Ahojte...poprosím o názor na tieto šaty či sú vhodné na svadbu alebo je to už trošku moc... pôvodne som z toho bola nadšená ako to vyzerá ..teraz začínam mať pocit či nebude lepšie na svadbu niečo jednoduchšie alebo je to ešte stále v norme. Čo myslíte?
To tričko nie je dobre rozoznať. Na ňom sú šnúrky?
za mna, kombinacia cierna s jemnuckou ruzovou k sebe nejde..
@unicornlady To je na kryte od mobilu.
Ten čierny vrch mi tam nepasuje.
Niečo jednoduchšie? To ešte ide?
za mňa je sukňa pekná, aj top, ale nie spolu 🙂 k sukni zvoliť nejaký top vo svetlej farbe a kľudne tak môžeš ísť 🙂
Nehodi sa mi na svadbu takato sukna s trickom. Praveze sa mi to zda opak od toho, co pises, ze ci to je az moc
to tricko urcite nie k tejto sukni
Nehodí sa to na svadbu. Je mi ľúto.
Sukna prkna, tricko pekne, ale nie spolu
@liena111 k sukni jednoduché hladké biele body a môže byť...
sukňa pekná, aj postavu máš v nej OK, len spolu s tým čiernym tričkom je to troška tvrdé... možno keby tričko bolo jemnejšie...
@liena111 podľa mňa v pohode, ale skôr by som si dala nejaký iný top, asi svetlejší
@zuzanaokasova biele nie ked to na svadbu....biela patri výsostne neveste.Moj názor...🤷🥰
Zjemni tričko.... inú farbu.....a bude to fajn 🙂
Podľa mňa to nie je úplne úplne zle.. nie je to určite príliš slávnostné..
Ahoj, na svadbu sa mi to veľmi nehodí, aj keď tá sukňa sa mi páči- no v kombinácii so svetlejším vrchom, tá čierna je tam veľmi ,,tvrdá,, plus nevidno topánky (...a skôr na inú príležitosť...) Zobrala by som si radšej šaty, kľudne aj vo farbe a štýle tej sukne...
Ďakujem babi za úprimne názory...skúsim nájsť iný top k tomu. ☺️
To su saty? Sukna a top nie su saty. Saty su jeden kus. Cierna sa nehodi, je tam prilis velky kontrast.
To nie sú šaty a čierna sa mi k sukni nehodí.
@zuzanaokasova omg, biele body na svadbu? Rovno cvičky nech si dá 🤦
Je to sukňa a tričko. Nie sú toto šaty. Šaty sú jeden kus. Veď už dieťa v materskej škole vie čo sú to šaty.
@vierkainka každá nevesta nemá biele šaty.
@liena111 Úprimne, mne sa to vôbec nepáči a nedala by som si to ani keby idem vyniesť smeti. Za mňa určite niečo iné.