Názor na tieto šaty na svadbu

liena111
7. aug 2024

Ahojte...poprosím o názor na tieto šaty či sú vhodné na svadbu alebo je to už trošku moc... pôvodne som z toho bola nadšená ako to vyzerá ..teraz začínam mať pocit či nebude lepšie na svadbu niečo jednoduchšie alebo je to ešte stále v norme. Čo myslíte?

ssimusska
7. aug 2024

@liena111 Úprimne, mne sa to vôbec nepáči a nedala by som si to ani keby idem vyniesť smeti. Za mňa určite niečo iné.

unicornlady
7. aug 2024

To tričko nie je dobre rozoznať. Na ňom sú šnúrky?

radkaradix
7. aug 2024

za mna, kombinacia cierna s jemnuckou ruzovou k sebe nejde..

ssimusska
7. aug 2024

@unicornlady To je na kryte od mobilu.

ankare
7. aug 2024

@liena111 nie je to môj štýl. Ak sa Ti to páči a cítiš sa v tom dobre, oblec si to. 🙂

juliacenc
7. aug 2024

@liena111 sukna a tricko, vyzera to velmi bezne nie je to slavnostne. Chce to viac asi pokial ti na tom zalezi

maca1984
7. aug 2024

Ten čierny vrch mi tam nepasuje.

pribinak
7. aug 2024

Niečo jednoduchšie? To ešte ide?

lucykelly
7. aug 2024

za mňa je sukňa pekná, aj top, ale nie spolu 🙂 k sukni zvoliť nejaký top vo svetlej farbe a kľudne tak môžeš ísť 🙂

mimi3008
7. aug 2024

Nehodi sa mi na svadbu takato sukna s trickom. Praveze sa mi to zda opak od toho, co pises, ze ci to je az moc

janai1
7. aug 2024

@liena111 to sú šaty? Vyzerá to ako sukňa a top
Jednoduchšie už nič nenájdeš, toto je už dosť jednoduché

viestta
7. aug 2024

to tricko urcite nie k tejto sukni

larisa
7. aug 2024

Nehodí sa to na svadbu. Je mi ľúto.

cimage
7. aug 2024

Sukna prkna, tricko pekne, ale nie spolu

zuzanaokasova
7. aug 2024

@liena111 k sukni jednoduché hladké biele body a môže byť...

deti95060810
7. aug 2024

sukňa pekná, aj postavu máš v nej OK, len spolu s tým čiernym tričkom je to troška tvrdé... možno keby tričko bolo jemnejšie...

larrylurex
7. aug 2024

@liena111 podľa mňa v pohode, ale skôr by som si dala nejaký iný top, asi svetlejší

vierkainka
7. aug 2024

@zuzanaokasova biele nie ked to na svadbu....biela patri výsostne neveste.Moj názor...🤷🥰

vierkainka
7. aug 2024

Zjemni tričko.... inú farbu.....a bude to fajn 🙂

lindous
7. aug 2024

V takejto nejakej kombinácii si to viem v pohode na svadbu predstaviť, úplne do bielej by som asi nešla, keď je aj ta tvoja sukňa dosť svetlá, ale niečo na tento štýl…

buberova
7. aug 2024

Podľa mňa to nie je úplne úplne zle.. nie je to určite príliš slávnostné..

lakebabe
7. aug 2024

@liena111 mne vadí iba farebná kombinácia. To čierne vyzerá tak obyčajne nájdi nejaký krajší svetlý top a bude to v pohode

danyelia
7. aug 2024

Ahoj, na svadbu sa mi to veľmi nehodí, aj keď tá sukňa sa mi páči- no v kombinácii so svetlejším vrchom, tá čierna je tam veľmi ,,tvrdá,, plus nevidno topánky (...a skôr na inú príležitosť...) Zobrala by som si radšej šaty, kľudne aj vo farbe a štýle tej sukne...

liena111
autor
7. aug 2024

Ďakujem babi za úprimne názory...skúsim nájsť iný top k tomu. ☺️

muchotrafka298
7. aug 2024

To su saty? Sukna a top nie su saty. Saty su jeden kus. Cierna sa nehodi, je tam prilis velky kontrast.

svetlonos
7. aug 2024

@liena111
V takej sukni a bledo tričku chodi ucitelka u makeho v skolke. Pre mna je to bežný outfit na prechádzku.

januska12323
7. aug 2024

To nie sú šaty a čierna sa mi k sukni nehodí.

babulkomale
7. aug 2024

@zuzanaokasova omg, biele body na svadbu? Rovno cvičky nech si dá 🤦

larisa
7. aug 2024

Je to sukňa a tričko. Nie sú toto šaty. Šaty sú jeden kus. Veď už dieťa v materskej škole vie čo sú to šaty.

babulkomale
7. aug 2024

@vierkainka každá nevesta nemá biele šaty.