ahoj chcem sa vás opýtať či je vhodné mať v kúpeľoch tričko
@hiim123 myslíš kúpať sa v tričku?
V kupeloch sa uz nechodi v obleku. Kazdy nosi co je mu pohodlne, od teplakov pocnuc az po lezerne nohavice a koselu konciac. Ani na vecerne zabavy sa nechodi v obleku. Oblec si to co nosis bezne
myslim kupat sa
...myslíš, že bez trička to bude lepšie? 🤪 Normálne bežné oblečenie, v ktorom sa cítiš dobre bude v poriadku.
Nie, plesové šaty 😊. Ale vážne, co iné by si chcel nosiť? Na procedúry a vonku chodíš normálne oblečena, tričko, šaty, nohavice, blúzky, sukne, kto co chce. Aj v teplákoch tam ľudia chodia
plavat
hanbím sa a nechcem aby ma bolo vidieť
@hiim123 no tak to nie, jedine také na plávanie...kúpiš v športovom obchode
@hiim123 Moj zlaty...ked tam pojdes, uvidis, ze tam budu ludia roznych tvarov, velkosti, farby, ktore budu mat rozne zdravotne problemy. Nebudes sa mat za co hanbit, ver mi.
Skus sa akceptovat taky, aky si . Ver mi, o takych 20 rokov Ti hocijake dovody mas teraz, pridu malicherne.
@hiim123 este ta vystrasim viac. Na niektore procedury ides nahy. Pojdes do kabinky, vyzlecies sa, vezmes plachtu okolo seba a ides napriklad do lieciveho kupela ako si na svet prisiel. Aj do sauny alebo do pary. A ver mi, nikto ta obzerat nebude. Personal nezaujimas a z tych co budu s tebou lezat v bazene tiez. Tam bude kadekto, kadejakej konstrukcie ale aj tak sa nikto o nikoho nezaujima, riesi seba (a neboj sa, zeny tam nebudu). Na cvicenie vo vode ako kazdy, plavky.
@hiim123 v 12 rokoch ti môže byť jedno s kým tam budeš. 😀 Pravdepodobne s rodičom.
@hiim123 Tak si kúp neoprénové tričko, tričko vhodné do vody nie bavlnené.
@hiim123 plavky a kupaciu čiapku, v Bojniciach musíš mať do bazéna čiapku. Možno v iných kúpeľoch nie, to neviem.
@margotka17 Urcite v kazdych je povinna ciapka.
@hiim123 co viem, tak zeny a muzi su zvlast a teda my sme museli byt vsade nahi. Dost ma to sokovalo.... v kazdom pripade nikto ta riesit nebude. Personal je zvyknutí a rovnake pohlavie sa standartne neokukava. To, ci si homo, alebo hetero sa nikto pytat nebude.
Ides sa liecit, nie na wellness. Fakt to neries.
Ahoj, a co ine by si si chcel do kupelov obliect? To nie je 5 hviezdickovy hotel.
Do bazena normalne plavky, na procedury, cvicenia teplaky a tricko.