Nosíte podprsenku pod šaty na ramienka?. Alebo ako to riešite keď be nemôžem byt
Ano mam aj podprsenky bez ramienok, jednu aj nalepovaciu
Mam male prsia, takze vacsinou nenosim podprsenku na takych volnejsich satach/overaloch na ramienkach. Ak su ale vidno bradavky, tak volim nalepovaciu podprsenku alebo iba taku tu silikonovu naplast na bradavky.
Odporúčam Viktória Secret bez ramienok. Drží uzasne aj pri veľkých prsiach. Neverila som až po vyskúšanie. Mila pani predavacka poradkyňa- hojne obdarená- mi povedala, ze ju má práve na sebe. Drží fakt paradne.
@barbora0308 ako ti závidím
Nie nenos podprdu ak mas spagetove ramienka. Teda podprdu ano, ale urcite bez ramienok. Vyzera to hrozne ked trcia tie ramienka.
Podprdu jedine bez ramienok ináč je to des
@minenkak Ano, male prsia su prakticke a som za ne naozaj casto vdacna, i ked ja by som brala asi o cislo vacsie, ja som fakt plocha ako stena, takze si obcas pripadam ako 12 rocne dievcatko 🥴 ...
Nenosím. Mam pekne pevné povedzme ze menšie prsia takže nemám problém nedať si podprsenku. Ale ak by to inak nešlo, dala by som si bez ramienkovu
nosim samodrziacu bez ramienok 🙂
Nosím, necítila by som sa dobre bez ale vlastne na tenké ramienka asi ani nemám.
V lete nenosim podprdu absolutne
pod spagetove ramienka sa moze dat aj klasicka podprsenka, ale idealne taka, ktora ma ramienka ozdobne. Klasicke hladke pekne nevyzeraju..
Aj ja zavidim zenam, co nemusia nosit podprsenku, mne je zle s nou, aj bez nej a v lete je to jedna hruuuza. Uz dlho nenosim saty na ramienka.
@julia_romeo ako nosit sa moze samozrejme, ale vyzera to zle. Aj ozdobna.
@svetlonos Prosím ťa, ako sa volá konkrétny model?
ano nosim a vobec to neberiem nijak tragicky, proste nosit musim, inak by som mala prsia po pas a saty s inymi ramienkami? asi by som sa uvarila. cez leto by som najradsej kozu vyzliekla, cize redukujem, co sa da.
📍
Nenosím v lete podprsenku a je mi jedno, čo si kto o tom myslí. Keď fakt, že musím, že je to extra priesvitné, tak si dám vrch plaviek ktorý sedí so šírkou ramienok. Ale to mám len 1 overal so špagetovým viazaním okolo krku. Niektorí muži majú cecky väčšie ako ženy a chodia bez trička, tak prečo by som sa ja mala pariť v podpede.
@sidicek povrchné možno pre teba! Ja si do práce bez podprsenky netrúfam prist
nie a teraz pocas tehotenstva uz duplom nie 🙈
Povrchne som myslela , že sa tu hejtuju ženy co im trčia ramienka ,ja by som tiež bez podprsenky do práce nešla.
ja an tom nic zle nevidim, na trciacich ramienkach, je t uplne bezne, nosia tot ak zeny a nei akzda si moze dovolit byt bez podprdy. ja mam cislo 80G a teda vyzeralo by to hrozne, keby ju nemam. stastne su zeny, co ju nosit nemusia, aj medui ne nepatrim.
a podprda bez ramienok? ano mam take, ale zas nemam ich tolko, je problem ich oprat, normalne sa mi na takej telovej porobili mapy a tiez som v nejako vo zveraku. je dost tesna asi prave z toho dovodu,a by drzala. a to je zas dalsi kus oblecenia, ktory este viac zohrieva cez leto.
@tinka8512 ja ju mam tiez,a le fakt je tesna. mam podobnu zo Shein. vyzera teda uplne rovnako, len ma vacsi obvod. to uz nemozem, lebo sa mi okraj na tej podprde akoby odklapa od hrudnika a odstava. cize to je ucel,a by bola tak tesna. no stale ju nosit nemozem. necitila by som sa v tom dobre, nem ani tolko ks a farieb z tejto podrdy a teda aj mam vobec v mojej velkosti nejake zohnat. nie vzdy maju moje cislo a akos om vyssie pisala, problem s pranim.
Áno