Môžem si dať čierne šaty na svadbu?

anetkka
9. júl 2024

Ahojte plánujeme svadbu na rok iba na úrade nič veľké iba svedkovia a my potom obed a konec chcem sa poradiť či na svadbu by som mohla si dať čierne šaty vždy som chcela sa vídavať v čiernych šatách a či to nebude blbé
Vopred ďakujem za váš názor 😉

amy2807
9. júl 2024

nebude ..je to tvoja svadba tak sa mozes vydavat v com chces

anetkka
autor
9. júl 2024

@amy2807 tak to som veľmi rada

januska12323
9. júl 2024

Obleč si čo chceš

anetkka
autor
9. júl 2024

@januska12323 👍👍👍

nikoleta999
9. júl 2024

Moja známa bola na svadbe klasickej so všetkým a celú svadbu mali v červeno - čiernych farbách a ona také aj šaty ...

danica2711
9. júl 2024

keď po tom túžiš, prečo nie, šaty sú krásne

really8
9. júl 2024

Obliect si mozes co len chces. Akurat tieto co si poslala si mozes obliect hocikedy v zivote. Biele ani nie. Ale je to tvoja volba, su krasne

petronelag
9. júl 2024

Ja by som si čierne nedávala, keď sú na to určené biele a čierne sú na iné príležitosti.

danica2711
9. júl 2024

@really8 podľa mňa si takéto alebo podobné šaty v bielom môže obliecť kedykoľvek a kamkoľvek. Keď chce mať čierne svadobné šaty, nech má, mala to tak aj jedna moja kamarátka, nevedela prečo, ale bola šťastná v tých čiernych

monika2012
9. júl 2024

@anetkka Šaty majú krásny strih, ale v čiernej by som si ich na vlastnú svadbu nedala. Na inú spoločenskú udalosť áno. Ako svadobné by sa mi páčili aj v tmavobordovej farbe, prípadne v tmavomodrej či v tmavozelenej.
Ale to je iba môj názor. Každému sa páči niečo iné.

ns994
9. júl 2024

@anetkka Ja som mala biele ale to som ja. Toto si ty a tvoja svatba. Mozes si obliect co len chces. Saty su pekne. Maju krasny strih. A ked si potom vzdy tuzila tak preco nie

drobcek100
9. júl 2024

@anetkka budeš nádherná,noblesna

palicka
9. júl 2024

@anetkka podľa mňa si každý môže obliekať, čo chce, ale… rovnako si myslím, že sú iste pravidla, ktoré by sa asi mali dodržiavať… na pohreb tiež nevidela v bielom ci ružovom. Rovnako na svadbu čierna farba, ani ako oblečenie hostí, nie je vhodná.

jesenzima
9. júl 2024

Vydávala som sa v čiernych a bolo mi jedno, kto si čo myslí 😉 môj sobáš, moja vec 🙂

moonlight1210
9. júl 2024

Cisto biele saty su tu od 19.storocia. Predtym sa tisicrocia nevesty obvykle vydavali v najlepsich satach, ake mali. Boli sice specialne, trebars vysivanim, alebo inym zdobenim, ale boli farebne.

Takze kludne i ciernu si daj.

som_realistka
9. júl 2024

A doplnky aké plánuješ? Keď už čierne doplnila by som to velkym čiernym tylovym salom cez plecia a strasovou ozdobou do vlasov,

medda_beda
9. júl 2024

@palicka Kedysi nebola vhodná biela farba svadobných šiat a sú ľudia ktorí ani na pohrebe nechcú byť v čiernom ani smútiť.

mantilka
10. júl 2024

Myslela som si, že budeš hosť...lebo ani hostia nechodia vyslovene v čiernom. Evokuje to smútok. Je to tvoja svadba. Osobne by som išla do inej farby. Biela nemusí byť, ak nechceš. Otázne je, či ti vôbec čierna pristane k pleti.