Oblečenie na vianočný večierok

27. nov 2024

Chystam sa na vianocny vecierok (tema black and white). Chcel by som si dat na seba cierny oblek, bielu koselu a ciernu kravatu. Zena mi vravi, ze je to oblecenie na pohreb a nech si dam kravatu inej farby. Je to podla vas OK?

markusrasford
27. nov 2024

Ma pravdu

frflos_nespokojny
27. nov 2024

ak je to mozne, kravatu neber

kavasmliekom
27. nov 2024

Daj si čiernu košeľu a bielu kravatu 😅

kitycat
27. nov 2024

Cierne rofle a biely sveter nemas? Akebo tricko s trojstvrtovym rukavom? Akebo cely v cisrnom a biele ponozky

dzulli1980
27. nov 2024

Čierne nohavice, biele tričko, čierno-biele kárované sako 👍

frflos_nespokojny
27. nov 2024

@kitycat ak budu vsetci v obleku, tak bude vyzerat ako hnup

stormie
27. nov 2024

Mate urceny dress code? My mame tiez temu black and white ale je jedno co si oblecieme, len farby mame dodrzat. Ak nemate ani vy tak kludne nieco lezernejsie - nohavice, tricko

autor
27. nov 2024

@kavasmliekom To budem ako mafian

autor
27. nov 2024

Muzi by tam mali mat oblek, koselu a kravatu (aspon podla ilustracnych fotografii).

kavasmliekom
27. nov 2024

No a?
Ale myslím, že muži to majú jednoduché, čierne nohavice, biela košeľa, a už máš splnené kritérium, na to si daj sako čierne. Nepokazis tým nič. Hlavne nech je to moderné, dobre padnúce.

stormie
27. nov 2024

Tak ak mate stanoveny oblek tak si daj cierno bielu kravatu, kludne s vianocnym motivom

momoftwo
27. nov 2024

Ale prosim ta aky pohreb..daj si dobre padnuci slim oblek, ciernu tenku kravatu a bude to super. Alebo chod bez kravaty aj to je dobra volba👍

katka700
27. nov 2024

Obleč sa tak ako si plánoval, nie je to oblečenie na pohreb🤔 - keby sme boli módni puristi tak biela košeľa na pohreb nie je práve vhodná ale na večierok je ok.
Keď chceš do toho investovať viac času pozri či dakde nemajú kravatu s čierno bielym vzorom.
Inak len tak na pobavenie bud rád ze vám nevymysleli dress kód džungľa ako jednej podobnej téme 😂

biba_18
27. nov 2024

ten kto vymyslel black and white je pekne zlomyselný, tie farby nepristanú každému…

mojemenonikto
27. nov 2024

Dal by som si čierny oblek, čiernu košeľu a ak sa ti nepáči biela kravata (čo bol dobrý nápad od @kavasmliekom) tak si daj biely šál, alebo biele traky. K tomu si môžeš dať biele tenisky. Zaujímavé môžu byť aj biele rukavičky 😉

marca12
27. nov 2024

Zena co riesi. Daj si tak ako pises. Co si soplavy chlapec,aby ti kecalando oblecenia?

vanilkovazmrzka
27. nov 2024

Chod bez kravaty alebo si daj motylika s ciernobielym vzorom

https://eu-images.contentstack.com/v3/assets/bl...

Je to vecierok preboha nemusis ist jak na svadbu :D

biba_18
27. nov 2024

a aj to že čierny oblek - ak niekto nemá čierny oblek tak si ho má kvôli večierku kúpiť? kašlala by som ja na taký večierok…

kitycat
Včera o 06:41

@frflos_nespokojny prosim ta, je to firemny vecierok a nie ples. Predsa si neda vytahane tricko

pleby
Včera o 07:26

viem presne, kde sa tento večierok koná, resp. v akej firme pracuješ 😉 Myslím si, že oblek, teda sako mať na sebe aj tak nebudeš celý večer, takže kľudne si daj čiernu, alebo bez kravaty. Aj tak si myslím, že 80% ľudí tam nebude Black and White nahodených 😉

frflos_nespokojny
Včera o 14:23

@kitycat nikde nepisem o tricku. alebo si nieco take nasla v mojej odpovedi?
ja vzdy chodim v obleku na vecierok, ale posledne kravatu si nedavam nakolko
mam dvoch - troch kolegov, ktory pridu ako na sportove hry.

janci27
Včera o 20:19

Kludne si daj ak chces cierny oblek s bielou koselou, aj bez kravaty. Kravatu inej farby ako cierna alebo biela by som si nedavala. Mne sa paci outfit toho pana na druhej foto bez kravaty, co tu bolo pridane, takto by si kludne mohol ist, na taku party podla mna idealne.

sofia1979
Dnes o 03:08

Kravata ani nemusí byť