O číslo väčšie tenisky

2. mar 2024

Ahoj má niekto skúsenosti na koľko je nepríjemné chodiť v o jedno číslo väčšich teniskách? Nechcem to rozpisovať 0že prečo ale v e shope veľ.41nemajú iba 40a42.
Či škoda dúfať že mi budú dobré?

abdn16
2. mar 2024

nemusi to byt neprijemne, mozes si kupit vlozky napriklad. zalezi vsak od strihu, niektore mozu byt fakt velke a siroke...

tinkavvv
2. mar 2024

Mne to vadi

egonsk
2. mar 2024

kupovat obuv v eshope chce silny zaludok, alebo ti nezalezi co obujes na svoje kopyta. Kazdy lekar ti povie a vysvetli aka je spravna obuv - ako ma na nohe sediet, ako sa mas v nej citit, atd... potom nenaplakavaj, ked budes mat na stare kolena captave kadejako krive chodidla s vyrastkami a deformaciami.

nwnw
2. mar 2024

Ved to mozes vratit keby nesadli

zuzanaam
2. mar 2024

@egonsk ja kupujem roky obuv len cez e-shopy, pretože v širokom okolí sa nedá kúpiť kvalitná obuv a od číňana topánky nosiť nebudem. Už viem, aké značky mi sedia a aj akú veľkosť potrebujem. A ak by náhodou nesadli, dajú sa obratom vrátiť. Nevracala som ani raz.

martul
2. mar 2024

@egonsk no ale aký hulvátsky príspevok! Slušnejšie sa to nedá?! Ty máš kopytá?! Lebo my sme ľudia a máme nohy si predstav.

tanyan
2. mar 2024

Ja som vždy nosila 41, ale nedávno som si kúpila tenisky 42 a cítim sa v nich pohodlnejšie. Kúpila som si potom aj zimné 42 a tiež som spokojná. Ono je aj rozdiel v číslovaní medzi značkami a aj strih má vplyv na pohodlie. Teoreticky v prípade, že by ti boli trochu voľné, tak si môžeš vzadu nalepiť tie silikónové náplaste ako sa niekedy dávajú do lodičiek, keď sa vyzúvajú.

egonsk
2. mar 2024

@martul kopyto sa vola aj ten nastroj na ktory sa nasadzuje obuv. Je univerzalneho tvaru a teda nanho mozes nasadit prakticky cokolvek. Skus si rozsirit obzor a nebrat osobne veci, ale chapat sirsie suvislosti.
Vracat tovar, ked ti nesedi, je snom kazdeho obchodnika.... ale tym zlym.

autor
2. mar 2024

@nwnw viem, že ich môžem vrátiť, tu konkrétne musím zaplatiť poštovné ak by som vracala. Len tie tenisky sú na leto nie na toto upršané počasie,.nosiť ich plánujem až v vtedy.

lakebabe
2. mar 2024

Ja tiež komplet všetky kupujem cez eobuv answear atď, lebo mam rada konkrétne značky a tie isté tenisky stoja v Auparku 180 eur a na eshope 100 príklad. Každý eshop vráti aj peniaze tak prečo eshop nie. Ale o číslo viac je dosť mne to už moc vadí ešte letne šľapky v pohode, ale topánky a tenisky tam mi noha lieta keď sú veľké

lakebabe
2. mar 2024

@egonsk moc to prežívaš. Veľké eshopy ako answear eobuv a takato posielajú denne topánky na tony. Zadarmo príde kuriér a zadarmo ti ich kurier odnesie ked nesedia a okamžite vrátia peniaze. Keď mám eshop s takýmto tovarov obuv oblečenie rátam s vratkami a vymenami

simsalabim
2. mar 2024

@egonsk ale ved tie topanky moze predsa vratit! Ja roky iba objednavam domov - mam klud a cas ich vyskusat a zistit, ako sedia. Omnoho viac casu, ako v predajni.

lakebabe
2. mar 2024

@simsalabim samozrejme q veľa krát keď objednám mužovi on ma takú nohu ani ani objednám dve čísla tie zlé vratime

simsalabim
2. mar 2024

@lakebabe presne, objednat sa da viac cisiel a viac druhov obuvi a vybrat to, co sedi najlepsie. Dokonca je online omnoho lepsi vyber ako v predajni.

lakebabe
2. mar 2024

@simsalabim samozrejme ceny vyber sú niekde inde a je to pre mňa komfortnejšie

simsalabim
2. mar 2024

@lakebabe pre mna tiez, v predajni si ja osobne velmi tazko nieco vyberiem…

lakebabe
2. mar 2024

@simsalabim ja vobec mam 37 tie čísla nikdy nie sú v akcii a rozoberu sa medzi prvými

daniela2202
2. mar 2024

Vôbec mi to nevadí, pritiahnem a ide sa😁

olimuc
2. mar 2024

Pozri hlavne vnutornu dlzku a podla toho zvaz… tenisky n behanie beriem napr vzdy vacsie a je to lepsie

martul
2. mar 2024

@egonsk ale prosím ťa, ty si o takom kopyte nepísala. Ja si určite nemusím rozširovať obzory. Postačí obyčajná slušnosť

koniarova
2. mar 2024

Mne by to teda riadne vadilo. Určite by dom si nekúpila tak veľké tenidky.Mám nohu 40-41 a teda je to už laba. 42 by ma zabila. Ja mám komplexy už zo 41.

dominikamacakova
2. mar 2024

Kúp si väčšie

zorkahorka
2. mar 2024

Tenisky vzdy kupujem o cislo vacsue. Inak m tlacia.
Ine topnky kupujem v mojom cisle