Prosim vás. Nosí sa ešte tmavomodrý lesklý kabát? Neviem či si ho nechat či to nie je staromodne
Dnes sa nosi vsetko. Ak to navyse dobre skombinujes, tak nevidim ziadny problem.
Záleží od strihu a materiálu. Ak je to nejaká lacná umelina tak asi nie...Niektoré veci sú ozaj staromódne, alebo gýčové. Pridaj fotku
Daj fotku
@0silvia0 ano
No a? Keď Ti pristane a keď sa v Tom dobre cítiš, nie je o čom.
Podla tej fotky ano moze byt.
Nevyhodila by som dobry kabat preto, ze sa "uz nenosi". Navyse dnes sa naozaj nosi uplne vsetko. Modne trendy stale su, ale menia sa tak rychlo, ze clovek by naozaj musel nonstop vyhadzovat a vymienat veci, ktorym nic nie je.
Ked ho mas a oblecies si ho, tak sa nosi. Ked ho mas v skrini, tak sa nenosi.
To nie je kabát, ale bunda...
mne sa take ligotave nepaci, ale myslim, ze moze byt, ja mam este sketchers tenisky 12 rocne a nosim, nenosievam ich casto, nie su vobec obnosene, ale teda nie je to najnovsia kolekcia a je mi to jedno
ak sa ti uz nepaci, tak si kup novy, ak nechces vyhadzovat vela penazi, tak skus pozriet v bazari, predavaju aj celkom nove kusky
Keď ti sedí,je v ňom teplo tak áno.Vy..r sa na ostatných.
Síce neviem aký kabát si mám presne pod tým predstaviť, ale mám pocit, že dnes sa nosí fakt úplne všetko, móda sa dookola točí a keď sa ty v ňom dobre cítiš, tak by som neriešila... vždy je to o tom ako kúsok skombinuješ 🙂