Nosíte pod šaty samodržky?

13. okt 2023

Baby ktoré máte väčšie stehna, ste plnostihle ..nosíte pod šatami/ sukňou samodrzky? Ja keď vidím nejaké módne videá ako si dajú takéto pančuchy pod šaty vyzerá to uplne pekne, nič nevidno lenže to su všetko štíhle ženy s rovnými nohami 😃ja keď si dám samodrzky vytiahnem ich uplne vysoko čo to ide ale vôbec to nie je take pekne a vždy to pod šatami vidno, musela by som mat dlhé minimálne po kolena 😃 tak neviem či je na to nejaký trik aby to držalo a stehna z toho nevyskakovali a bolo všetko skryte

a_alexandra_a
13. okt 2023

Tak ak máš silné stehná, tak samozrejme, že to bude vidno, ak ti silikónový pásik na samodržkách stiahne v určitom mieste stehno. A "dlhé minimálne po kolená"? Po kolená je normálna dĺžka, považujúca sa za mini, tak neviem aké mikro nosíš

autor
13. okt 2023

@a_alexandra_a práve preto ma zaujíma či aj takéto ženy ich nosia pripadne možno poradia nejaké konkrétne s ktorými sú spokojne. Ja nosim šaty všetkých dĺžok ale teda mini šaty za mna nie sú po kolena 😊 minisaty v mojom ponímaní sú pod zadok resp aby netrcal zadok ale po kolena už Radim skôr midi šaty.. a je jasne ze tie samodrzky nebudem nosit k šatám pod zadok kde by logicky boli vidno
Chcem si kúpiť teraz nejaké pekne jesenné šaty pletené neobtiahnute a chcela som ku ním samodrzky

a_alexandra_a
13. okt 2023

Ale zase otázne je, čo je u teba plnoštíhla, pretože pre niekoho je to veľkosť 38 a pre niekoho 3XL 🙂

petamich
13. okt 2023

mam par kil navyse a nenosim samodrzky, nevyzera to podla mna dobre a aj mne osobne to ani dobre nedrzi a vystriedala som x znaciek

baska_nice
13. okt 2023

ja uz som ich vyskusala viacero a nedrzali mi poriadne ani jedny. tak neviem, ze ci mam take chude nohy alebo co 😀 ale v tom problem istotne nebude 😂 skor by som to tipovala na tu kvalitu. 😖

tinkavvv
13. okt 2023

Podvazkovy pas by ti pripadne padanie vyriesil.
Ale teda pri plus size sukne tesne pod zadok?

autor
13. okt 2023

@tinkavvv nosím veľkosť L neviem pod akú kategóriu spadam nie som nejaká nákupná maniačka ani odborníčka na pojmy 😃 ale keď už teda riešime pre koho je aká dĺžka vhodná, za mna osobne (beriem že niekto môže mat názor iny) kľudne nech aj pevne ženy si dajú sukne a to čo sa im páči. Ono keď mám byt úprimná, mne sa páči istý typ postavy a na pevnej žene sa mi nepáči nič a je jedno či to bude krátka sukňa Alebo čierny komplet. Rovnako tak ja si oblečiem to čo sa mi páči a napr moje štíhlejšie kamošky ktoré si môžu dovoliť obliecť čokoľvek si to nedajú. No a hlavne v dnešnej dobe kde je veľmi ,,v mode ,, veľký zadok je ešte viac v pohode keď si dá niekto niečo krátke 😃

minenkak
13. okt 2023

Ale veď samodrzky niesu k mini šatám a mini sukniam

viestta
13. okt 2023

Mini saty su vsetky, ktore nesiahaju nizsie ako 2 dlane prilozene nad koleno. Midi su saty, do pol lytok. Saty v dlzkach okolo kolien su standardna dlzka a maxi saty siahaju az po clenky alebo aj nizsie.
A naozaj si neviem predstavit minisuknu z ktorej vycuhuje horby lem pancuchy. To nie je ani vkusne a uz ani nie lascivne... A guma zarezana v sadle na akejkolvek casti tela, vratane stehnien pod minisuknou, vyzera dost hnusne...

reddflowerlife
13. okt 2023

A preco si nedas silonky / pancuchy? Preco prave samodrzky

minenkak
13. okt 2023

@reddflowerlife aby bola sexy,si myslí 😂

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ada12345
14. okt 2023

No uprimne, pri velkosti L a plnostihlych stehnach samodrzky nie su vhodne. Budes v nich vyzerat ako jaternica a budu sa ti rolovat dole.Treba si dat normalne pancuchy, co ta trochu stiahnu. Navyse ide jesen-zima, to je na pancuchy, nie samodrzky.
Ale neda mi, to vazne pri tejto velkosti a tvaroch nosis minisukne a ohanas sa tym, ze velky zadok je v mode??? Velke zadky su v mode akurat tak na Lopezovej a Kardashianke, co maju zvysok tela vysportovany. Treba trosku sudnosti.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
15. okt 2023

@minenkak ja neviem ale príde mi uplne vtipne až biedne ako sa pýtam na konkretnu vec a tu sa rieši niečo celkom iné 😃čudujem sa že práve ženy toto riešia, pochopím keby muži ktorí nerozlisia ani viaceré farby ruzov ale ženy si myslia že existuju len dva typy postavy? Vy ste ma videli? Automaticky keď sa povie jeden údaj ako je konfekčná veľkosť vy si hneď vybavíte jeden typ postavy a je to? Ja takáto prizemna nie som Aj fantáziu mám teda väčšiu 😃 koľkokrát chudé ženy vyzerajú horšie ako tie s krivkami a nemyslím zrovna s prepáčením nejaké prasnice.. sú aj ženy ktoré cvičia a majú brutálny väčší zadok aj stehna, chuducky pas a veľké prsia a majú úžasnú postavu 😊 a take asi nenosia len veľkosť S.. takze nabudúce radšej odpovedajte k veci nakoľko možno ani vy v niečom sexi nevyzerate tak sexi ako predpokladáte 😃

autor
15. okt 2023

@miriam11 všetko závisí od strihu a hlavne ako to pôsobí ako celok, niekedy si viem pevnú ženu lepšie predstaviť v nejakých minisatach ako v tých rôznych babkovskych kardiganoch o ktorých si myslia že keď zakryjú určite časti tela tak akoby ich ani nemali . Nedá sa to podľa mna takto hádzať do jedného vreca čo áno a čo nie

autor
15. okt 2023

@ada12345 ja som tu nikde nepridavala moju foto ako ja vyzerám 😊 neviem koľko máte rokov ja som ešte mladá telo mám pevne možno máte o niečo kg menej odo mna a postsvu horšiu, nevideli ste mna nevidela som vás nemáme ako porovnať 😃osobne si ale myslím že veľkosť L je ešte v poriadku čo sa týka Toho že si žena môže niečo dovoliť. Ja som sa vyjadrila že nie som vyslovene chuda a nemám nohy ako palicky.

minenkak
15. okt 2023

A čo zle som napísala a nenosím nič sexy,tepláky a tričká.Mala by si hodiť fotku aká si krásne vyšportovaná pri veľkosti L,lebo ak máš tak obrovské svaly pri tejto veľkosti ,tak tie samodrzky nebudú nič moc.Urcite niesi Cardi B

minenkak
15. okt 2023

Ak si mladá a tucnejsia,čo veľkosť L je ,ak teda nemáš 185cm,v samodrzkas nebudeš vyzerať ani sexy a ani dobre

autor
15. okt 2023

@minenkak 😂dobre nebudem sa hadat, každému sa páči niečo iné a mne osobne ( všeobecne nie na mne) sa určite viacej páči pevné telo pekných tvarov hoci nie vo veľkosti S ( nikto nehovorí o spekoch ale o dobre vyváženej postave ) ako roztrasene ochabnute Sko s padnutým zadkom

autor
15. okt 2023

@minenkak kto kritizuje nech aj znesie kritiku, ja som sa v diskusii pytala ci aj ženy ktoré nemajú nohy ako pouličné lampy nosia samodrzky a nepýtala som si tu hodnotenie postavy 😃

minenkak
15. okt 2023

Ja píšem niečo o roztrasenim S,píšeme o veľkosti L a samodrzkas,nie nebude to dobre

minenkak
15. okt 2023

A si ma nejako skritizovala?

tamitamitami
15. okt 2023

Newyorker (majú ich tam podľa veľkosti od XS po L)...ja nosím S veľmi pekne sedia. Kamarátka nosí M a tiež si chválila (takže určite aj L bude vpohode).
Jediná nevýhoda je že majú iba čierne teda aspoň u nás v meste.

Treba si zvoliť hlavne dobrú veľkosť, ak máš nohy širšie tak sa kľudne obzry aj po väčších veľkostiach (treba poskúšať).

lindus_esterka
15. okt 2023

Musim sa smiat, aj ja nosim L a podla niektorých by som asi mala chodit oblecena vo vreci idealne končiacom max 1cm nad zemou 🤣 @autorka zameraj sa na take s co najhrubsim (najsirsim) tym cipkovym lemom a ideálne s dvoma silikonovymi pasikmi.

autor
16. okt 2023

@lindus_esterka nebudem to ani viac komentovať iba sa zasmejem 😃ja súdnosť mám a nedam si napríklad outfit ako 17 ročná keď som si mohla dovoliť kraťasy kde trcal zadok😂 a zrejme to ani teraz nie je zle keď mám nápadníkov všade kam sa vyberiem a viem že zaujmem 😊 no a tiež som nepísala že tie samodrzky si dám za každú cenu aj keby to vyzeralo otrasne, pýtala som sa len na nejaké tipy pripadne ktoré sú že bomba keďže nebudem skusat rad radom všetky 😊 a takisto si ich samozrejme nevezmem k mini šatám ale páčili by sa mi napríklad k nejakým voľným pleteným oversize šatám pod ktorými by boli skryte, páči sa mi to viacej ako silonky

autor
16. okt 2023

@tamitamitami dakujen pozriem, čierne som práveže chcela 😊 ja mávam problém aj so silonkami lebo tie číslovania sú take divoké , Lko ani nesedí ako Lko a ja som aj dosť vysoká čiže potom v kline nesedia dobre
Raz som si kúpila v bepone najdrahšie čo som kedy mala a nemohla som ich ani použiť Lko sedelo asi ako vscsie S😅

minenkak
16. okt 2023

A len to okomentuj ,ja mám teda kopec samodrziek a teda veľkosť sedí, asi teda nemáš veľkosť L ked sú ti malé .A asi zaujmes 🤔

ada12345
16. okt 2023

Pri výroku, ze mas "vsade napadnikov kde sa vyberies a vies ze zaujmes" by som na tvojom mieste bola opatrna... Takto to je vacsinou u zien co sa obliekaju ako ..... (ake je na to slusne slovo? Lahke devy?). Druha moznost, ze si tak oblecena, ze ludia co ta vidia na teba cumia uz len z toho dovodu, ze nemozu verit vlastnym ociam, co si niekto na seba oblecie.... nech to je ako chce, vidim, ze mas sebavedomia na rozdavanie. Komu niet rady, tomu niet pomoci. A este poznamka, ked mas pri velkosti L pocit, ze je to vacsie Sko, tak to asi nebude len problem vyrobcu...

minenkak
16. okt 2023

@ada12345 ako ti ja ďakujem,že si jej to takto napísala ,že sa oblieka ako stetka