Zdravím. Zaujímalo by ma, tie čo ste nízke do 160cm, ako riešite nohavice/rifle? Ja mám 158cm a všetky rifle sú mi dlhé. Strašne mi vadí že ich mám na kotníkoch nazberané. Nemáte nejaký obchod alebo značku ktorá sa vám osvedčila? Nechce sa mi dávať každé nohavice upravovať. Ďakujem
Pripnem sa mam ten isty problwm
aj bonprix má skrátené
To fakt ? A kde nakupujes ?Ja mam 158cm len a niesu mi ziadne nazberane . Kupujem zväcsa vsetky v mohite ,obtiahnute. Co sa sirsich tyka, takych chlapcenskych ,tie mam z reserved detske alebo zo zary xs
Stradivarius, bershka, Zara ja mám 162 a všetky sú mi nad kotniky pomaly
Next petite, Madewell petite, only petite. Casto to riesim ale aj tak, ze kupim normalnu verkosten a z nich proste odstrihnem a mam raw hem, sedia mi ale aj detske velkosti od Massimo Dutti, no a skvele skusenosti mam s riflami v 7/8 dlzke (Cecil, Street one)
presne, vyfiltruj si 7/8 rifle na aboutyou, tie ti sadnú
pozri si take, co maju na stitku 2 velkosti (1. je pas a 2. cislo dlzka) - hladaj tie s dlzkou 30, to by ti malo byt akurat. Kúpiš napr v Tescu, HM, ja mám rada aj Only - ich 30ky mi pridu dokonca este o chlp kratsie ako inde.
Ja mam 153 cm - teraz som si kupila dvoje rifle v C&A - jedny siroky strih a druhe mum
TIež mám 158 cm.Kupovala som už aj dievčenské /tuším na 14 rokov/ z Tesca 🙂
Only petite kupujem. Mam 154 cm
Ja mam 154 cm a spokojna som v tescu. Konecne rifle, ktore nemusim davat skracovat
Sinsay ma skratene