Nedávno som si objednala 4 nové kardigany a k tomu aj niekoľko pekných svetríkov na gombíky. Chcela som trochu zmenu od klasických klokankových mikín s kapucňou, ktoré som vkusne nosila na doma. Zistila som, že vo svetroch sa nielenže cítim krajšia, ale aj že sú oveľa pohodlnejšie a lepšie sa prispôsobia telu, takže sú na domáce nosenie aj praktickejšie ako mikiny. Manžel protestuje, nepáčia sa mu...🤔
Možno ti ich závidí😀
@ratkovica no to vyrieši jedine rozvod 😄
Protestovat moze. To je asi tak vsetko co moze...
Ved nech protestuje. Ty si snad svojpravna a mozes si obliect to, co sa Ti paci a v com sa citis dobre.
Teraz sa neuraz ale keby som ja mala zakladať diskusie co všetko sa nepáči môjmu mužovi a paci sa mne tak spadne celý tento portál 🫣🫣🫣
Tak ma pravo sa vyjadrit k svojej zene. Skus si jeden kardigan obliect a pod nim nic. Myslim, ze si ich hned oblubi 😁😉
môjmu mužovi sa na kardiganoch nepáči, že zakryvajú zadok. Tak možno je problem tam 😃
Kolko tem/statusov o tom este zalozis ? 😃😃😃
To Ta tak serie ze preto nespis?
No a? Nos a hotovo.. tragedia fakt
A mne dnes sliepky cely den nezeru a uz viem preco. Faaaaaakt problem.
@really8 v kurine rozhoduje kohut😉
@dskjhfdlkdjhl ajajaj. Tak to asi kardigany moc priestoru nedostanu.
Ja zase na vkus mojho muza dam, ak sa mu nieco nepaci, tak to nenosim, zvykne mat pravdu. Ale keby to bol moj najpohodlnejsi, najlepsi kusok, ktory milujem, tak by som ho nosila. Ale moj muz ma fakt dobry vkus a nie je ziaden puritan, ze by mi zakazoval oblecenie z dovodu ziarlivosti, vyzyvave ani nenosim.
@really8 to uz zalezi od stupna slepicizmu😀
@ratkovica je to úplne normálne často neulahodis nič si z toho nerob časom si zvyknem
Daj sem tie svetre. Som zvedavá.
Vo vzťahu je pekné keď sa jeden druhému snažia páčiť a prispôsobiť.. ak sa v svetroch cítiš super tak ich nos a teš sa z nich.. a nabudúce si možno kúpiš niečo čo sa páči aj tebe aj chlapovi ☺️☺️
Btw mne by bolo riadne smutno kebyže poviem chlapovi že táto bunda a tieto rifle sa mi na tebe akosi nepáčia a on by na mňa zhúkol že A? Ty ich budeš nosiť? Ja som svojprávny a ty si kľudne protestuj...príde mi veľmi smutná takáto komunikácia a prístup
Hlavne, že sa ty v nich budeš cítiť dobre, on to nosiť nebude. Ale áno určite je fajn keď ti povie svoj názor. Neviem aké má názory na ostanté oblečenie ale pokiaľ kritizuje všetko tak to nie je dobre.
A nosiť ich budeš ty alebo on?