Žienky, prosím o radu..
Keby ste mali podobnú postavu, ako modelka v šatách, vrátane dekoltu (menšie prsia), dali by ste si tieto šaty bez podprsenky?
Kvôli tomu odhalenému chrbtu riešim...
Sú čipkované, podšité.. takže nič by nemalo trčať :D
Ale stále mi to vŕta v hlave.
Ďakujem.
ak máš bradavky ako gombičky, tak ich prelep. inak by boli v pohode. pekné 👍
Jasné prečo nie
Samozrejme, ako inak? 🙂
Prelepila by som bradavky ak mas vacsie, inak uplne v pohode
Jasne
Ja som za cele leto nemala ani raz podprdu . Nemam ,,lajdaky" takze som s tym ok
Jasné. Mám väčšie prsia a chodím bez podprsenky.
Jasne a myslím ze ani nič nemusíš prelepovat je to tam dosť riasene 🙂
Ahoj,jasné, dnes sa už nad tým nikto nepohoršuje (skoro nikto 😁)
Dnes na nás skáču bradavky z každého trička mám pocit 😁😁 nič výnimočné
Pre mňa nie, mne sa nepáčia presvitajúce bradavky, ani v šatách, tričkách , či menších ,väčších prsiach.pre mňa nie .
Jasne,kludne mozes. Prave pre ten chrbat. A lepit asi tiez nemusis, vyzera tam byt dosť latky, nemuselo by nic presvitat. A keby. Tak a co. Mne by to sice vadilo, keby mne moje presvitali ale ked druhemu a nemu to nevadi tak co😃 uz Rachel v Priateľoch mala vsade bradavky v pozore 😃
ja nepíšem o presvitaní 🤦♀️
Jasne že áno. Ja podprdu ani nenosím. Dostala som do vienka pekne, pevné Bcka. Veľa krát tie outfity vyzerajú lepšie bez podprdy ako s ňou, a tieto šaty si to priamo pýtajú.
Jasné, ja keby mám také maličké prsia, nikdy nenosím podprsenku a nič neprelepuj ,bradavky sú úplne normálna čas ľudského tela
sú ženy ktorým trčia bradavky a sú ženy ktorým netrčia. bradavky v tričku ako nosila rachel sú dosť … ako to povedať … provokatívne…
Aj chlapom trčia bradavky cez tričko.. a?
Autorka, tieto saty LEN bez podprdy 🙏 kedze maju holy chrbat.
Ja mam po 40tke a cele leto chodim v topoch s podobne odhalenym chrbatom bez podprdy.
Teraz mam pocit ze je velmi in chodit bez podprdy, hlavne baby s malymi prsiami a nemaju z toho komplexy, z coho sa velmi tesim...
Zas tie ,ženské bradavky, prečo sú také poburujúce, mužom tiež vidno a aj nadobicko a nik sa nad tým nepohorsuje
Ak nic nebude presvitat a mas na to, tak preco nie?