Neviem nájsť správnu veľkosť podprsenky

jankajanka123
26. jún 2024

Ahojte. Neviem nájsť správnu veľkosť podprsenky. Mám 83 obvod a cez prsia ak som si dobre merala tak 105 cm .Keď si skúšam v obchode sedí mi parádne, aj prvý druhy deň je to ok, ale potom je to horor. Skrabe ma , šucha sa, boli ma chrbát ,neskutočne , navyše sa aj extrémne potim pod prsiami a pachne to . Už som na nervy, uz ma. Doma asi 10podprseniek ktore nenosím.. Uvažujem nad zmenšenim.

kati301
26. jún 2024

@jankajanka123 odporúčam BA Vivo alebo Biry obchod Attractiv.. nájdu ti tu správnu, aj zistíš aký tvar kupovať, ktoré značky ti sedia a tak 🙂

la_dolce_vita
26. jún 2024

Chod do dobreho obchodu a nech ti predavacka poradi. Ja som takto po x rokoch zostila, ze nemozem kostice. Odvtedy pohoda. Mam ich uz sice menej, ale kvalitne.

ruzasipova
26. jún 2024

@jankajanka123 Ja nakupujem v Triumph. Len vojdem, uz mi odporuci dobru velkost.

madali
27. jún 2024

Ja si kupujem od cz značky triola. Obvod treba zvoliť vždy menší o 5-10 cm. Váhu pŕs by z 85% mal držať pevný obvod a len 15% ramienka. Pri tvojich mierach by som si kúpila 75/I alebo 80/G. V prípade obvodu 75 by som pár týždňov nosila s predlžovačom obvodu a potom aj keď povolí bude sedieť dobre. Ja preferujem vystužené s vyšším stredom, veľkosť mám 80/J. Keď som si prvý krát vyskúšala v obchode triolu tak to bol pre mna “ game-changing” moment. Mám jednu aj značky gaia ta prsia pekne dvihne a vytvaruje ale nieje až taká pohodlna.najblizsie keď budem kupovať skúsim cz značku timo. A odporúčajú prať rucne a hlavne bez avivaze..ta poskodzuje elastan. A triola ma dopravu aj vrátenie zadarmo, keď sa zaregistrujes do klubu. Určite to stojí za vyskúšanie.

kathhii
28. jún 2024

@jankajanka123 pozri brafitting
V obchode kde to robia ti určite pomôžu.

akzuzs
28. jún 2024

@jankajanka123 ja som mala vždy problém,že mi to odtiaľ vyliezalo,alebo kostice má pichli...mala som tu kopec podprseniek ale na nič...potom som objavila VIANIA 211400 a už nikdy inú...kupujem ju aj cez net,ale viem čo kupujem... prvýkrát som si ju kúpila v obchode a skúšala...fakt lepšiu nepoznám...majú aj viaceré modely ale s tými som nebola spokojná...iba tento model...a majú aj viaceré čísla a farby