Ahojte žienky, tie čo máte doma psa/ mačku poraďte kde objedbavate legíny alebo tepláky na ktorých sa tak strašne nedržia chlpy. Obyčajne v obchode chytím materiál do ruky a viem či je fajn, ale nechce sa mi chodiť po obchodoch a muž už duplom nebude chodiť a skúšať tak by som rada objednala. Máte nejaké odskúšané stránky alebo značky s ktorými ste spokojné? Máme psa so svetlou srsťou a nech robím čo robím na bavlnené tepláky sa tie chlpy veľmi chytajú a dupľom je to vydiet na čiernej látke. Ďakujem
Prosím žienky ktoré chcú komentovať to že máme psa vo vnútri nech sa vyjadria v inej téme. Je u nás vysavané denno denne, pes má prístup aj na záhradu, ale preferuje byť v našej blízkosti a pre nás je jednoduchšie sa takto starať o jej zdravotný stav.
kupit oblecenie vo farbe zvierata .. leginy uz davno nenosim .. ale vacsinou tie leskle sportove az tolko nechytaju na seba a teplaky taktiez ... oioruoade teolaky svetle latkove su ok ...
Ak také existuje , jeho vynálezca si zaslúži nobelovu cenu!! Potvrdzujem ako sa píše vyššie -tie športové "šmykľavé" nechytajú až tak veľa ako bavlna , obliekať sa vo farbe zvieraťa, valčekovanie pri odchode a príchode domov je už automatika , mám valček aj v aute a niekedy aj v batohu ....aj ich častejšie češem/vysávam ale to je účinné na chvíľu 😞 . Najdlhšie to vydrží po kúpaní a celkovom "spa psa" 😄.
Z chuti som sa zasmiala 😂 áno valčekovanie funguje aj u nás a ešte v kombinácii s takými mini hrabličkami na žmolky, to tiež berie dobre srsť. Ja rada nosím čiernu ale máme zlatého retrievra takže je to ako päsť na oko. Ak máte ešte nejaké tipy kľudne sem hoddte. Mám skúsenosť že manželove termo prádlo je celkom fajn a nechytajú sa naň chlpy tak veľmi. Možno skúsim to na doba
Mne sa zda, ze na dzinsoch sa drzia menej..inak tiez mame svetleho psika a najhorsie su v tomto smere cierne obycajne leginy 🙂 u nas pomaha psika vycesavat - dam ho do vane vycesem nasucho, dvakrat umyjem samponom a vycesem este so samponom, oplachnem, vyfenujem, vycesavam - po takejto kure mam tyzden relativny pokoj..
@dadis áno riflovina je lepšia ale ja aj muž nosíme čierne rifle 😂 dlhoročný problém. Naša sučka sa nemá rada vody takže raz za 3 týždne ju kupemene ale je to fuška keďže má takmer 40kg a pri každej príležitosti sa snaží odísť. Denne ju česeme ale už sme si aj zvykli že sú všade chlpy, akurát teraz pri bábätku to viac riešim.
@witchlucia neexist nič,po rokoch so psami radim oblečko vo farbe psa.🙂
@witchlucia u nas ten vanovy wellness jedine s arasidovym maslom znesie 🤣 - lebo nema rad ani vycesavanie, ani kupanie, ani fenovanie - takto si to vsetko naraz odbije a popri tom ma aspon oblubenu odmenu..
Možno čosi spichnúť z teflónového obrusu?
Tak tu si pockam na odpoved, lebo mame psiky, ale teda material oblecenia, kde by sa ich chlpky nenachytali, som este neobjavila. Zatial sme zmiereni, ze su vsade. Hlavne viditelne na tmavom obleceni.
Pomaha to zmiernit pravidelne vyciesanie srsti (menej pustaju) a prebehnut oblecenie valcekom pred odchodom z domu.