Ahojte, objednala som si tieto saty. A teraz mi napadlo, ze kedze to chcem nosit na jar, cize v tomto obdobi, co na nohy? Na holo mi bude zima 🫣 mozem telove silonky? Ci tie uz su out a absolutny preslap,,,Alebo co si dat 😅
Dakujem
@viestta ja som to raz niekde citala. Ale uplne ta info cezo mna preletela, kedze ja saty/sukne nosim len v lete. Ale tieto sa mi pacia…🙂
No, tak to som celú jeseň a jar totálne out a je mi to totálne jedno. 🤷🏼♀️😂
Tak out sú hlavne lesklé silonky. A silonky v otvorených topánkach
Ludia noste si co chcete a kaslite na pravidla 🙂 kludne si daj aj silonky do otvorenych topanok, kazdemu to moze byt u riti :D
Ešte raz...Prečo by mali byť telové silonky prešľap?
Podľa mňa sú absolútny prešľap tieto šaty, pokiaľ nemáš 16 rokov.
@mandarinka555 najdem ten clanok…nieco mam fixnute v hlave. Ale mozem sa mylit
@natalienka12 preco 🤷♀️ biele tenisky, kozena bunda ked pojdem s detmi do mesta, na ihrisko..
Ja by som si kludne dala aj cierne, a ked bude teplejsie telove, aj na holo. Toto su saty celorocne a lahko kombinovatelne. Vynosis aj s cizmami, aj s teniskami aj so slapkami. Kozenka, aj sako. Pohodlne.
@galganka takých nás je viac
autorka - odporúčam menej čítať takýchto článkov,
Dakujem kocky. Mate pravdu. Aj keby to bolo akoze mimo, tak mi to moze byt uprdele 😅 👍
@natalienka12 v 16-tke by mi nikto také šaty nekúpil. Vreckové som nemala, brigádu až o rok neskôr... Raz som niekde čítala veľmi sympatický výrok. Síce ho len parafrázujem, ale pointa ostáva. Vek po tridsiatke je úplne perfektný. Konečne máš dosť peňazí a môžeš si obliecť to, čo si vždy chcela. A je to tak. Takže, ja veru tieto šaty do obchodu mrknúť tiež pôjdem, ak sa nemýlim, videla som ich v Mohite, môj jediný problém s nimi je, že mám meter osemdesiat, tak si ich radšej vyskúšam. A ak sa niekomu nepáči, že inokedy si dám napriklad sveter s hríbikmi a k tomu sukňu na traky, hold, je to furt len jeho problém nie môj. 🤷🏼♀️
@galganka ano su z mohita. Tak ja mam slabych 156 cm, tak uvidime 😂
Ja po nich už pár dní pozerám, idem rovno mrknúť, či ich majú u nás v predajni. 😄 Šiat nie je nikdy dosť. To nevadí, že mi akurát pípla sms, že mi jedny dorazili do balikoboxu. 😂 A aj tie budem nosiť so silonkami. Určite je to menšie "fó pá", ako polopriesvitné legíny, zarezané v predku, či zadku s krátkym tričkom. 🤷🏼♀️
Ja mam tiez tieto saty a nosim ich aj s telovymi aj s ciernymi silonkami
Mňa by k týmto šatám ani nenapadli iné, ako telové. Aký prešľap? Skôr mám pocit, že teraz sa už ozaj nosí všetko, mám problém zahliadnuť v dave v meste ženu, dievča, ktoré je oblečené pekne či vkusne. Všade neforemné tenisky alebo á la bežecká obuv ku kostýmovým nohaviciam, a k tomu o tri čísla veľké nafúknuté zimné bundy, tepláky a obtiahnuté legíny, neforemné nohavice všetkého strihu. Ďakujem, ja si radšej dám šaty s telovými silónkami.
A náhodou ich nechcete predať? Ak ich máte vo veľkosti S alebo M, tak by som mala záujem. Všade sú vypredané.
Podla mna niesu vobec preslap silonky, ale ja by som si kupila nejake vesele zlte alebo zelene, k tomu tie tenisky a kozenka 👌
Nechapem preco by mali byt telove silonky preslap