Nosí sa ešte tmavomodrý lesklý kabát?

14. okt 2023

Prosim vás. Nosí sa ešte tmavomodrý lesklý kabát? Neviem či si ho nechat či to nie je staromodne

lindous
14. okt 2023

Síce neviem aký kabát si mám presne pod tým predstaviť, ale mám pocit, že dnes sa nosí fakt úplne všetko, móda sa dookola točí a keď sa ty v ňom dobre cítiš, tak by som neriešila... vždy je to o tom ako kúsok skombinuješ 🙂

zenulkaaa
14. okt 2023

Dnes sa nosi vsetko. Ak to navyse dobre skombinujes, tak nevidim ziadny problem.

dominikamacakova
14. okt 2023

Záleží od strihu a materiálu. Ak je to nejaká lacná umelina tak asi nie...Niektoré veci sú ozaj staromódne, alebo gýčové. Pridaj fotku

silviaa
14. okt 2023

Daj fotku

0silvia0
14. okt 2023

Myslis taketo nieco? Ked sa to tebe paci, nos. Nemusia vsetci chodit podla sablony predsa...

autor
14. okt 2023
ankare
14. okt 2023

No a? Keď Ti pristane a keď sa v Tom dobre cítiš, nie je o čom.

domkakvet
14. okt 2023

Podla tej fotky ano moze byt.

marianarem
14. okt 2023

Nevyhodila by som dobry kabat preto, ze sa "uz nenosi". Navyse dnes sa naozaj nosi uplne vsetko. Modne trendy stale su, ale menia sa tak rychlo, ze clovek by naozaj musel nonstop vyhadzovat a vymienat veci, ktorym nic nie je.

vanilkovazmrzka
14. okt 2023

Ked ho mas a oblecies si ho, tak sa nosi. Ked ho mas v skrini, tak sa nenosi.

dominikamacakova
15. okt 2023

To nie je kabát, ale bunda...

zuzana76
15. okt 2023

mne sa take ligotave nepaci, ale myslim, ze moze byt, ja mam este sketchers tenisky 12 rocne a nosim, nenosievam ich casto, nie su vobec obnosene, ale teda nie je to najnovsia kolekcia a je mi to jedno

zuzana76
15. okt 2023

ak sa ti uz nepaci, tak si kup novy, ak nechces vyhadzovat vela penazi, tak skus pozriet v bazari, predavaju aj celkom nove kusky

babababka
15. okt 2023

Keď ti sedí,je v ňom teplo tak áno.Vy..r sa na ostatných.