Ahojte na akej ruke nosíte hodinky a prečo
to je presne ako sa opytat na ktorej ruke nosite obrucku a preco
@frflos_nespokojny noa, chcem vedieť ako a prečo to tak ľudia majú zaužívané
Ja na lavej- lebo som pravacka a pravou si ich zapnem. Lavou rukou by som ich zapnut na pravu ruku nevedela
asi preto, ze to vidis od malicka a nakoniec aj vyrobcova rucickovy hodiniek tomu to aj prisposobili
@zuzinka888 vďaka na odpoved!
Ja na ľavej, lebo je to pre mňa praktickejšie, a je to už zvyk 😀
@frflos_nespokojny nie nezaujíma ma profesionálna odpoved ale odpoved obyčajných ľudí ktorí nosia hodinky, či už ručičkové alebo typ apple watch
autor: pokial ta nezaujima odborna odpoved beriem na vedomie, ale ak by si trosku rozmyslala, tak na to aj sama prides. ak si pravacka, tak vsetko robis hlavne pravou rukou a koli ochrane hodiniek ich budes mat na lavej ruke. kapisto?
@frflos_nespokojny nemusí to tak byť 😉
zabudol som dodat aj koli ovladaniu
Nenosím ale keď som nosila tak na ľavej, kvôli zapínaniu a aby mi až tak nezavadzali.
Na ľavej a netuším prečo 🤣 ani som sa nad tým doteraz nezastavila, že prečo na ľavej.
Ja som pravacka a nosím na pravej. Ked som si ich dala na ľavú ruku kde nosia skoro všetci tak mi to prislo divné.
Vždy len na pravej ruke…
som praváčka a nosím na pravej. Aj dcéra nosí ako ja. Nosím tak asi od 14 rokov. Na ľavú už ani neviem, či by som si zvykla.
Som pravacka tak je pre mna praktickejsie ich mat na lavej , tam ich mam stale
Som praváčka nosím na ľavej.
Kamoška je ľaváčka a nosí na pravej
Zapnem si ich na ktorejkolvek, tak sikovne prsty este mam. Ale nosim ich na opacnej, ako tej ktoru bezne pouzivam.
Na lavej lebo som pravacka
Na pravej, lebo si ich pravou neviem zapnúť
Som pravak a napriek tomu na pravej 🤷♀️ neviem preco, jednoducho mi to na lavej pride pocitovo cudne 😆
Muz pravak nosi na lavej a nechape ma 😂
Na ľavej, lebo som praváčka a práva ruka je stále viac zamestnávana. A teraz aj kvôli smart hodinkám, ktoré ovládam pravačkou.
Na pravej, ale som pravacka...takisto jem opačne aj príborom...neviem prečo to mam tak
na pravej a som pravacka - lebo som ich dlhsie nenosila, medzitym som si kupila pandoru a tu som si dala na lavu a tak hodinky uz sli na pravu.... uz to tak mam cez 15 rokov a inde ako na pravej mi uz pride divne si ich zapnut ;)
som pravacka a nosim na pravej od nepamati. na lavej mi to prislo od destva divne, ved ked pisem s pravou, tak si hned pozriem na nu na hodinky, nie? naco vynakladat energiu na dvihnutie lavej, ktora si len tak visi, lezi...😀
lenivost je pokrok😀
@melbak001 ja ani nie 🙂
Na svojej, lebo chcem vediet kolko je hodin 😂