Oblečenie do Steel Arény

9. dec 2024

Ako sa obliecť do Steel Arény zajtra? Kamoška ide na koncert a poprosila ma, či nezistím od niekoho, kedze ja neviem. Je tam zima? Treba aj deku?

pinkgirl
9. dec 2024

Deku jej na koncert netreba. Aj vetrovku si zrejme zoblečie a bude ju mať na nohách. Nebude tam zima.

viestta
9. dec 2024

My sme boli pred dvma tyzdnami a teplo veru nebolo. Boli sme radi, ze sme si vzali hrubsie mikiny pod vetrovky, inac by sme asi museli sediet v nich.

bielasovicka
9. dec 2024

Tak ako to vlastne je? Je tam teplo alebo zima? Ach jaj....

viestta
9. dec 2024

@bielasovicka nam bolo chladno, ale nezmrzli sme. Zabije ta ak vezmes mikinu a ked ju nebude treba tak ju vyzlecies?

bielasovicka
9. dec 2024

@viestta nie nezabije. Len mi je smiešne ze sú tu 2 odpovede, a obydve iné 🤣

viestta
9. dec 2024

@bielasovicka ked sme chodili na koncerty nebolo tak chladno. Asi setria aj na kureni alebo vtedy nebola vonku zima. Na hokeji fanuskovia poskakuju, zahreju sa sami, na koncerte sedis...

autor
9. dec 2024

Diky za odpovede....síce každá iná 😜

danyelia
9. dec 2024

Záleží aj od toho, kde bude sedieť...ja som sedela vyššie od pódia a bola mi zima, odniekiaľ tam aj pofukovalo, keď sa otvárali dvere, známi boli nižšie, v prvých radoch a bolo im teplo...

lenrol001
10. dec 2024

Ako bolo v steelke?? Ja idem dnes .tak bola zima či teplo? Lístok treba mať vytlačený či stačí v mobile?

viestta
10. dec 2024

@lenrol001 boli sme na Luskacika a bolo nam chladno

lenrol001
10. dec 2024

@viestta a lístok musíte mať vytlačený alebo stačí v mobile?

viestta
10. dec 2024

@lenrol001 my sme mali vytlacene, pretoze nas maly si "potrebuje sam nacitat", ale skenovali aj mobily

lenrol001
10. dec 2024

@viestta vďaka