Nová móda - unisex, bagge jeans

27. dec 2023

Baby všimli ste si, že v poslednej dobe je čoraz viac unisex tričiek a mikin v ponuke v dámskom oblečení. Často krát aj oversize veci. Všimla som si, že niektorí aj skinny jeans hejtuju na instagrame a znova prichádza do módy zvoncove rifle.
Paci sa Vám to ? Nosíte takéto veci ?

simona1998
27. dec 2023

Nie nepáči 🙂 no vec vkusu . Ja osobne by som si na seba nič zvoncové nedala , nakoľko to veľmi rozširuje

martul
27. dec 2023

Nepáči, nenosí to ani moja 20rocna dcéra, neter to komentovala na návšteve u nás, že fuj, grc nedá to na seba.

azzflo
27. dec 2023

skor to nosia hlavne terajsi teenageri, my sme v ich veku tiez nosili kadeco priserne... raz sa aj oni budu smiat na tejto mode 😀

zuzanaete
27. dec 2023

Mne tieto modne trendy pridu skor pre pubertiakov. Myslim, ze som si nasla vhodny styl pre moju postavu. Citim sa v mojom obleceni dobre a to je pre mna dolezite.

diewcatqoo
27. dec 2023

Nepaci sa mi to. Ked obcas cestujem MHD s pubertakmi, tak si pripadam ako niekde v bezdomoveckom doupe. Vsetci maju oblecene tie oversize veci, cim otrasnejsie, tym lepsie asi.

mamickalisticka
27. dec 2023

Moja 15 ročná sestra (ja mam 26) mi povedala, že úzke rifle už dávno vyšli z módy, že ona si to na seba nedá 😂 doteraz som si myslela, že som ako tak štylova, ale zjavne som už za zenitom(hovorí sa to tak?)😂 Našťastie som sa našla v štýle - stará dievka učiteľka, čiže pančušky pletené, šaty pod kolená/nad kolená, a sveter.. plus čižmy ala anna zo zeleného domu. A absolútne neriešim moderné módne trendy. Nakupujem v sekáči, ktorý podporuje môj štýl 🌝

domiklik
27. dec 2023

Pacia sa mi. Ale nehodia sa každému a ku všetkému.

petamich
27. dec 2023

tiez sa mi pacia 🙂 ale tak ako kazdy modny trend nie vsetko sa hodi kazdemu

kubkovamama
27. dec 2023

Skinny tiež nie sú zrovna lichotivé. Šak netreba sa riadiť každým trendom,zvlášť,keď už nemáš 20,o pol roka nám budú tlačiť niečo iné.

jaond19
27. dec 2023

Nosila som take siroke zvoncove pred 20rokmi ako stredoskolacka, predtym siroke kapsacove, z nicoho nic ich vystriedali uplne uzke bedrove dzinsy z ktorych trcal cely zadok s tangacmi ked som si snurky viazala :D tieto "širokáče" tipujem ze tu budu tak 2-3 roky a zas pride cosi ine... co tu vsak uz ale bolo. Mozno "mrkváče"?? Neriesim. Kupujem si co mi lichotí postave a zakryje co treba.

gabrielkaa
27. dec 2023

Baggy sa mi pacia. Moja 15ka ich nosí a zvažujem aj ja. Čo sa týka skinny, tak myslím , že tie ukazu na nedostatky postavy skôr ako baggy.

lenkakravcova
27. dec 2023

Bagge jeans, väčšinou s vreckami nosím. Aj skinny s tunikami. Všetko je o nakombinovani jedného s druhým. 🙂

zuzulka558
27. dec 2023

Naša ma 10 a nenosí to zatiaľ,, jedine co také má uchmatla si mužovu mikinu co dostal firemnú 🤣 ale tu by som prijala aj ja 🙂