Oblečenie na vianočný večierok - bowling

9. dec 2024

Môžem si zobrať aj rifle? A peknu blúzku či sa ti nehodí? Máme rám večeru a tombolu a bowling.Co si obliecť?

eternity24
9. dec 2024

Keď tam je aj bowling, myslím, že môžu byt v pohode aj rifle, dala by som si čierne…

viestta
9. dec 2024

Bowling je sport, takze nieco pohodlne, sportove. Ak sa chystas aj gule hadzat, urcite nieco v com sa budes vediet pohodlne hybat.

enmery
9. dec 2024

To je jedno čo, aj tak budete len *ebať podľa posledných tém tu na MK. *joke*

koniarova
9. dec 2024

@enmery no do riti. 🤣To som nečítala. Ja idem v stredu. 🤣🤣🤣Dobre vedieť.

petamich
9. dec 2024

@enmery my sme mali v piatok a nikto nic 🤷‍♀️ ani len ja a to muz je kolega 😂 zacinam pochybovat o doveryhodnosti MK

januska12323
9. dec 2024

Ideálne žiadnu krátku sukňu, inak co chceš.

nekonecna_katastrofa
9. dec 2024

@petamich my sme tiež mali vo štvrtok a žiadne šmajchlovačky neboli 🤷‍♀️ jedine že vonku v tej zime 🤔 Ale kolegov manažér sa tam riadne obtieral o jednu dámu. Neskôr som zistila, že je to jeho žena 😂 Tie korporátne večierky už za nič nestoja.

enmery
9. dec 2024

@petamich Tak je už v pi....😁Asi sa s mužom neľúbite.

enmery
9. dec 2024

@nekonecna_katastrofa Tu už nikto nič negarantuje, obtierať sa o svoju "oficiálnu" je mimo mísu🤣

petamich
9. dec 2024

@nekonecna_katastrofa dnes uz nikto nic nezaruci, na Modrom Koniku sa tvaria, ze sodoma gomora a aha 😂

petamich
9. dec 2024

@enmery napisem prispevok, ako sa ani moj vlastny muz na mne neliepal na vecierku a dozviem sa velmi pravdepodobne, ze ho mam opustit 😅

koniarova
9. dec 2024

@petamich
@nekonecna_katastrofa ste mi teraz pokazili očakávania. Že čo má to tam čaká. 🤣🤣🤣

petamich
9. dec 2024

@koniarova 😂😂😂 si sa tesila...budem netrpezlivo cakat ako bude u vas

koniarova
9. dec 2024

@petamich dám vedieť. 🤣🤣🤣

nekonecna_katastrofa
9. dec 2024

@koniarova Nuda a nuda. Trošku vypiješ, potancuješ a na druhý deň budeš musieť makať s bolehlavom, lebo predsa len ženy - matky toho už neznesieme toľko, čo za mlada. Žiadne siedme nebo, ani vášnivý vzťah s Marošom ítečkárom 🙈
@petamich No veď ja som to tiež čítala. Nás tam bolo asi 400. Schválne som sa obzerala, že či predsa len niekoho nevyčíham. Na wc nič, tam nebolo ani kde. Na pohovkách vzadu sa tiež nič nedialo. Tak jedine že pod stolmi s jedlom alebo vonku na zime.

petamich
9. dec 2024

@nekonecna_katastrofa musis hladat tych co maju nadchu 😆 ze ci nahodou ti to nezapadne, neviem alebo zmenit firmu do buduceho roka, inak to nevidim

cimage
9. dec 2024

@nekonecna_katastrofa Pozor!!! Matky z MK striehnu na vecierku co sa kde suchne. Clovek aby sa aj bal ist na wc a nedajboze cestou prehodi par slov s kolegom 🤣. Ja som tiez bola na nudnej party kde nikto nic. Asi mame nespravnych zamestnavatelov 🤷🏻‍♀️.

dadis
11. dec 2024

Hlavne si zladit podprsenku a gatky, lebo podla MK su vianocne vecierky semeniste neresti 😀

enmery
11. dec 2024

@koniarova Daj vedieť, koľkých si pokefovala😂👌

koniarova
12. dec 2024

@enmery už mám po. Sodoma gomora.. 😁😁😁😁

enmery
12. dec 2024

@koniarova Koľkých si dala dole😆

koniarova
12. dec 2024

@enmery radšej som nepočítala. 😁😁😁 Desiatky. 😁