? Ja mám v.46-48 a nemám čas behať po obchodoch...
Pás 105cm, ale mám veľké spodné brucho, schudla som už 20kg, ale stále je to veľmi ovisnuté a v tom bode mám rozmer cca 120-125cm...ťažko kúpiť nejaké tričko, všetko je krátke, prípadne v tom mieste obtiahnuté...
Poraďte prípadne typy, aký štýl oblečenia zvoliť..ak skúšam niečo voľnejšie od pása nižšie, mám pocit, že ma to ešte viac rozšíri v tej spodnej časti, ako to reálne je..:(
Eshop najlepšie s vrátením zdarma..
Alebo nosíte sťahujúce prádlo denne? Ja som už zúfalá...😥

janka2927
26. máj 2024

Bonprix

muchotrafka298
26. máj 2024

Nosim stahujuce body denne, mam ho ale vo svojej velkosti, nie o cislo mensie ako by malo byt. Tym padom tak velmi nestahuje, len mierne vyformuje postavu.

nikol789
26. máj 2024

Svokra je plus size,objednava skoro bsetko z bonprix

missviolet
27. máj 2024

Mala som presne tvoje miery kedysi aj ked to.spodne brucho mi neviselo, mala som to ako taku tuhu neforemnu hmotu ja, ale viem, co mas na mysli. obycajne tricka som nakupovala vtedy v Decathlone, XXL mi sedelo a nebolo tesne, mikiny tiez. Slusnejsie oblecenie som mala z Bonprixu, stacilo 44/46, Aboutyou - c46, nasla som tam dkst veci a velmi pekne oblecenie, krasne zenske kabáty som mala z emp.sk

autor
27. máj 2024

@missviolet ďakujem ti veľmi pekne za odpoveď, ono je to previs, plus taká ako hovoríš, neforemné hmota..nie je to len koža, ale ostala mi taká tvrdá hmota vo vnútri po dvoch sekciách (tesne za sebou)..ešte má aj krivo zasili, tak je to na jednej strane šikme a na druhej "vypuklé"🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Ako si to dala dole, keď hovoríš, že kedysi?🙂

missviolet
27. máj 2024

no, nebudem klamat - kazdy den pracujem na sebe, jedlo vazim, zapisujem do kalorickych tabuliek, momentalne mam v priemere 13000-14000 krokov denne aspon. Mam o 30cm menej teraz na bruchu aj bokoch, vsade proste odislo tak 25-30cm, 44kg som zatial schudla... uz mi hovoria vsetci, ze viac netreba, ja by este tak 5kg chcela. ale tieto posledné, to je boj k gramy doslova uz... v kazdom pripade presne viem, ake je tazke zohnat oblecenie na urcite proporcie/velkost, ja som prakticky dekadu v kamennych obchodoch nemohla nakupovat (okrem toho Decathlonu)

autor
27. máj 2024

@missviolet to ti verim, ja som 20kg schudla zatiaľ a posledné 3kg išli strašne pomaly dole, úplne ťa chápem. Aktuálne mám 88kg, ale to brucho, ja už neviem, či len odrezať alebo čo🤣🤦‍♀️ tak ti držím prsty, nech ešte dáš dole to, čo potrebuješ, aby si sa cítila perfektne 🙂

madla60
27. máj 2024

www.witt-international.sk, mne odtialto sedí viac vecí ako z bronprixu

amynka3110
28. máj 2024

Nina moletky Live Italy.Nájdete ich na Facebooku 😉