Nepáčia sa mu moje nové svetre

ratkovica
31. okt 2024

Nedávno som si objednala 4 nové kardigany a k tomu aj niekoľko pekných svetríkov na gombíky. Chcela som trochu zmenu od klasických klokankových mikín s kapucňou, ktoré som vkusne nosila na doma. Zistila som, že vo svetroch sa nielenže cítim krajšia, ale aj že sú oveľa pohodlnejšie a lepšie sa prispôsobia telu, takže sú na domáce nosenie aj praktickejšie ako mikiny. Manžel protestuje, nepáčia sa mu...🤔

rurutiax
31. okt 2024

A nosiť ich budeš ty alebo on?

abbey1
31. okt 2024

@ratkovica A? Čo si ich chcel požičiavať? Však ich budeš nosiť ty.

denda007
31. okt 2024

Možno ti ich závidí😀

karolina2121
31. okt 2024

@ratkovica no to vyrieši jedine rozvod 😄

viestta
31. okt 2024

Protestovat moze. To je asi tak vsetko co moze...

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2024

Ved nech protestuje. Ty si snad svojpravna a mozes si obliect to, co sa Ti paci a v com sa citis dobre.

vera0123
31. okt 2024

Teraz sa neuraz ale keby som ja mala zakladať diskusie co všetko sa nepáči môjmu mužovi a paci sa mne tak spadne celý tento portál 🫣🫣🫣

blah24
31. okt 2024

@ratkovica mojemu manzelovi se nelibi vetsina meho satniku 😃 uz sem.si zvykla. Malo co me pochvali

jaja20
31. okt 2024

@ratkovica Každý má iný vkus. Môjmu manželovi sa nepáčia balerínky, pripadajú mu nepríťažlivé a neznáša na mne overaly,lebo sa nedajú rýchlo vyzliecť 😅 Ale ja ich nosím aj tak veľmi rada.

beata_k
31. okt 2024

Tak ma pravo sa vyjadrit k svojej zene. Skus si jeden kardigan obliect a pod nim nic. Myslim, ze si ich hned oblubi 😁😉

viestta
31. okt 2024

@beata_k on sa vyjadruje k svetrom, nie k zene

minka201
31. okt 2024

@ratkovica Zakázať ti to nosiť nemôže. Ak ťa trápi to, že sa mu v niečom nepáčiš, tak sa ho nabudúce pred kúpou nového oblečenia spýtaj na názor a poraď sa s ním.

beata_k
31. okt 2024

@viestta Ved on si ich oblubi

pjeria1
31. okt 2024

môjmu mužovi sa na kardiganoch nepáči, že zakryvajú zadok. Tak možno je problem tam 😃

ivik4
31. okt 2024

Kolko tem/statusov o tom este zalozis ? 😃😃😃
To Ta tak serie ze preto nespis?
No a? Nos a hotovo.. tragedia fakt

really8
31. okt 2024

A mne dnes sliepky cely den nezeru a uz viem preco. Faaaaaakt problem.

koniarova
31. okt 2024

@really8 no daj. To ma zaujíma viac.😂

biba_18
31. okt 2024

@blah24 a môjmu naopak ☺️

really8
31. okt 2024

@koniarova 😂 no dopoculi sa v kurine ze autorka si kupila 4 (slovom styri!!!!!) kardigany a jej muzovi sa nepacia. Co teraz s takou situaciou? Zvolaju mimoriadnu schodzu? Rozhodne pan farar?

cacianka
31. okt 2024

@really8 farár nie, ale líška 🤩

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2024

@really8 v kurine rozhoduje kohut😉

zuzana76
31. okt 2024

@vera0123 😀 to hadam nie

really8
31. okt 2024

@dskjhfdlkdjhl ajajaj. Tak to asi kardigany moc priestoru nedostanu.

zuzana76
31. okt 2024

Ja zase na vkus mojho muza dam, ak sa mu nieco nepaci, tak to nenosim, zvykne mat pravdu. Ale keby to bol moj najpohodlnejsi, najlepsi kusok, ktory milujem, tak by som ho nosila. Ale moj muz ma fakt dobry vkus a nie je ziaden puritan, ze by mi zakazoval oblecenie z dovodu ziarlivosti, vyzyvave ani nenosim.

dskjhfdlkdjhl
31. okt 2024

@really8 to uz zalezi od stupna slepicizmu😀

euka210
31. okt 2024

@ratkovica ja som cakala, ze si mu Ty kupila svetre a sa mu nepacia
...ste dospeli ludia, hadam si viete vyriesit taketo malicherne veci...

andrejka1974
31. okt 2024

@ratkovica je to úplne normálne často neulahodis nič si z toho nerob časom si zvyknem

koniarova
31. okt 2024

Daj sem tie svetre. Som zvedavá.

buberova
31. okt 2024

Vo vzťahu je pekné keď sa jeden druhému snažia páčiť a prispôsobiť.. ak sa v svetroch cítiš super tak ich nos a teš sa z nich.. a nabudúce si možno kúpiš niečo čo sa páči aj tebe aj chlapovi ☺️☺️

Btw mne by bolo riadne smutno kebyže poviem chlapovi že táto bunda a tieto rifle sa mi na tebe akosi nepáčia a on by na mňa zhúkol že A? Ty ich budeš nosiť? Ja som svojprávny a ty si kľudne protestuj...príde mi veľmi smutná takáto komunikácia a prístup

radula17
1. nov 2024

Hlavne, že sa ty v nich budeš cítiť dobre, on to nosiť nebude. Ale áno určite je fajn keď ti povie svoj názor. Neviem aké má názory na ostanté oblečenie ale pokiaľ kritizuje všetko tak to nie je dobre.