Vysvetlím. Napríklad ja mám rada do rovna vyfúkane vlasy, uhladené,proste upravené a jemu sa páčia vlasy take že veľký objem, vlasy všade, do toho nejaké vlny. Na mne to podľa mňa vyzerá neupravene. Alebo šaty. Ja mám rada šaty, sukne, blúzky a on mi kupuje mikiny, ktore si nikdy v živote neobleciem ani sa v tom necítim dobre. On je toho názoru, že by som sa mala predsa obliekat tak ako sa páči jemu, lebo pre koho iného chcem byt pekná. Nie je z toho nejaký konflikt, ale zaujímalo by ma či by ste svojim mužom boli ochotne ustúpiť v takejto veci aby ste im urobili radosť aj na úkor toho, že vy by ste si pripadali neatraktívne. On ma taky typicky názor, že ženy sa obliekajú pekne aby sa páčili okoliu, a neverí, že to niekto robí pre svoje vlastne sebavedomie a radosť.
Obcas by som si tu mikinu obliekla. Ved nemusis menit komplet satnik alebo vzdy nosit uces podla neho. Ale obcas mu mozes spravit radost. Urcite by som sa komplet cela nemenila,ale obcas by som sa obliekla a upravila tak ako viem,ze sa mu to paci.
Uprav sa tak pre neho doma raz za čas. Ženy sa upravujú väčšinou kvôli sebe a iným ženám, chlapi si nevšimnú skoro nič.
tak áno, sem -tam by som si tú mikinu obliekla...
mm nemá také podmienky, vie že s jeho vkusom je to stratené... už mi ani žiadne veci na oblečenie nekupuje .... jedine voňavky, a pod.
áno, milujem, keď si môžem dať niečo, čo sa jemu páči a som pre neho vtedy, že úplne top. Ale ja nosím aj šaty, aj mikiny. Všetko nosím v podstate. Ideme niekde na disko alebo si sadnúť, tak vždy sa pýtam jeho, čo chce, aby som si obliekla.
Občas áno, stále nie
@dskjhfdlkdjhl Juj, konečne niekto, kto je sám sebou, som na tom podobne a tiež takmer 30 rokov v manželstve s jedným chlapom 😀
Ja som skor ochotna ustupit v opacnom pripade - ked sa mu vyslovene nieco na mne nepaci, tak to nenosim alebo to nenosom s nim....ale nenosila by som nieco, v com sa necitim dobre len koli muzovi
@astika a pritom si myslim, ze by nas mala byt vacsina😉
@tamvtme ja som bola jedine ochotna prestať nosiť nejaké kratke alebo príliš vyzívavé kúsky
Jasne, obliekam sa pre seba a pre ZENY v mojom okoli. Ja si zase rada dam to, co Mi vyberie muz, on by bol ale najradsej, aby som chodila nenamalovana a hola 😅
A keby sa mi to aj nepacilo, tak si to aspon na doma dam. Co by sa mi ale nepacilo na tvojom mieste je to, ze si ta 'privatizuje'. Ty niesi jeho majetok. Mas pravo byt pekna pre seba, pre neho, pre svoje okolie a dokonca sa aj usmievat na okoloiducich a byt mila je viac nez v poriadku.
@rebrambora tak mne čo by sa nepáčilo ani doma nemám.
Obliekaj sa podla seba, to co sa paci tebe. O com to bude ked si das na seba mikinu a nebudes sa citit vo svojej kozi?
Alebo mu skus ty zacat kupovat veci co niesu podla jeho vkusu a uvidis ako casto si to na seba da.. a kupila by som nieco priserne kriklave. Povedz ze sa ti to velmi paci ved sa ma obliekat pre okolie nie pre seba :D
Kks,
Keby sa mam obliekat ako sa paci mojmu staremu, tak nosim klasicke bombardaky ktore nenosim od 14tich , neznesiem ich a nic na tom menit nebudem.
Obliekaj sa do toho , v com sa citis dobre
Keby sa mi to fakt vyslovene nepáčilo alebo by som sa necítila dobre, napríklad keby chcel aby som si neviem vyholila bok hlavy alebo aby som nosila sukňu, ktorá mi zakrýva pol zadku (trošku extrémy, ale lepší príklad mi nenapadol), to určite nie... ale v niečom sa viem "prispôsobiť", keď viem, že sa mu to páči, napr. práve ten účes, jeden štýl vlasov sa mu na mne veľmi páči, ja by som sa s ním sama pre seba s ním nepiplala, ale on to má rád, tak sa rada "obetujem" a venujem tomu viac času, keď ma vezme na rande 😀 a aj on sa kvôli mne vie nahodiť alebo bradu nosí upravenú tak ako sa mi páči najviac
@sasa1310 ani ja nemam doma nieco, co by sa mi nepacilo, mame ale s muzom rovnaky vkus, je vsimavejsi ako ja a vacsinou sa ma pred tym, nez by mi nieco kupil bud opyta alebo to po tych 11-tich rokoch to uz odhadne.
U mňa sú napr veci ktoré by som si nikdy neobliekla aj keby sa muž rozlial na kolomaz, a sú veci ktoré síce nie sú pre mňa to práve ale tak raz za čas keď je príležitosť tak nemám nič proti.
Inak môjmu sa zas ženy v mikinach nepáčia obzvlášť ak majú ešte kapucňou, ja ich mam rada ale nekomentuje to, rovnako ako veci čiernej farby
Na prvé Vianoce mi kúpil fialový pulover, otrasný podľa môjho vkusu a bolo mi jedno koľko stal aj to ze bol podľa italskej módy. Nemala som ho na sebe ani jeden jediný krát a ani mat nebudem a viem ze vtedy moje sklamanie dlho pre dýcha al a hneď ako po Vianociach otvorili obchody šiel mi kúpiť náhradný darcek
Nieco podobne skusal parkrat aj moj manzel, ale velmi rychlo pochopil, ze tudy cesta nevede 🙂. Ja ho tiez nekomandujem, aby sa obliekal tak a tak, lebo ja som povedala. Ked raz clovek vie, co mu pristane a v com sa citi dobre, tak preco by teraz kvoli niekomu mal menit cely satnik? 😁
Ked som mala 20, tak som to robila… bola to najvacsia debilina, co som mohla urobit… prerobil ma na uplnu chuderu a casom sa tak ku mne aj zacal spravat. Teraz je uz davno minulost, ale nikomu inemu som to uz nedovolila… nosim, co sa paci mne, lebo to som ja… moj styl je tiez nieco, co ma definuje…
Obliekam si to, čo sa páči mne. Tvojmu povedz, nech ti nekupuje veci 🙄
To vsak znamena, ze ta neberie taku, aka si a snazi ta menit ma svoj obraz - to by mi sakra vadilo.
Nie. Ked mi povie ze by som mala mat hnede vlasy tak idem este viac blond . Ked mi povie ze nejaky top co nosim doma sa mu nepaci nech vyhodim este radsej ho nosim 😁 jemu pre radost si dam maximalne sexy lingerie lebo to aj tak ide hnet dole 😆kup mu oblecko farby ktoru nema rad alebo co nie je jeho styl nech vidi ake to je. Dospelej osobe nanucovat co mà nosit proti jej vkusu.
U nás doma je to tak, ze ja ked idem niekam sama, s kamoškami, mamou, k lekarovi obleciem si co chcem neriesim a kednidem s mužom tak mu urobim radosť a obleciem si co sa páči jemu ☺️ ale nie je to tak ze by som sa v tom citila zle. Su veci ktoré sa mu proste na mne nepáčia, napr overal, o nom hovori ze to je vreco tak ked idem s nim si ho nedam 😃 ale nijako ma to neobmedzuje. Ty ked sa v tych veciach necitis dobre tak je to ine... Ale mikinu by som nosila aspin na von na prechádzky ☺️ moja svokra napr ma vlasy kucerave rozlietane... Jej muzovi sa pacia rovne vyzehlene... Ona nosi to svoje ale ked je daka akcia ako ples, svadba tak si dava vlasy vyzehlit. Je to asi o kompromisoch a ako to citis ty ☺️☺️
Keby sa mi to vyslovene nepáčilo, tak nie. My ale máme celkom podobný vkus. Ale napr. kvôli nemu som prestala používať parfémy. Nemá to rád, je to vraj taká "chemická vôňa" :D Alebo keď mi povie, že nedávaj si tieto topánky k týmto šatám a mne sa tá kombinácia páči, tak sa naňho samozrejme vyprdnem a dám si čo chcem ja. A on to tiež nejako dramaticky neprežíva. A pokiaľ ide o nejaké detaily, napr. v makeupe alebo tak, tak to nemá šancu...to je mimo :D
Jednoduche riesenie, blizia sa vianoce, tak manzelovi treba tiez kupit kusok, ktory sa tebe paci, ale jemu nie. Ak by bol ochotny si to na seba aspon obcas obliect, urobila by som ustupok aj ja a sem tam si obliekla veci od neho. Ak nie, tak sa nema na co stazovat.
Nie 😂 veď by som musela chodiť strapatá ako bosorka
Raz mi frajer ,,3roky,, hovoril čo môžem mať oblečené, aké nechty, vlasy, zakázal mi jedne kraťasy až to zašlo tak ďaleko, že mi určoval s kým sa môžem rozprávať.
Ak som nepočúvla tak sa vyhrážal rozchodom a ja sprostá som nechcela byť tá zlá tak som počúvla.
Začalo sa to takto nevinne.
Takže nie, treba robiť veci tak ako chceš ty.Môžeš si občas obliecť to čo sa páči jemu, ale nie vždy.
Môj muž ani nevie čo som mala počas dňa oblečené, nieto mi ešte niečo vyberať 😁😁
@zmrzlinka2021 presne to isté 👍
Autorka, nosim to v com sa ja dobre citim, co sa mna paci a v com sa ja citim pekna. Nikdy som sa neobliekala "pre niekoho" a nemienim na to vobec nic menit. Ani pre vlastneho chlapa. Povazujem sa dostatocne mentalne vyspelu aby som o sebe dokazala rozhodnut sama, vratane toho co si obleciem.
Ja si obliekam len to, co sa mne paci a v com sa citim dobre, to iste plati aj o vlasoch. Takze moj manzel by sa mohol rozliat na kolomaz, ale nenosila by som to, co mne nevyhovuje. Ale moj muz vie, ze ma tvrdohlavu manzelku a nie nejaku submisivnu putku a vie to od zaciatku, pomaly 30 rokov.