Môžem si dať tieto šaty bez podprsenky?

28. aug 2024

Žienky, prosím o radu..
Keby ste mali podobnú postavu, ako modelka v šatách, vrátane dekoltu (menšie prsia), dali by ste si tieto šaty bez podprsenky?
Kvôli tomu odhalenému chrbtu riešim...
Sú čipkované, podšité.. takže nič by nemalo trčať :D
Ale stále mi to vŕta v hlave.
Ďakujem.

beata_k
28. aug 2024

Ak nic nebude presvitat a mas na to, tak preco nie?

biba_18
28. aug 2024

ak máš bradavky ako gombičky, tak ich prelep. inak by boli v pohode. pekné 👍

januska12323
28. aug 2024

Jasné prečo nie

anavixy
28. aug 2024

Samozrejme, ako inak? 🙂

anjelicek26
28. aug 2024

Prelepila by som bradavky ak mas vacsie, inak uplne v pohode

ivik4
28. aug 2024

Jasne
Ja som za cele leto nemala ani raz podprdu . Nemam ,,lajdaky" takze som s tym ok

mamamasama
28. aug 2024

Jasné. Mám väčšie prsia a chodím bez podprsenky.

ptvw
28. aug 2024

Jasne a myslím ze ani nič nemusíš prelepovat je to tam dosť riasene 🙂

pe_mi
28. aug 2024

Ahoj,jasné, dnes sa už nad tým nikto nepohoršuje (skoro nikto 😁)
Dnes na nás skáču bradavky z každého trička mám pocit 😁😁 nič výnimočné
Pre mňa nie, mne sa nepáčia presvitajúce bradavky, ani v šatách, tričkách , či menších ,väčších prsiach.pre mňa nie .

ns994
28. aug 2024

Jasne,kludne mozes. Prave pre ten chrbat. A lepit asi tiez nemusis, vyzera tam byt dosť latky, nemuselo by nic presvitat. A keby. Tak a co. Mne by to sice vadilo, keby mne moje presvitali ale ked druhemu a nemu to nevadi tak co😃 uz Rachel v Priateľoch mala vsade bradavky v pozore 😃

biba_18
28. aug 2024

ja nepíšem o presvitaní 🤦‍♀️

lucia13022023
28. aug 2024

Jasne že áno. Ja podprdu ani nenosím. Dostala som do vienka pekne, pevné Bcka. Veľa krát tie outfity vyzerajú lepšie bez podprdy ako s ňou, a tieto šaty si to priamo pýtajú.

minenkak
28. aug 2024

Jasné, ja keby mám také maličké prsia, nikdy nenosím podprsenku a nič neprelepuj ,bradavky sú úplne normálna čas ľudského tela

ns994
28. aug 2024

@biba_18 ak to mala byt reakcia na mna tak ja som komenty ani necitala 😃 autorka pisala o ,,trcani,,

biba_18
28. aug 2024

sú ženy ktorým trčia bradavky a sú ženy ktorým netrčia. bradavky v tričku ako nosila rachel sú dosť … ako to povedať … provokatívne…

ns994
28. aug 2024

@biba_18 no aj za mna. Ja by som si nedala tak. Ale preto som pisala, ze saty vyzeraju, ze maju dost latky a mozno nebude ani treba. A zas, ked niekomu to nevadi tak mu to nebudem zakazovat 😃

pe_mi
28. aug 2024

@biba_18 a to ktorým ženám netrčia bradavky v tričku bez podprsenky?takú nepoznám

candii
28. aug 2024

Aj chlapom trčia bradavky cez tričko.. a?

biba_18
28. aug 2024

@pe_mi ja poznám. a poznám aj také ktorým trčia aj cez podprsenky…

biba_18
28. aug 2024

@ns994 isteže, ani ja som predsa nezakazovala. myslím že autorka nie je až taká supersebavedomá a provokatívna, preto sa na to pýta…

joannita
28. aug 2024

Autorka, tieto saty LEN bez podprdy 🙏 kedze maju holy chrbat.
Ja mam po 40tke a cele leto chodim v topoch s podobne odhalenym chrbatom bez podprdy.
Teraz mam pocit ze je velmi in chodit bez podprdy, hlavne baby s malymi prsiami a nemaju z toho komplexy, z coho sa velmi tesim...

biba_18
28. aug 2024

@joannita ja by som chcela radšej menšie prsia, práve kvôli tomu ☺️

minenkak
28. aug 2024

Zas tie ,ženské bradavky, prečo sú také poburujúce, mužom tiež vidno a aj nadobicko a nik sa nad tým nepohorsuje

pe_mi
28. aug 2024

@minenkak veď áno, presne o tom to je.ze niekto to rieši a niekto nie.moj manžel,keď si ide dat kraťasy z tenkej rifloviny,kde ozaj vidno každý obrys, tak s ním nejdem nikam.tak isto to mám s bradavkami.ja by som nevyšla z domu a to mám menšie trojky,pekné prsia.

biba_18
28. aug 2024

@minenkak haha, celkom pochybujem že je veľa žien ktorých keď vidia mužké bradavky tak majú neodbytný nutkavý pocit ich cmúľať 😂😂

minenkak
28. aug 2024

@biba_18 a to tvoj chlap má neodbytný pocit cmulat všetky vytŕčajúce bradavky?

biba_18
28. aug 2024

@minenkak ako by som ti to - kamarátim sa viac s chlapcami a môžeš mi veriť že su to riadne prasatá 😂 nemám vôbec o svojom ilúzie…

minenkak
28. aug 2024

@biba_18 tak s chlapcami keď sa kamarátis tak áno,je tiež ako násť ročná by som cmulala všetky bradavky a bolo jedno či muž alebo ,žena,ale to je normálne vtedy je človek nadržaný aj z kameňa a sú , ženy ktoré s radosťou cmulaju mužské bradavky

biba_18
28. aug 2024

@minenkak mám 50+ haha

minenkak
28. aug 2024

@biba_18 takže tvoj partner alebo partnerka majú neodbitnu chuť cmulat každej žene bradavky čo jej trčia a vidno obrysy