Nepremokavé topánky na jeseň

eli_meli
4. okt 2024

Ahojte, poradíte prosím topánky na jeseň, kt. nepremoknú? Dámske, ideálne nie športové.. Ďakujem.

killfish
4. okt 2024

@eli_meli gumáky 😄 po dlhých rokoch skúšania kadecoho idem do zateplených gumakov aj ja 😂

lilianka28
4. okt 2024

@eli_meli Keď to nemajú byť športové, tak pozeraj materiál - koža a naimpregnovať.
Ak do dažďa, tak gumáky. Aj tu už bývajú pekné vzory a aj zateplené.

minenkak
4. okt 2024

@eli_meli chceš to iba z práce do práce,občas obchod alebo hodinové prechádzky v daždi

selest
4. okt 2024

S gore tex alebo inou membranou. Nie su vsetky len "turisticke" su znacky co robia pekne cizmy ci topanky s touto upravou. Tie ti stopro nepremoknu.

olimuc
4. okt 2024

S goretexom … mam dobru skusenost s Ecco a Högl, Clarks, aj Ara a Legero maju nejake, ale nie az take elegantne … urcite este aj ine znacky ale tieto ma napadli narychlo

petronela1985
4. okt 2024

@eli_meli mám Tommy Hilfiger gumáky už hádam 5 rokov a paráda. Dajú sa veľmi dobre kombinovať s oblečením.

saemi
4. okt 2024

ecco

eli_meli
autor
4. okt 2024

Ďakujem, idem popozerať 🙂

oskvarka
4. okt 2024

@saemi ecco su naozaj dobre.. mi mame jedine decke cizmicky a su to jedine cizmy ktore naozaj nikdy nepremokli .. hore maju gumicku tak tromfli este aj zateplene gumaky v ktorych deckam napadal sneh z vrchu .. uz som skumala tu topanku ako to robi :D lebo moje decka dokazu premocit naozaj akekolvek super kozene boty z membranov

saemi
4. okt 2024

@oskvarka ja na zimu vždy ecco a tak isto aj dcéra
a aj teraz mám vyššie goretex boty a do dažďa super.