Nosí sa ešte takáto vesta?

18. okt 2024

Ahojte, mám tuto vestu už asi rok v skrini🙂 kupila som si ju ku kozenke, ale teraz premyslam nosí sa to ešte?

elanor
18. okt 2024

A je to dolezite?
Paci sa ti? Je ti v nej pohodlne? Ak ano, moze ti byt srdecne jedno, ci sa nosi/ nenosi, ci kto si co bude mysliet.
Okrem toho, dnes uz sa nosi vsetko krizom krazom, dnes je moderne vsetko.

vanilkovazmrzka
18. okt 2024

Spravna otazka je - paci sa ti?

koniarova
18. okt 2024

Nosí sa všetko. Len to treba vedieť nosiť. Táto vesta je otrasná. Ale to je čisto môj názor.

vandica
18. okt 2024

Teraz sa nosí všetko, ale mne sa nepáčila ani keď mala svoj boom, príde mi to ako Norika Mojsejová. Ale keď sa to páči tebe, tak nie je o čom, nos ju. Sú katastrofalnejšie veci v móde a ľudia to nosia.

jaja20
18. okt 2024

Tento typ sa mi nikdy nepáčil, pripadá mi ako sliepka,ale iné kožušinkové vesty mám v rôznych farbách.

koniarova
18. okt 2024

@jaja20 mne ako mamut 😂😂

anjelicek26
18. okt 2024

Tak podla mna sa nenosi uz ani ta kozenka no... toto ak zladis, moze vyzerat pekne, je to na type postavy, ako to vyzera...

0silvia0
18. okt 2024

@anjelicek26 kozenkove bundy su nadcasove, to sa nosi stale

0silvia0
18. okt 2024

A to kedy sa tieto chlpaciny nosili? Ja to vobec neregistrujem

anjelicek26
18. okt 2024

@0silvia0 mozno ako kde, ale tu je to uplne out kusok oblecenia uz nejaky ten piatok no... nehovorim, ze nemky su kralovne mody zasa 😂 Ale v obchodoch ich tiez uz takmer nevidiet.

0silvia0
18. okt 2024

@anjelicek26 a co nosia? Tie presivane vetrovky ci oversize saka na prechodne obdobie?
Ja kozenkove bundy zboznujem, budem nosit do smrti🙃

anjelicek26
18. okt 2024

@0silvia0 cardigany, svetre, poncha, dokonca tie mega saly teraz coraz castejsie vidim a jasne softshellky, presivane vetrovky a oversize mikiny, saka, vsetko mozne.

0silvia0
18. okt 2024

@anjelicek26 jezkovy oci, no tieto velke dlhe omotavacie kardiganovite veci su zasa mimo mojho vkusu. Zostanem ja veru pri kozenkovych bundach😀

limoncino
18. okt 2024

@0silvia0 súhlasím. A no offense ale ja by som sa Nemkami teda inšpirovať nedala. Stačia mi v lete ich dovolenkové outfity.

1ryba
18. okt 2024

Nosí sa dnes čokoľvek, móda už nie je uniformná. Ale táto vesta vyzerá ako od baču zo salaša. Celkovo tie umelé polyesterové kožušiny sú otrasné.

biba_18
18. okt 2024

@0silvia0 v živote som nemala koženkovú bundu, brrrr, len koženú…

0silvia0
18. okt 2024

@biba_18 preco brrr, co je na kozenke brrr, akoze fuj material?

biba_18
18. okt 2024
sisaka
18. okt 2024

@1ryba aj mňa bača napadol, presne takéto nosili

0silvia0
18. okt 2024

@0silvia0 no ja zas radsej umeliny nosim, nemam rada kozene oblecenie ani topanky ani kabelky. Sice to nevydrzi tolko ako koza, ale mne to nevadi.

evcagabi
19. okt 2024

Mne sa toto paci max tak na malych detoch - moje netere nosievali take vesticky a boli neskutocne zlate, uz sa tesim, ako moja mala podrastie a tiez bude nosit chlpatu vesticku

margotka17
19. okt 2024

Ja by som to nenosila, no nie preto, či to je v rámci módy, ale mne vadia také chlpaté veci. Ani na bundách nemám rada chlapte kapucne.

danica2711
19. okt 2024

@0silvia0 ak, tak kožené, koženka je otras

0silvia0
19. okt 2024

@danica2711 ja nosim kozenkove otrasy, nenosim kozu.

jaja20
19. okt 2024

@danica2711 Oblečenie, topánky a kabelky z pravej kože nenosím. Na rozdiel od zvierat, z ktorých ju kôli tomu často stiahnu aj zaživa, na to nie som odkázaná.

domiklik
19. okt 2024

V správnom outfit je pouzitelna

janulka1802
19. okt 2024

Keď sa Ti páči, kľudne nos.

mamutka
19. okt 2024

@danica2711 pri výbere medzi kozenou a koženkovou bundou nie je podstatne že koza že kvalitnejšia a trvácnejšia. Mne napr v princípe vadí mať na sebe tu kozu, svoju kozu už mám, radšej by som si kúpila koženku. Koženka je skvelá náhrada materiálu, ktorý proste veľa ľudí nechce.

danica2711
19. okt 2024

myslím, že čo sa týka kože na bundy a pod., sú ekologické hľadiská trochu prehnané. Tieto odevy sa robia väčšinou z bravčovej a hovädzej kože - tieto zvieratá tak či tak konzumujeme a koža je takpovediac odpad. Tak prečo ho nezužitkovať? Ja osobne nemám rada umelé náhrady, kožušiny umelé ani prírodné nenosím, ale topánky a bundy len z prírodnej kože

sense
19. okt 2024

Ja by som si niečo také neobliekla ani keby je to posledný módny výstrelok , pretože sa mi to nepáči
A zas nemam problém obliecť si veci čo sú úplne out pokiaľ sa mi pacia