Ahoj má niekto skúsenosti na koľko je nepríjemné chodiť v o jedno číslo väčšich teniskách? Nechcem to rozpisovať 0že prečo ale v e shope veľ.41nemajú iba 40a42.
Či škoda dúfať že mi budú dobré?
Mne to vadi
kupovat obuv v eshope chce silny zaludok, alebo ti nezalezi co obujes na svoje kopyta. Kazdy lekar ti povie a vysvetli aka je spravna obuv - ako ma na nohe sediet, ako sa mas v nej citit, atd... potom nenaplakavaj, ked budes mat na stare kolena captave kadejako krive chodidla s vyrastkami a deformaciami.
Ved to mozes vratit keby nesadli
Ja som vždy nosila 41, ale nedávno som si kúpila tenisky 42 a cítim sa v nich pohodlnejšie. Kúpila som si potom aj zimné 42 a tiež som spokojná. Ono je aj rozdiel v číslovaní medzi značkami a aj strih má vplyv na pohodlie. Teoreticky v prípade, že by ti boli trochu voľné, tak si môžeš vzadu nalepiť tie silikónové náplaste ako sa niekedy dávajú do lodičiek, keď sa vyzúvajú.
@martul kopyto sa vola aj ten nastroj na ktory sa nasadzuje obuv. Je univerzalneho tvaru a teda nanho mozes nasadit prakticky cokolvek. Skus si rozsirit obzor a nebrat osobne veci, ale chapat sirsie suvislosti.
Vracat tovar, ked ti nesedi, je snom kazdeho obchodnika.... ale tym zlym.
@nwnw viem, že ich môžem vrátiť, tu konkrétne musím zaplatiť poštovné ak by som vracala. Len tie tenisky sú na leto nie na toto upršané počasie,.nosiť ich plánujem až v vtedy.
Ja tiež komplet všetky kupujem cez eobuv answear atď, lebo mam rada konkrétne značky a tie isté tenisky stoja v Auparku 180 eur a na eshope 100 príklad. Každý eshop vráti aj peniaze tak prečo eshop nie. Ale o číslo viac je dosť mne to už moc vadí ešte letne šľapky v pohode, ale topánky a tenisky tam mi noha lieta keď sú veľké
@egonsk ale ved tie topanky moze predsa vratit! Ja roky iba objednavam domov - mam klud a cas ich vyskusat a zistit, ako sedia. Omnoho viac casu, ako v predajni.
@simsalabim samozrejme q veľa krát keď objednám mužovi on ma takú nohu ani ani objednám dve čísla tie zlé vratime
@lakebabe presne, objednat sa da viac cisiel a viac druhov obuvi a vybrat to, co sedi najlepsie. Dokonca je online omnoho lepsi vyber ako v predajni.
@simsalabim samozrejme ceny vyber sú niekde inde a je to pre mňa komfortnejšie
@lakebabe pre mna tiez, v predajni si ja osobne velmi tazko nieco vyberiem…
@simsalabim ja vobec mam 37 tie čísla nikdy nie sú v akcii a rozoberu sa medzi prvými
Vôbec mi to nevadí, pritiahnem a ide sa😁
Pozri hlavne vnutornu dlzku a podla toho zvaz… tenisky n behanie beriem napr vzdy vacsie a je to lepsie
Mne by to teda riadne vadilo. Určite by dom si nekúpila tak veľké tenidky.Mám nohu 40-41 a teda je to už laba. 42 by ma zabila. Ja mám komplexy už zo 41.
Kúp si väčšie
Tenisky vzdy kupujem o cislo vacsue. Inak m tlacia.
Ine topnky kupujem v mojom cisle
nemusi to byt neprijemne, mozes si kupit vlozky napriklad. zalezi vsak od strihu, niektore mozu byt fakt velke a siroke...