Ahojte plánujeme svadbu na rok iba na úrade nič veľké iba svedkovia a my potom obed a konec chcem sa poradiť či na svadbu by som mohla si dať čierne šaty vždy som chcela sa vídavať v čiernych šatách a či to nebude blbé
Vopred ďakujem za váš názor 😉
Obleč si čo chceš
@januska12323 👍👍👍
Moja známa bola na svadbe klasickej so všetkým a celú svadbu mali v červeno - čiernych farbách a ona také aj šaty ...
keď po tom túžiš, prečo nie, šaty sú krásne
Obliect si mozes co len chces. Akurat tieto co si poslala si mozes obliect hocikedy v zivote. Biele ani nie. Ale je to tvoja volba, su krasne
Ja by som si čierne nedávala, keď sú na to určené biele a čierne sú na iné príležitosti.
@really8 podľa mňa si takéto alebo podobné šaty v bielom môže obliecť kedykoľvek a kamkoľvek. Keď chce mať čierne svadobné šaty, nech má, mala to tak aj jedna moja kamarátka, nevedela prečo, ale bola šťastná v tých čiernych
@anetkka Šaty majú krásny strih, ale v čiernej by som si ich na vlastnú svadbu nedala. Na inú spoločenskú udalosť áno. Ako svadobné by sa mi páčili aj v tmavobordovej farbe, prípadne v tmavomodrej či v tmavozelenej.
Ale to je iba môj názor. Každému sa páči niečo iné.
@anetkka budeš nádherná,noblesna
Vydávala som sa v čiernych a bolo mi jedno, kto si čo myslí 😉 môj sobáš, moja vec 🙂
Cisto biele saty su tu od 19.storocia. Predtym sa tisicrocia nevesty obvykle vydavali v najlepsich satach, ake mali. Boli sice specialne, trebars vysivanim, alebo inym zdobenim, ale boli farebne.
Takze kludne i ciernu si daj.
A doplnky aké plánuješ? Keď už čierne doplnila by som to velkym čiernym tylovym salom cez plecia a strasovou ozdobou do vlasov,
@palicka Kedysi nebola vhodná biela farba svadobných šiat a sú ľudia ktorí ani na pohrebe nechcú byť v čiernom ani smútiť.
Myslela som si, že budeš hosť...lebo ani hostia nechodia vyslovene v čiernom. Evokuje to smútok. Je to tvoja svadba. Osobne by som išla do inej farby. Biela nemusí byť, ak nechceš. Otázne je, či ti vôbec čierna pristane k pleti.
nebude ..je to tvoja svadba tak sa mozes vydavat v com chces